Γιατί είναι «έξυπνα» τα πακέτα service της Audi;

10412 Επισκέψεις στο άρθρο

Αν έχετε στην κατοχή σας Audi πέντε, και άνω, ετών και θέλετε να το κρατάτε 100% σαν καινούριο και με την μεταπωλητική του αξία ψηλά, αξιοποιήστε τα «έξυπνα», οικονομικά και ολοκληρωμένα πακέτα συντήρησης που προσφέρει η μάρκα σας μέσω του εξουσιοδοτημένου δικτύου της.

Η Audi προσφέρει στους κατόχους των οχημάτων της έξυπνα πακέτα συντήρησης που συνδυάζουν ανταλλακτικά και εργασία, ανάλογα την ηλικία του αυτοκινήτου σας, συμβατά με το τεχνολογικό προφίλ της φίρμας και με προσιτό κόστος.

Με αυτό τον τρόπο εσείς βγαίνετε κερδισμένος διπλά, καθώς εξακολουθείτε να λαμβάνετε τις premium υπηρεσίες της φίρμας, διατηρώντας το αυτοκίνητό σας σε βέλτιστη κατάσταση και φυσικά διατηρώντας χαμηλά το κόστος συντήρησης, αλλά και ψηλά τη μεταπωλητική του αξία.

Άλλωστε μην ξεχνάτε πως όλες οι εργασίες διεξάγονται:
- σύμφωνα με τα εγκεκριμένα πρότυπα του κατασκευαστή,
- με την εφαρμογή των πλέον σύγχρονων και ασφαλών διαδικασιών,
- από καταρτισμένο και  διαρκώς υπό εκπαίδευση, τμήμα τεχνικών. 


Παράλληλα γίνεται χρήση γνήσιων ανταλλακτικών και αναλώσιμων, τα οποία εξελίσσονται παράλληλα με την εξέλιξη του αυτοκινήτου και διαμορφώνονται κατάλληλα για κάθε μοντέλο. Γι αυτό το λόγο έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής εξασφαλίζοντας οικονομία στη συντήρηση, μεγαλύτερη ασφάλεια και άριστη λειτουργία, διατηρώντας έτσι την αξία του αυτοκινήτου σας και κάνοντας την οδήγηση του αυτοκινήτου σας πιο άνετη και ευχάριστη.

Smart πακέτα συντήρησης και από 90 ευρώ!

Με στόχο λοιπόν να σας εξασφαλίσει κορυφαία εμπειρία εξυπηρέτησης αλλά και τη "συντήρηση-επένδυση" που ταιριάζει σε ένα Audi, η φίρμα δημιούργησε το προνομιακό πακέτο "SMART PACK 5+" που συνδυάζει υψηλή τεχνογνωσία και υποστήριξη από τους ειδικούς, με διαφάνεια στις χρεώσεις. Ένα πακέτο που ισχύει για όλα τα μοντέλα Audi άνω των 5 ετών.

Επιπλέον, για αυτοκίνητα Audi άνω των 10 ετών αντίστοιχα, διατίθεται  το πακέτο "SMART PACK 10+", το οποίο προσφέρει ακόμα πιο προσιτές τιμές στο σέρβις, οι οποίες ξεκινούν από 90 ευρώ.

Παράλληλα, αν το Audi σας είναι άνω των τεσσάρων ετών, μπορείτε να το φροντίζετε σωστά διατηρώντας την εργοστασιακή του κατάσταση μέσω των νέων Προγραμμάτων εκπτώσεων σε Γνήσια Ανταλλακτικά και εργασίες.

Συγκεκριμένα προσφέρεται:
•             Για αυτοκίνητα 4-6 ετών παρέχεται έκπτωση σε εργασία και ανταλλακτικά 10%.
•             Για 6-8 ετών παρέχεται έκπτωση σε εργασία και ανταλλακτικά 12%.
•             Για άνω των 8 ετών παρέχεται έκπτωση σε εργασία & ανταλλακτικά 15%.
•             Για εργασίες φανοποιίας και οχήματα 6 ετών και άνω έκπτωση σε εργασία και
               ανταλλακτικά 10%.

 
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES