Honda: Επέκταση εγγύησης (3+2 χρόνια)

10773 Επισκέψεις στο άρθρο

Με το πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης 3+2, η Honda και η Mitsubishi εξασφαλίζουν για 5 ολόκληρα χρόνια το νέο σας απόκτημα. Και όλα αυτά χωρίς καμία επιβάρυνση!

Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., Επίσημος Εισαγωγέας της Honda και Mitsubishi στην Ελλάδα, μεγιστοποιεί την υψηλή αξιοπιστία των μοντέλων των δύο κορυφαίων Ιαπωνικών εταιρειών, εντάσσοντας στις παροχές προς τον πελάτη ένα νέο πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης. 

Το πρόγραμμα αυτό παρέχεται εντελώς δωρεάν και έρχεται για να προσθέσει στην 3ετή εργοστασιακή εγγύηση των δύο εταιρειών, 2 ακόμη χρόνια επέκταση της εγγύησης μέσω του Δικτύου των Επισήμων Εμπόρων/Συνεργείων των δύο εταιρειών.

Το νέο πρόγραμμα 2ετούς επέκτασης εγγύησης της Honda και της Mitsubishi, δεν αφορά μόνο σε όσους αγοράσουν σήμερα ένα νέο και τεχνολογικά προηγμένο μοντέλο των δύο εταιρειών, αλλά απευθύνεται και στους ήδη κάτοχους ενός αυτοκινήτου Honda και Mitsubishi, με ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας μετά τις 15 Απριλίου 2010. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη δωρεάν παροχή του προγράμματος είναι η συντήρηση του αυτοκινήτου να πραγματοποιείται στα χρονικά όρια που προβλέπει ο κατασκευαστής, ακολουθώντας το πρόγραμμα Πανευρωπαϊκής συντήρησης ανεξάρτητα από το αν έχει αλλάξει ιδιοκτήτη ή όχι.

Τι περιλαμβάνει το νέο πρόγραμμα


Το πρόγραμμα «+2 χρόνια επέκτασης εγγύησης» και μέχρι του μέγιστου ορίου των 150.000 χλμ. (οποιοδήποτε από τα δύο έρθει πρώτο) καλύπτει τα:

• Μηχανικά μέρη
• Ηλεκτρικά μέρη και
• Ηλεκτρονικά μέρη του αυτοκινήτου

Επισκεφτείτε σήμερα το Δίκτυο Επισήμων Συνεργείων της Honda και Mitsubishi στην Ελλάδα, για να επωφεληθείτε από τις δωρεάν παροχές του προγράμματος!