Φθινοπωρινός έλεγχος για αυτοκίνητα που έχουν τα… χρονάκια τους!

Φθινοπωρινός έλεγχος για αυτοκίνητα που έχουν τα… χρονάκια τους!

11280 Επισκέψεις στο άρθρο

Ο φθινοπωρινός έλεγχος αυτοκινήτου θα σε προστατεύσει από τις αναπάντεχες εκπλήξεις του χειμώνα και τις έντονες καιρικές συνθήκες, διατηρώντας το αυτοκίνητό σου ασφαλές και στη βέλτιστη απόδοση και λειτουργικότητα του (ακόμα και αν τα έχει τα χρονάκια του). γιατί όπως λέει κι ο σοφός λαός «Των φρονίμων τα παιδιά...

… Πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», για αυτό κι εσείς και το αυτοκίνητό σας πρέπει να είστε πάντα προετοιμασμένοι για τις δύσκολες συνθήκες του επερχόμενου φθινόπωρου-χειμώνα.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ο καιρός έχει «τρελαθεί» τα τελευταία χρόνια

Η κλιματική αλλαγή μας «χτυπάει την πόρτα» εδώ και πολλά χρόνια, με τους επιστήμονες να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου αρκετές φορές για τις επερχόμενες καταστροφικές κακοκαιρίες και τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Όλοι μας θυμόμαστε κάποια «επονομαζόμενη» κακοκαιρία που έχει πλήξει την περιοχή μας αλλά και την καθημερινότητά μας, εφόσον τα γρανάζια του κρατικού μηχανισμού είναι αρκετά «δυσκίνητα», μετατρέποντας τους ήδη ταλαιπωρημένους και μη συντηρημένους δρόμους σε… ποτάμια!

Πάμε όμως να  δούμε τι μπορείτε να κάνετε εσείς για να προφυλάξετε το αυτοκίνητό σας από τις φθινοπωρινές «μπόρες», για να διατηρείται πάντα στη βέλτιστη κατάσταση αλλά και εσείς ασφαλείς.
 

Φθινοπωρινός έλεγχος, ειδικά αν είναι εκτός εγγύησης

Οι εταιρείες που σέβονται τους πελάτες τους πέρα από κορυφαία προϊόντα, βρίσκονται πλάι τους και με υψηλού επιπέδου after sales υπηρεσίες. Η εργοστασιακή εγγύηση δυστυχώς δεν κρατάει για πάντα, αφού οι περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες προσφέρουν αυτή τη στιγμή στην αγορά συνήθως 2 με 5 χρόνια εγγύηση, ενώ μόνο η εγγύηση της Kia  φθάνει τα 7 έτη. Ακόμα όμως κι αν έχει λήξει η εγγύηση ή το αυτοκίνητό σας «κουβαλάει» ήδη 10 χρόνια στην πλάτη (ή και παραπάνω), έχει δικαίωμα στη σωστή και άψογη συντήρηση ώστε να αποδίδει τα μέγιστα σε ασφάλεια, επιδόσεις και λειτουργία παρά την ηλικία του.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES