Ένας νέος συνεργάτης της GLASSDRIVE εντάχθηκε στο δίκτυο της εταιρείας, στα Χανιά της Κρήτης.

H GLASSDRIVE επεκτείνεται και στα Χανιά

4538 Επισκέψεις στο άρθρο

Ένα νέος σταθμός της GLASSDRIVE δημιουργήθηκε στα Χανιά της Κρήτης, για ευκολότερη και πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση στην επισκευή και αντικατάσταση των κρυστάλλων αυτοκινήτου.

Η GLASSDRIVE διεύρυνε τους συνεργάτες της, εντάσσοντας στο δυναμικό της και το φανοποιείο του κ. Γιάννη Μαρκουλάκη, ο οποίος πλέον θα μπορεί να εξυπηρετεί τους πελάτες της ευρύτερης περιοχής των Χανίων, σύμφωνα με τα πρότυπα της εταιρείας.

Αναλυτικότερα, οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις της GLASSDRIVE βρίσκονται στην περιοχή Πελεκαπίνα της πόλης των Χανίων, στην Κρήτη και έχουν έκταση 250 τ.μ. Επιπλέον, σημειώνεται ότι ο σταθμός λειτουργεί καθημερινά 08:00-20:00 ενώ το Σάββατο 08:30-15:00.

Σημειωτέον ότι στο νέο σταθμό βέβαια, όπως σε όλες τις εγκαταστάσεις της GLASSDRIVE, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τις εξής υπηρεσίες:

• Επισκευή και αντικατάσταση των κρυστάλλων τους χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες
• Αμεση εξυπηρέτηση εντός 24 ωρών από την αναγγελία της ζημιάς
• Πιστοποίηση της γνησιότητας των κρυστάλλων
• Εγγύηση εργασίας «εφ όρου ζωής»

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι το δίκτυο της GLASSDRIVE αποτελείται από 35 σταθμούς, 15 κινητές μονάδες και 80 συνεργάτες σε όλη την επικράτεια, αποτελώντας το μεγαλύτερο δίκτυο σταθμών επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου.