Καίνε τα μισά! CNG μοντέλα που καίνε κάτω από 6,5 ευρώ για 100 χλμ.. Με τις κορυφαίες after sales υπηρεσίες των Mopar & Volkswagen.

Καίνε τα μισά! CNG μοντέλα που καίνε κάτω από 6,5 ευρώ για 100 χλμ.. Με τις κορυφαίες after sales υπηρεσίες των Mopar & Volkswagen.

Καίνε τα μισά, συμφέρουν και μετά (την αγορά), μεταπωλούνται και ψηλά!

6445 Επισκέψεις στο άρθρο

Panda με CNG που καίει μόλις 861 ευρώ αντί 4.200/έτος (ενός Euro5 μοντέλου) και γκάμα επιλογών μοντέλων οικονομίας VW, τα οποία συνοδεύονται και από προηγμένες ψηφιακές υπηρεσίες νέας εποχής .

Η τιμή της βενζίνης ακουμπά τα 2,5 ευρώ το λίτρο και η κατάσταση αρχίζει να μοιάζει μη βιώσιμη για πολλούς κατόχους.

 Για όσους οδηγούν αυτοκίνητο δεκαετίας Euro5 και κάνουν μέχρι 400 χλμ.  το μήνα (μέσος όρος για τους ευρωπαίους οδηγούς), τα έξοδα μοιάζουν εξωφρενικά καθώς χρειάζονται περίπου 4.200 ευρώ το χρόνο μόνο για τα καύσιμα.

Μάλιστα, το μέλλον εμφανίζεται ακόμα πιο δυσοίωνο καθώς  η τιμή της βενζίνης φαίνεται να μην σταματά την ανοδική της πορεία, με τις προβλέψεις να κάνουν λόγο πως μπορεί να φτάσει έως και τα 3 ευρώ το λίτρο.

Βέβαια, οι οδηγοί πλέον διαθέτουν και την επιλογή της εναλλακτικής- και σαφώς πιο οικονομικής- κινητικότητας, με τις περισσότερες μάρκες να προσφέρουν υβριδικά, ηλεκτρικά και αεριοκίνητα μοντέλα.

Η ηλεκτροκίνηση είναι δεδομένο πως θα αποτελέσει το μέλλον του αυτοκινήτου αλλά πολλοί είναι οι οδηγοί που δεν είναι ακόμα έτοιμοι για μια τόσο απότομη μετάβαση ενώ αμφιβολίες υπάρχουν ακόμα σχετικά με το δίκτυο φόρτισης (παρότι αναπτύσεται ήδη γοργά).

 Τα υβριδικά, από την άλλην, βελτιώνουν σημαντικά την κατανάλωση ωστόσο με την τιμή της βενζίνης να ανεβαίνει συνέχεια , η αγορά τους εμπεριέχει και ένα στοιχείο αβεβαιότητας.

Καίνε τα μισά, συμφέρουν και μετά (την αγορά), μεταπωλούνται και ψηλά!

-Panda με CNG. Καίει 861 ευρώ αντί 4.200/έτος (ενός Euro5 μοντέλου)
-Mε εγγύηση Fiat 200.000 χλμ. (ή 5 ετών) & Mopar με genuine parts
-VW cng μοντέλα οικονομίας! eco up!,Polo TGI, Golf TGI
-Mε προηγμένες ψηφιακές υπηρεσίες νέας εποχής by VW
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Στις top επιλογές (οικονομικής & eco friendly οδήγησης) η Αεριοκίνηση.

Τα LPG-CNG καύσιμα φαίνεται να αποτελούν μια πιο ομαλή μετάβαση καθώς λειτουργούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με τα παραδοσιακά καύσιμα ( υπάρχει, βέβαια, δεξαμενή αντί για ντεπόζιτο) , προσφέρουν όμως σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων.

Μάλιστα, με το CNG (φυσικό αέριο), πηγαίνεις στην πιο φθηνή μορφή κίνησης μετά τον ηλεκτρισμό. Και αυτό γιατί, ακόμα και με τη σημερινή αύξηση της τιμής του, το  CNG παραμένει πολύ οικονομικό σε κόστος ενώ είναι πολύ πιο αποδοτικό σε σχέση με τη βενζίνη.

Δύο μάρκες που επενδύουν στα αυτοκίνητα με CNG είναι η Fiat και η Volkswagen. Με την αφοσίωση στην καινοτομία και την πελατοκεντρική προσέγγιση να είναι δύο έννοιες που συνοδεύουν κάθε επιχειρηματική τους ενέργεια, οι δύο μάρκες δίνουν λύσεις στους οδηγούς που θέλουν μια αποδοτική και οικονομική μορφή μετακίνησης.

Ταυτόχρονα, οι δύο μάρκες διαθέτουν κορυφαίο σχεδιασμό υπηρεσιών μετά την αγορά, προσφέροντας ελκυστικά πακέτα και εγγυήσεις για όλα τα νέα μοντέλα τους.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις επιλογές που σας δίνει η κάθε μάρκα για μοντέλα CNG καθώς και τις υπηρεσίες τις οποίες παρέχουν μετά την αγορά.
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES