Μαμίσιο Service & γνήσια μπαταρία Hyundai

2300 Επισκέψεις στο άρθρο

Γνήσια φροντίδα. Value for money & δωρεάν υπηρεσίες. Genuine ανταλλακτικά και αναλώσιμα με την υπογραφή Hyundai. Μοιάζει win-win η σχέση της δημοφιλούς εταιρείας με τον κάτοχο μοντέλου της.

Και στην Ελλάδα ο μέσος κάτοχος επιλέγει Hyundai  καθώς γνωρίζει ότι "ψωνίζει" υψηλή ποιότητα & top αξιοπιστία (και στη σχέση του μαζί της, μετά την αγορά, αυτό που λέμε after sales υπηρεσίες). Γι αυτό και η μάρκα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις κάθε σχετικής έρευνας ικανοποίησης κατόχου.

Μία από τις συστάσεις της Hyundai Ελλάς προς τους κατόχους των αυτοκινήτων της, που έχουν προβλεπόμενο πρόγραμμα περιοδικής συντήρησης ανά 2-ετία, είναι το να επισκέπτονται τα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία της (που διαθέτουν ένα σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον για πελάτες & προσωπικό), κάθε χρόνο ή κάθε 15.000 χιλιόμετρα.

Πρόγραμμα ενδιάμεσης συντήρησης Service Plus & 8 δωρεάν υπηρεσίες

-Δωρεάν  
διαγνωστικός έλεγχος του αυτοκινήτου (για έγκαιρη διάγνωση πιθανόν προβλημάτων. Η πρόληψη γλιτώνει λεφτά στον κάτοχο).
Δωρεάν έλεγχος, με ειδικό διαγνωστικό, της μπαταρίας
Δωρεάν έλεγχος, της στάθμης των υγρών (αποκλεισμός περίπτωσης τυχόν διαρροής)
Δωρεάν έλεγχος καλής  λειτουργίας όλων των λαμπτήρων
Δωρεάν έλεγχος κατάστασης φθοράς ελαστικών (και της ρεζέρβας)
Δωρεάν έλεγχος αντισκωριακής προστασίας (απαραίτητος καθώς εξασφαλίζει την ισχύ της εγγύησης έναντι σκουριάς).
Δωρεάν ενημέρωση και συμβουλευτική για πιθανές επισκευαστικές ενέργειες που αφορούν το δικό σας αυτοκίνητο.
Δωρεάν ενημέρωση των χαρτών (στα μοντέλα που διαθέτουν το εργοστασιακό σύστημα πλοήγησης).
-Αλλαγή λιπαντικού & φίλτρο λαδιού

Σημειώστε πως το πρόγραμμα ενδιάμεσης συντήρησης Hyundai Service Plus, μαζί με το προβλεπόμενο πρόγραμμα περιοδικής συντήρησης του δικού σας μοντέλου, από μέλος δικής σας επιλογής του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Hyundai, εγγυώνται επιδόσεις στο 100% και υψηλότερη μεταπωλητική αξία!

Γνήσιες Μπαταρίες Hyundai με την καλύτερη εγγύηση της αγοράς (3 έτη)

Η μπαταρία ως ένα από τα πιο νευραλγικά εξαρτήματα του αυτοκινήτου σας, ειδικά στα τεχνολογικά προηγμένα μοντέλα με σύστημα λειτουργίας Start/Stop και τα περιφερειακά συστήματα ασφάλειας και ICE (in car entertainment), αναγκάζεται να λειτουργεί …υπερωριακά.Με βάση τις στατιστικές των εταιρειών οδικής βοήθειας, η συνηθέστερη κλήση που δέχονται είναι από ακινητοποιημένα, λόγω μπαταρίας, αυτοκίνητα.

Οι γνήσιες μπαταρίες Hyundai, κατασκευάζονται με την πιο σύγχρονη τεχνολογία. Σε 2 τύπους. Απορροφητικού στρώματος γυαλιού (AGM) ή οξέος μολύβδου (lead acid). Στα πλεονεκτήματα τους και το ότι εφαρμόζουν άψογα στην προβλεπόμενη θέση του κινητήρα και έχουν ακριβώς τις προδιαγραφές που έχει προβλέψει ο κατασκευαστής του αυτοκινήτου σας (σε χωρητικότητα & ισχύ εκκίνησης), για να διασφαλίζουν non stop και άριστη λειτουργία όλων των συστημάτων του Hyundai σας (επί μακρόν και ανεξάρτητα από τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες ή θερμοκρασίες).

Σημειώστε πως μόνον οι γνήσιες μπαταρίες Ηyundai συνοδεύονται και με 3 χρόνια εγγύηση, την καλύτερη της αγοράς! Πέρα από το πρακτικό όφελος για εσάς ως κάτοχο Hyundai, σκεφτείτε και την κορυφαία αξιοπιστία των συγκεκριμένων προιόντων που δεν "φοβίζει" την κατασκευάστρια τους να τους δίνει τόσο large χρονικό διάστημα εγγύησης!

Όπως είπαμε οι κάτοχοι Hyundai μπορούν να έχουν δωρεάν έλεγχο, με ειδικό διαγνωστικό, της μπαταρίας τους. Μόνο στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Hyundai. Οι experts  θα ελέγξουν την μπαταρία και θα εκτιμήσουν με ακρίβεια το πότε χρειάζεται αλλαγή για να μην έχετε απρόοπτα στην καθημερινότητα σας.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

 • ΛΑΔΑΔΙΚΟ

  ΛΑΔΑΔΙΚΟ

  Στο κατάστημά τους μπορείτε να βρείτε όλα τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, μπαταρίες αυτοκινήτων, λιπαντικά αυτοκινήτων και αξεσουάρ αυτοκινήτων στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Με ένα κλικ στο e-shop τους, ή με μια επίσκεψη στο κατάστημα τους στα Ανω Πατήσια.
   2111136100 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

  ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

  Η PSM δραστηριοποιείται στα ηλεκτρικά αυτοκινήτων. Διαθέτει μπαταρίες όλων των τύπων με 2 χρόνια εγγύηση και δωρεάν τοποθέτηση, συναγερμούς και Ράδιο-cd αυτοκινήτων. Όλα είναι κατασκευασμένα από κορυφαίες εταιρίες και θα τα βρείτε σε χαμηλές τιμές.
   2108830861 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ - FOTIN BATTERIES

  ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ - FOTIN BATTERIES

  Η επιχείρηση FOTIN BAT δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και στο λιανικό-χονδρικό εμπόριο μπαταριών Ι.Χ. αυτοκινήτων και φορτηγών καθώς και μηχανημάτων και σκαφών θαλάσσης. Διαθέτουν μπαταρίες παραγωγής του εργοστασίου ΤΑΒ Σλοβενίας, ένα από τα πλέον καταξιωμένα εργοστάσια παραγωγής συσσωρευτών στην Ευρώπη, που διαθέτει τα προϊόντα του σε όλο τον κόσμο και προσφέρουμε 1 χρόνο εγγύηση σε όλες τις μπαταρίες.
   210 5913811 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

  ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

  Στα καταστήματα της ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ θα βρείτε μια τεράστια γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα αυτοκίνητα. Η γκάμα της αποτελείται από καινούρια ανταλλακτικά, γνήσια και ιμιτασιόν Α ποιότητας και αξεσουάρ για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και κάθε είδους όλων των μοντέλων που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.
   2105440055 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

  ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

  Στο 2 φυσικά και στο ένα ηλεκτρονικό κατάστημα της ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ θα βρείτε μια τεράστια γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα αυτοκίνητα. Διαθέτει πάνω από 500.000 κωδικούς μεταχειρισμένων και καινούριων Aftermarket ανταλλακτικών οι οποίοι καλύπτουν όλη την γκάμα των αυτοκινήτων κάθε μάρκας.
   2221044797 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • RE-BATTERY

  RE-BATTERY

  Re-Battery: Μη κερδοσκοπικός οργανισμός εναλλακτικής διαχείρισης μπαταριών. Εκπροσωπεί το 48,8% της αγοράς των συσσωρευτών μολύβδου (Υπόχρεοι/Εισαγωγείς-Παραγωγοί). Διαδικασίες που χαρακτηρίζονται από υψηλή περιβαλλοντική συνείδηση.

   2105575075 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΤΡΟΧΟΚΙΝΗΣΗ Α.Ε.Β.Ε.

  ΤΡΟΧΟΚΙΝΗΣΗ Α.Ε.Β.Ε.

  Η Εταιρεία ΤΡΟΧΟΚΙΝΗΣΗ Α.Ε.Β.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο των ανταλλακτικών μηχανοκίνητων οχημάτων από το 1976, με Πανελλαδικό δίκτυο διανομής εισάγει και διακινεί σε εμπόρους, επώνυμα ανταλλακτικά πολλά εκ των οποίων αποτελούν πρώτη τοποθέτηση των μεγαλυτέρων εργοστασίων της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας., όπως οι Μπαταρίες BANNER που μας προτείνουν. 
   210 4833980-2 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ