Κλείστε το διαδικτυακό ραντεβού σας με τους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές της Ford οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε. Χρησιμοποιώντας τον κωδικό «ford10» έχετε μέχρι τις 31/12/2021 έκπτωση 10 ευρώ σε οπ

Κλείστε το διαδικτυακό ραντεβού σας με τους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές της Ford οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε. Χρησιμοποιώντας τον κωδικό «ford10» έχετε μέχρι τις 31/12/2021 έκπτωση 10 ευρώ σε οποιαδήποτε χρέωση τυχόν προκύψει.

Το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Ford Motor Ελλάς σας υποστηρίζει με πλήρη διαφάνεια και αξιοπιστία μέσω της υπηρεσίας ελέγχου μεταχειρισμένου.

Το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Ford Motor Ελλάς σας υποστηρίζει με πλήρη διαφάνεια και αξιοπιστία μέσω της υπηρεσίας ελέγχου μεταχειρισμένου.

Κρύο; Καιρός για… χειμερινό έλεγχο Ford
Κρύο; Καιρός για… χειμερινό έλεγχο Ford
Κρύο; Καιρός για… χειμερινό έλεγχο Ford
 • Κλείστε το διαδικτυακό ραντεβού σας με τους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές της Ford οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε. Χρησιμοποιώντας τον κωδικό «ford10» έχετε μέχρι τις 31/12/2021 έκπτωση 10 ευρώ σε οπ
 • Το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Ford Motor Ελλάς σας υποστηρίζει με πλήρη διαφάνεια και αξιοπιστία μέσω της υπηρεσίας ελέγχου μεταχειρισμένου.
 • Κρύο; Καιρός για… χειμερινό έλεγχο Ford
 • Κρύο; Καιρός για… χειμερινό έλεγχο Ford
 • Κρύο; Καιρός για… χειμερινό έλεγχο Ford

Κρύο; Καιρός για… χειμερινό έλεγχο Ford

3157 Επισκέψεις στο άρθρο

Κλείστε έως 31 Δεκεμβρίου online ραντεβού με τον κωδικό ford10 στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Ford και στα πλαίσια της χειμερινής προετοιμασίας απολαύστε μια σειρά δωρεάν ελέγχων καθώς και εκπτωτικών προνομίων.

ΤΟΥΝΤΑΣ Α. - Ν. ΨΩΦΙΜΗΣ O.E.

Οι ψυχρές και υγρές κατά κύριο λόγο συνθήκες του  χειμώνα απαιτούν  την κατάλληλη προετοιμασία του  αυτοκινήτου, προκειμένου οι μετακινήσεις να γίνονται  απροβλημάτιστα, αλλά κυρίως με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια.


Το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Ford Motor Ελλάς σας υποστηρίζει με πλήρη διαφάνεια και αξιοπιστία μέσω της υπηρεσίας ελέγχου μεταχειρισμένου.

Το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Ford Motor Ελλάς σας υποστηρίζει με πλήρη διαφάνεια και αξιοπιστία μέσω της υπηρεσίας ελέγχου μεταχειρισμένου.

Κοινοποίησέ το »


Οι εξουσιοδοτημένοι επισκευαστές της Ford φροντίζουν για την καλή λειτουργία του αγαπημένου σας Ford ώστε να «περάσει» τον φετινό χειμώνα, κατάλληλα προετοιμασμένο. Αρκεί να μεριμνήσετε εγκαίρως και να προγραμματίσετε τους απαραίτητους ελέγχους, που θα κρατήσουν το αγαπημένο σας Ford σε φόρμα και το χειμώνα. Και όλα αυτά, κλείνοντας διαδικτυακό ραντεβού οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε. Χρησιμοποιώντας τον κωδικό «ford10»  έχετε μέχρι τις 31/12/2021 έκπτωση 10 ευρώ σε οποιαδήποτε χρέωση τυχόν προκύψει. 

 

Δωρεάν χειμερινός έλεγχος

Ο χειμερινός έλεγχος διεξάγεται με λεπτομέρεια και προσοχή από εκπαιδευμένους τεχνίτες Ford σε 30 σημεία του αγαπημένου σας Ford. Έτσι θα γνωρίζετε πως το αυτοκίνητό σας είναι έτοιμο για ασφαλείς μετακινήσεις, όποτε κι αν το χρειαστείτε.  Ένα από τα σημεία ελέγχου είναι και η μπαταρία, η οποία τους χειμερινούς μήνες λόγω του κρύου μπορεί να χρειαστεί περισσότερη φροντίδα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προγραμματίσετε το ραντεβού σας στο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο της προτίμησής σας, το οποίο θα αναλάβει να ελέγξει και να φορτίσει την μπαταρία σας αν χρειάζεται, ώστε να απολαμβάνετε περισσότερα ξέγνοιαστα και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα πίσω από το τιμόνι του αγαπημένου σας Ford. Τα φώτα είναι ένα ακόμη απαραίτητο σημείο ελέγχου μιας και η χρήση τους είναι απαραίτητη για την άνετη και ασφαλή οδήγηση το χειμώνα, όπου νυχτώνει νωρίς και οι άσχημες καιρικές συνθήκες μειώνουν το φυσικό φως.

Φίλτρο Καμπίνας MicronAir® Protect

Η Ford φροντίζει ο αέρας της καμπίνας να είναι πάντα καθαρός και φρέσκος, ιδιαίτερα το χειμώνα που οι υγρές συνθήκες συντελούν στην ανάπτυξη μικροβίων και το κρύο επιβάλλει τα κλειστά παράθυρα. Το φίλτρο καμπίνας Ford micronAir proTect είναι πολύ αποτελεσματικό στη συγκράτηση ποικίλων βλαβερών μικροβίων, αλλεργιογόνων ουσιών, ακόμα και ιών που ενδέχεται να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Το αναβαθμισμένο αυτό φίλτρο, που βοηθά σημαντικά και όσους πάσχουν από αλλεργική ρινίτιδα και εποχικές αλλεργίες,  χρησιμοποιεί άνθρακα και ένα ειδικό ενεργό στρώμα που κατασκευάζεται με μία μυστική συνταγή, συστατικό της οποίας είναι το κιτρικό οξύ των λεμονιών.

Υαλοκαθαριστήρες για  τη βροχή και τα χιόνια

Επιβεβλημένη είναι το χειμώνα η αλλαγή των μάκτρων με Ford Motorcraft υαλοκαθαριστήρες για να έχετε πάντα την καλύτερη δυνατή ορατότητα και να βλέπετε καθαρά το δρόμο. Επιπρόσθετα, εκτός από τη βροχή, οι υαλοκαθαριστήρες βοηθούν να καθαρίσετε το παρμπρίζ  και από το χιόνι, γι΄αυτό και είναι πολύ σημαντικό να είναι πάντα σε καλή κατάσταση. Το κόστος των Ford Motorcraft υαλοκαθαριστήρων υπολογίζεται περίπου στα 30 ευρώ για όλα τα μοντέλα, εκτός των Ranger και Transit, που το κόστος κυμαίνεται περίπου στα 40 ευρώ.
 
H Ford είναι δίπλα σου και στην αγορά μεταχειρισμένου  (+ url Ford Έλεγχος Μεταχειρισμένου | Ford GR)

Προκειμένου να γνωρίζετε με απόλυτη ακρίβεια και σιγουριά αν η επικείμενη αγορά σας «αξίζει να λεφτά της», το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Ford Motor Ελλάς σας υποστηρίζει με πλήρη διαφάνεια και αξιοπιστία μέσω της υπηρεσίας ελέγχου. Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι τεχνικοί του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Ford θα προβούν σε μία σειρά λεπτομερών ελέγχων σε όλα τα επιμέρους μέρη και συστήματα του αυτοκινήτου που σας  ενδιαφέρουν, στα οποία περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων το αμάξωμα, το εσωτερικό, καθώς και τα μηχανικά μέρη. Μετά τις απαραίτητες ενέργειες ελέγχου και τη δοκιμή του οχήματος στο δρόμο σε πραγματικές συνθήκες, οι άνθρωποι της Ford θα σας ενημερώσουν άμεσα για μια σειρά στοιχείων και δεδομένων που αφορούν το αυτοκίνητο, όπως:

 • Η ημερομηνία κατασκευής
 • Η ημερομηνία έναρξης εγγύησης
 • Το ιστορικό Επισκευών στο πλαίσιο της εργοστασιακής εγγύησης
 • Το ιστορικό Συντήρησης (μέσω του ψηφιακού αρχείου καταγραφής σέρβις)
 • Τα πραγματικά χιλιόμετρα που έχει διανύσει το αυτοκίνητο
 • Η χώρα πρώτης κυκλοφορίας
 • Η ύπαρξη ανάκλησης σε εκκρεμότητα
 • Η μηχανική του κατάσταση
 • Η κατάσταση του αμαξώματος
Οι υπηρεσίες που παρέχει η Ford συνεχίζονται και μετά την αγορά, καθώς έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε και να αποκτήσετε μια σειρά από οφέλη και υπηρεσίες, όπως η δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης του οχήματος, σύμφωνα με τους ισχύοντες όρους και προϋποθέσεις, αλλά και να κλείσετε ραντεβού για προγραμματισμένες συντηρήσεις και επισκευές με βάση όλα όσα ορίζει ο κατασκευαστής.

Mε την ασφάλεια που προσφέρει το FordCareCode

Οι άνθρωποι της Ford τηρούν την υπόσχεση FordCareCode λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και την υγεία των πελατών και του προσωπικού. Γιατί στην Ford γνωρίζουν καλά πως με την πώληση ενός καινούριου αυτοκινήτου, η δουλειά δεν «τελειώνει», αλλά στην πραγματικότητα τότε ξεκινάει. Γι' αυτό το λόγο τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Ford επιβραβεύουν τους πελάτες τους με τις προαναφερθείσες παροχές.

Και φυσικά κερδίστε έκπτωση 10 ευρώ κλείνοντας ηλεκτρονικά το ραντεβού μέσω του επίσημου site της Ford με τον κωδικό «ford10»!
 

Κοινοποίησέ το »