Hyundai, Skoda, VW after sales. Ότι δίνεις, παίρνεις!

Hyundai, Skoda, VW after sales. Ότι δίνεις, παίρνεις!

6302 Επισκέψεις στο άρθρο

Πως η "ενέργεια" του after sales σχεδιασμού των Hyundai, Skoda, VW, συμβάλει στην κινητική ενέργεια των κυκλοφορούντων αυτοκινήτων τους. Φυσικά και στην ενέργεια (σχόλια, αναφορές, επιβραβεύσεις στις έρευνες ικανοποίησης) των κατόχων τους. Είναι αυτό που λέμε «ότι δίνεις, παίρνεις».

Ικανοποίηση Κατόχου 2023
Τι λένε οι άλλοι κάτοχοι, για την μάρκα που σε ενδιαφέρει.
Πόσο Ικανοποιημένοι δηλώνουν.
Τι λένε για Βλάβες και Service της μάρκας. Δες με 1 κλίκ >>>

ΣΤΑΘΗΣ Σ. & Ν. FORD

Όταν η ενέργεια μιάς μάρκας εγγυάται την …ενέργεια αυτοκινήτων & κατόχων της

-Δωρεάν έλεγχοι μπαταρίας και από τις 3
- 3 έτη εγγύηση μπαταριών Hyundai. 2 από Skoda & VW
- Skoda & VW με εκπτώσεις 30% για αυτοκίνητα 4+  
  Μεγαλύτερη εγγύηση ή καλύτερη τιμή; Εσύ, Τι θες από την μάρκα σου;

Θέλει κόπο και καλό σχεδιασμό για να βρεις τρόπους να κρατήσεις ικανοποιημένους την ίδια στιγμή δεκάδες χιλιάδες κατόχους. Να προβλέψεις από πριν τι θα χρειαστούν και να δράσεις στοχευμένα  ώστε να καλυφθούν, την στιγμή που θα το χρειαστούν. Αλλιώς το χεις χάσει το στοίχημα και την …πίστη του κατόχου. 

Όλοι θέλουμε να είμαστε χαλαροί με το αυτοκίνητό μας και αν τύχει και «κάτσει η στραβή» να ξεμπερδεύουμε γρήγορα & -οικονομικά- όσο πιο ανώδυνα γίνεται.

Θέλουμε να ξέρουμε πως αν φροντίζουμε σωστά το αμάξι μας –και φυσικά στην σωστή τιμή, όπως μαρτυρούν και τα σχόλια χιλιάδων κατόχων αυτοκινήτου (από όλες τις μάρκες) στην έρευνα ικανοποίησης κατόχου Auto Check δεν θα έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις. 

Απλά πράγματα, καθημερινά, όπως να ξέρω ότι δεν θα ξεμείνω εύκολα από μπαταρία ή ότι τα νέα τακάκια δεν θα θέλουν αλλαγή μετά από ένα χρόνο. Εκεί παίζεται το παιχνίδι. Δεν λέμε, ωραίες όλες οι νέες ψηφιακές υπηρεσίες και τα απομακρυσμένα κόλπα μέσω κινητού, που οι περισσότερες εταιρείες προσφέρουν, αλλά είναι το κερασάκι στην τούρτα και θα κάνουν τη διαφορά όταν το παιχνίδι κρίνεται στον πόντο.

Γι αυτό λοιπόν οι μάρκες με το «σωστό» After Sales δίνουν μεγάλη βαρύτητα στις basic ανάγκες και φροντίζουν με προωθητικές ενέργειες και σπέσιαλ πακέτα προσφορών να εξασφαλίσουν τα every day issues που μας απασχολούν, όπως η μπαταρία και η καλύτερη δυνατή κατάσταση του αυτοκινήτου. Και με αυτά θα ασχοληθούμε στις παρακάτω γραμμές, διαβάζοντας τι κάνουν οι Skoda,VW και Hyundai.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ως 30% εκπτώσεις, σε μπαταρίες & ανταλλακτικά, μοντέλων Skoda & VW

Με τα πακέτα Skoda Clever Packs μπορείτε να επωφεληθείτε από έκπτωση έως και 30%. Προσφέρεται για οχήματα 4 ετών και άνω. Επίσης, έρευνες ανεξάρτητων φορέων δείχνουν πως η γνήσια μπαταρία VW διαρκεί π

Με τα πακέτα Skoda Clever Packs μπορείτε να επωφεληθείτε από έκπτωση έως και 30%. Προσφέρεται για οχήματα 4 ετών και άνω. Επίσης, έρευνες ανεξάρτητων φορέων δείχνουν πως η γνήσια μπαταρία VW διαρκεί πολύ περισσότερο από άλλες που είναι «σαν αυτήν».

  Στο Δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Skoda και Volkswagen της Kosmocar μπορεί να πραγματοποιηθεί έλεγχος της μπαταρίας και εφόσον το επιθυμεί ο πελάτης,  έλεγχος απωλειών ρεύματος και έλεγχος φόρτισης του δυναμό. 

  Εφόσον η κατάσταση της μπαταρίας επιβάλλει την αντικατάστασή της, με τα πακέτα μπαταριών Skoda Clever Packs και Volkswagen Economy & Economy Plus  ο κάτοχος τους μπορεί να επωφεληθεί από την έκπτωση έως και 30% που προσφέρεται για οχήματα 4 ετών και άνω.

   Έτσι μπορεί να αποκτήσει μια γνήσια μπαταρία και να απολαμβάνει ασφάλεια εκκίνησης σε όλο το χρονικό διάστημα της χρήσης τους, χάρη στο μεγαλύτερο ποσοστό μολύβδου που περιέχουν και τον ενσωματωμένο δείκτη φθοράς. Συγχρόνως να είναι ξέγνοιαστος, χάρη στην εγγύηση που την συνοδεύει για τα επόμενα 2 χρόνια. 

  Αξίζει να θυμόμαστε πως - έχει αποδειχθεί από έρευνες ανεξάρτητων φορέων- η γνήσια μπαταρία διαρκεί πολύ περισσότερο, καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να συνεργάζεται καλύτερα με τα συστήματα κάθε οχήματος, π.χ. με το start/stop. 

  Σημειώστε πως οι ειδικά μειωμένες τιμές, στο δίκτυο της Kosmocar, δεν αφορούν μόνο την μπαταρία, αλλά οτιδήποτε ανταλλακτικό ή αναλώσιμο χρειαστεί το αυτοκίνητο σας, μειώνοντας έτσι κατά πολύ το κόστος της προγραμματισμένης συντήρησης.
   

  Η κορυφαία εγγύηση μπαταρίας. 3 χρόνια από την Hyundai

  Η Hyundai στα πλαίσια του Service Plus και των προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης διεξάγει πλήρη τεχνικό έλεγχο.

  Η Hyundai στα πλαίσια του Service Plus και των προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης διεξάγει πλήρη τεχνικό έλεγχο.

   Μία εκ των μαρκών που διαχρονικά κατατάσεται ψηλά στην έρευνα ικανοποίησης κατόχου, η Hyundai. 

   Η δημοφιλής μάρκα για τις βασικές ανάγκες της καθημερινότητας του κατόχου της, λειτουργεί με βάση το «καλύτερο το προλαμβάνειν». Έτσι στα πλαίσια του Service Plus, ένα ενδιάμεσο πρόγραμμα συντήρησης που προτείνεται στα μοντέλα της που κάνουν service ανά δύο χρόνια, γίνεται ένα πληρέστατος τεχνικός έλεγχος, ώστε να είστε σίγουροι για την κατάσταση του Hyundai σας. 

   Παράλληλα στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο γίνεται έλεγχος, ακριβείας, της μπαταρίας με τα ειδικά διαγνωστικά που έχουν την πιστοποίηση-έγκριση του κατασκευαστή. 

   Εφόσον διαπιστωθεί ότι χρειάζεται αντικατάσταση, αυτό θα γίνει αποκλειστικά με γνήσιες και ακριβώς ίδιων προδιαγραφών, στρώματος γυαλιού (AGM) ή οξέος μολύβδου (lead acid), με την πρώτης τοποθέτησης στο κάθε μοντέλο. 

   Γι αυτό το λόγο και (μόνον στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο) είναι τόσο σίγουροι για την αξιοπιστία των γνήσιων μπαταριών τους, ώστε να τη συνοδεύουν από την κορυφαία εγγύηση της πιάτσας. 3 ετών ανεξαρτήτως χιλιομέτρων!
    

   Κοινοποίησέ το »
   Σχολίασέ το »