Ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος κ. Κουμαντζιάς με τον κ. Σταυρόπουλο, Διευθυντή Ανάπτυξης Δικτύου της Mercedes-Benz κατά την υπογραφή των συμφωνητικών ένταξης της Κουμαντζιάς Α.Ε. στο δίκτυο της Mercedes-Benz.

Κουμαντζιάς Α.Ε: Νέος Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Mercedes

7726 Επισκέψεις στο άρθρο

Από τον Μάρτιο η εταιρεία Κουμαντζιάς ανήκει στο δίκτυο της Mercedes-Benz ως Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής επιβατικών και ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, εξυπηρετώντας τους πελάτες της Θεσσαλονίκης.

Η εταιρεία Κουμαντζιάς με έδρα τη Θεσσαλονίκη αναλαμβάνει πλέον ως Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Mercedes-Benz τη συντήρηση και επισκευή επιβατικών και ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων.

Η συγκεκριμένη εξουσιοδότηση είναι επιτυχία για τη νεοϊδρυθείσα εταιρεία, αφού κατάφερε να ανταποκριθεί στα υψηλά πρότυπα ποιότητας που θέτει η Mercedes-Benz στους συνεργάτες της, ώστε να διασφαλίζεται η εξυπηρέτηση του πελάτη.

Στις εγκαταστάσεις της Κουμαντζιάς Α.Ε., που βρίσκονται στην οδό Δημοσθένους 33 (πρώην εγκαταστάσεις Ρομπόπουλου έναντι της Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης), οι οδηγοί αυτοκινήτων Mercedes-Benz θα μπορούν να εξυπηρετηθούν για τη συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου τους καθώς και γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ Mercedes-Benz