Best after sales υπηρεσίες Kia! Στη MaxxMotors

    2205 Επισκέψεις στο άρθρο

    Η MaxxMotors A.E.B.E. έχει περισσότερα από 25 χρόνια λειτουργίας (ιδρύθηκε το 1993) μέσα στα οποία εξυπηρετεί τους καταναλωτές στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ ανήκει στο δίκτυο των Επίσημων Διανομέων για ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 8 μάρκες: Opel, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Volvo, Hyundai, Kia και Isuzu. Μία πολύ γνωστή επιχείρηση της αγοράς και συντήρησης αυτοκινήτου, η οποία εδρεύει σε δύο καταστήματα στην Κοζάνη (κεντρικό & υποκατάστημα) και ένα στα Ιωάννινα, κατέχοντας το 25% της αγοράς, δηλαδή 1 στα 4 αυτοκίνητα που ταξινομούνται στην περιοχή πωλούνται από την MaxxMotors A.E.B.E., η οποία εξυπηρετεί πάνω από 10.000 πελάτες το χρόνο στα συνεργεία της.

    Ανήκει στο επίσημο δίκτυο της KIA και προσφέρει εκτός από μια μεγάλη γκάμα μοντέλων και όλο το πακέτο after sales της κορεάτικης μάρκας.  

    ¶λλωστε μην ξεχνάτε, ότι ο μόνος τρόπος να διατηρηθούν στο μέγιστο οι επιδόσεις, η απόδοση και η ασφάλεια του Kia σας είναι η συντήρηση από τους ειδικούς, με γνήσια ανταλλακτικά, επωφελούμενοι από μοντέρνες υπηρεσίες που σας γλιτώνουν χρόνο & κυρίως χρήμα!

    Η Kia πιστή στο “δόγμα Added Value Services” (υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας) είναι η μάρκα που επενδύει στη σχέση της με τους κατόχους, επιδιώκοντας (και επιτυγχάνοντας hi-score επιπέδου Ικανοποίησης, με βάση τις έρευνες).

    Είναι από τις λίγες εταιρείες που παρέχει 7 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης σε όλη την γκάμα της. Βασικός πυλώνας αυτής της σύνδεσης είναι το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Kia με στυλοβάτες τους εκπαιδευμένους ανθρώπους της, η αλλιώς τους Κia experts, που “παίρνουν προσωπικά” το στοίχημα της καλής συντήρησης του αυτοκινήτου σας.

    Εξασφαλίζουν περιβάλλον clean & safety (ασφάλειας πελατών και προσωπικού). Ακολουθούν τα guidelines και τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, ώστε το Kia σας να μακρο-ημερεύει με επιδόσεις κοντά στο 100% (όπως την 1η μέρα που το αποκτήσατε). Όλα αυτά πάνω στην κεντρική φιλοσοφία του Brand Kia που είναι ο Value for money χαρακτήρας προιόντων και υπηρεσιών!

    Προσθέστε στην εξίσωση τη χρήση αποκλειστικά γνήσιων ανταλλακτικών Kia σε ανταγωνιστικές τιμές, που έχουν εγγύηση δύο χρόνια και υποβάλλονται σε πολυάριθμες δοκιμές διαρκείας αποδεικνύοντας την αξία τους, και τότε θα καταλάβετε πως η συντήρηση ή επισκευή του Kia σας θα έχει σίγουρη επιτυχία με το καλύτερο value for money.

    Όλοι γνωρίζουν πως, τα συνεργεία εκτός του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Kia, “απλοποιούν” τα πράγματα, προσπαθώντας να γλιτώσουν κάποια λίγα ευρώ στον πελάτη με τοποθέτηση ιμιτασιόν ανταλλακτικών ενώ –είτε από άγνοια είτε από σκοπιμότητα- παραλείπουν το όφελος καλής λειτουργίας μα και τον μεγαλύτερο “κύκλο ζωής” των γνήσιων ανταλλακτικών που στο τέλος καταλήγουν πολύ οικονομικότερα!
    Στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Kia όμως έχουν εκπαιδευτεί και ενημερώνονται διαρκώς για όλες τις τεχνικές εξελίξεις ώστε να γνωρίζουν το Kia σας τόσο καλά, όσο και εκείνοι που το κατασκεύασαν. Αποστολή τους είναι να το διατηρήσουν στην κατάσταση και την απόδοση που είχε όταν το αγοράσατε, για το δυνατό μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, να “κρατήσουν” την μεταπωλητική του αξία, ψηλά (και να έχουν ικανοποιημένο και τον επόμενο κάτοχο του, ο οποίος θα αποκτήσει επίσης ένα καλό και ασφαλές αυτοκίνητο).

    Όλες οι παροχές με την υπογραφή της Kia

    Το έμπειρο, εξειδικευμένο σε μοντέλα της Kia, προσωπικό είναι στη διάθεσή σας τόσο με δωρεάν (εποχικούς) ελέγχους καλής λειτουργίας όσο και για να κάνει όλους τους προγραμματισμένους ελέγχους και τις συντηρήσεις προλαμβάνοντας βλάβες και φθορές που μπορεί να κοστίσουν παραπάνω.
    Αξίζει να σημειώσετε πως, ο εξοπλισμός διαγνώσεων και τα ειδικά εργαλεία είναι εκείνα που πιστοποιεί η «μαμά» Kia για τα μοντέλα της, όπως επίσης και τα λιπαντικά και όλα τα υγρά του αυτοκινήτου που συμμορφώνονται με τις αυστηρές προδιαγραφές του εργοστασίου. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στην τοποθέτηση γνήσιων ανταλλακτικών και αναλώσιμων που συνοδεύονται από 2 χρόνια εγγύηση, ακριβώς όπως ισχύει και για όλες τις επισκευές που γίνονται στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Kia. Και, φυσικά, όλα αυτά με την σφραγίδα της Kia και με λεπτομέρειες στο βιβλίο συντήρησης, διασφαλίζοντας την 7ετή εργοστασιακή εγγύηση και την υψηλότερη αξία στο “χρηματιστήριο της μεταπώλησης” (όταν έρθει η ώρα της)!

    Και όλα αυτά σε άνετες και ποιοτικές εγκαταστάσεις, με ευγένεια, φιλικότητα και κατανόηση για τις εξατομικευμένες ανάγκες σας, με σεβασμό στο χρόνο και τα χρήματά σας, με διαφάνεια και τιμιότητα σε κάθε επικοινωνία και συναλλαγή μαζί σας.
    Φωτό 3 (φωτό με ανταλλακτικά από το ίδιο θέμα)

    Ειδικές υπηρεσίες by Kia

    Η «σουίτα» των ειδικών υπηρεσιών της Kia καλύπτει όλες τις σύγχρονες ανάγκες των κατόχων, φροντίζοντας για μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης σε όλα τα επίπεδα.

    Καταρχάς, η δωρεάν εφαρμογή Kia Service App (για Android και iOS) φροντίζει να είστε διαρκώς συνδεδεμένοι με το αγαπημένο σας αυτοκίνητο παρέχοντας σας πληθώρα πληροφοριών γι΄αυτό. Με το πρόγραμμα περιοδικής συντήρησης Kia Service Plus απολαμβάνετε 11 δωρεάν ελέγχους και εργασίες στο αυτοκίνητό σας, ενώ στην περίπτωση που χρειαστεί κάποια επισκευή ή έξτρα συντήρηση, τότε μέσω της δράσης «Kia Διαφάνεια Τιμών» έχετε γραπτή προσφορά έντυπη ή ηλεκτρονική με πλήρη ανάλυση του κόστους, γιατί… οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους!

    Νιώστε τη σιγουριά του συστήματος πλοήγησης της Kia με δωρεάν ετήσια αναβάθμιση των χαρτών για 7 ολόκληρα χρόνια. Και αν κάτι απρόοπτο συμβεί στο δρόμο (κλατάρισμα, βλάβη ή ατύχημα), η οδική βοήθεια είναι μόλις ένα τηλεφώνημα μακριά για να νιώθετε πάντα ασφαλείς. Ακριβώς όπως θα νιώθετε με τα ασφαλιστικά προγράμματα Kia Insurance, τα οποία σχεδιάστηκαν για να σας παρέχουν το ίδιο υψηλό επίπεδο ποιότητας και στην ασφάλεια του Kia σας.

    Να κλείσουμε με μια “επίγευση” των υπηρεσιών Kia της νέας εποχής. Για όσους μπήκαν στη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης με ένα μοντέλο της Kia, έχουν την τύχη και την ευχέρεια να επισκεφθούν ένα από τα EV Ready συνεργεία του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Kia για ό,τι χρειαστούν.

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES