Ως εξουσιοδοτημένος επισκευαστής της ιαπωνικής μάρκας, η Mazda Χαλδαίος φροντίζει το αυτοκίνητό σας να είναι πάντα λειτουργικό, σύμφωνα με τις οδηγίες του.

Ως εξουσιοδοτημένος επισκευαστής της ιαπωνικής μάρκας, η Mazda Χαλδαίος φροντίζει το αυτοκίνητό σας να είναι πάντα λειτουργικό, σύμφωνα με τις οδηγίες του.

Μazda Χαλδαίος: Από το 1992 εξουσιοδοτημένος επισκευαστής της ιαπωνικής μάρκας

4328 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Mazda Χαλδαίος από το 1992 αποτελεί έμπειρο & εξουσιοδοτημένο επισκευαστή των αυτοκινήτων της ιαπωνικής μάρκας. Στις εγκαταστάσεις της, στην περιοχή του Ρέντη, θα βρείτε ένα σύγχρονο συνεργείο και έμπειρο προσωπικό.

Το όνομα της Mazda Χαλδαίος είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με αυτό της Mazda εδώ και πολλά χρόνια, δίνοντας της το προνόμιο να είναι μία από τις πρώτες επιλογές, για service, των κατόχων της μάρκας! Καλύπτει με το παραπάνω το τρίπτυχο της επιτυχίας έχοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία (επενδύοντας στην συνεχόμενη εκπαίδευση), εμπειρία (έχοντας επισκευάσει εκατοντάδες αυτοκίνητα) και αξιοπιστία (προσφέροντας άριστη επισκευή με την σφραγίδα της Mazda).

Κοινοποίησέ το »


Με γνώμονα την ποιότητα των υπηρεσιών της και την ικανοποίηση των πελατών της, από το 1992 μέχρι και σήμερα, σχεδόν 30 χρόνια, χτίζει μία σχέση εμπιστοσύνης και εκτίμησης με τους πελάτες της. Το καταφέρνει χάρη στην τεχνογνωσία και την συνεχή τεχνική κατάρτιση και προσφέροντας κορυφαία εξυπηρέτηση με έμφαση στη λεπτομέρεια, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της ιαπωνικής εταιρίας.

Οι μηχανικοί της εταιρίας έχουν την κατάλληλη τεχνογνωσία και εμπειρία για να προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο service, το οποίο έχει τις επίσημες προδιαγραφές και την εγγύηση της Mazda. Στις εγκαταστάσεις το συνεργείου, στην περιοχή του Ρέντη, θα βρείτε ένα χώρο εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία χειρίζεται το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό προσφέροντας τις εξής εργασίες:

- Εξουσιοδοτημένο service
- Γνήσια ανταλλακτικά 
- Αξεσουάρ
- Ελαστικά (ευθυγράμμιση, ζυγοστάθμιση)
- Φανοποιείο - βαφέιο
- Ηλεκτρολογείο
- Υγραεριοκίνηση


Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε προκειμένου να τους ενημερώσετε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

 

Κοινοποίησέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES