Στην Askianakis Auto, θα σας βοηθήσουν να εξετάσετε όλες τις επιλογές σας. Η μεγάλη τους εμπειρία στο χώρο που ξεπερνά τις τρεις δεκαετίες, εξασφαλίζει την τέλεια εξυπηρέτηση σας.

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από το ...πάνω ράφι!

1503 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/6/2021

Έχοντας άριστη γνώση της αγοράς και μία πλούσια γκάμα από επιλεγμένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, η Askianakis Auto είναι η κατάλληλη εταιρία για να αγοράσετε το επόμενο σας αυτοκίνητο ή να ανταλλάξατε – πουλήσετε το δικό σας. Τα οχήματά της είναι σε άριστη κατάσταση και συνοδεύονται από εγγύηση και ευκολίες πληρωμής.

Η αναζήτηση ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στο κόσμο. Χρειάζεται να γίνει με προσεγμένα κριτήρια και να μην παρασυρθείτε από τυχόν "ευκαιρίες" που αργότερα θα σας στοιχίσουν περισσότερα από όσα αρχικά πληρώσατε. Στην πραγματικότητα ψάχνετε για ένα αυτοκίνητο που να είναι ατρακάριστο, να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να έχει λίγα χιλιόμετρα και να πωλείται στην σωστή τιμή.

Επίσης μεγάλο ρόλο παίζει και από που θα αγοράσετε το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Σίγουρα η πιο αξιόπιστη λύση είναι από μία επιχείρηση, η οποία φροντίζει να έχει καλό όνομα στην αγορά και να μετράει τους πελάτες της. Να διαθέτει μεγάλη γκάμα μοντέλων και να προσφέρει αρκετές επιπλέον υπηρεσίες. Να απασχολεί τέλος και το ανάλογο έμπειρο προσωπικό, ικανό να ας οδηγήσει στην κατάλληλη επιλογή, που θα ικανοποιήσει πλήρως τις ανάγκες σας.

Μία τέτοια επιχείρηση, με εμπειρία δεκαετιών στον χώρο, είναι και η Askianakis Auto.

Από το 1986 δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο της εμπορίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Έχοντας εξυπηρετήσει χιλιάδες καταναλωτές από όλη την Ελλάδα, χαρακτηρίζεται από την μεγάλη εμπειρία, την υψηλή τεχνογνωσία και την άριστη γνώση της αγοράς.

Πλούσια γκάμα από επιλεγμένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

Στην έκθεση της εταιρίας μπορείτε να βρείτε μία πλήρη γκάμα από αυτοκίνητα για όλες τις ανάγκες, αλλά και μπάτζετ. Όλα είναι επιλεγμένα κάτω από αυστηρά κριτήρια και εξασφαλίζουν την βέλτιστη σχέση ποιότητας και τιμής. Μάλιστα σας δίνουν την δυνατότητα χρηματοδότησης, δανειοδοτώντας το αυτοκίνητο της επιλογής σας, σε ανταγωνιστικά επιτόκια έως 72 δόσεις.

Από την πρώτη επίσκεψη στον χώρο της Askianakis Auto μπορείτε να διαλέξετε το αυτοκίνητο που σας ταιριάζει. Το έμπειρο προσωπικό θα αναλύσει μαζί σας όλες τις επιλογές από την γκάμα των αυτοκινήτων, βάσει των αναγκών και των απαιτήσεων σας.

 

Επιπλέον για να σιγουρευτείτε ότι το αυτοκίνητο που διαλέξατε είναι αξιόπιστο, σας προσφέρει δυνατότητα εγγύησης σε κινητήρα και σασμάν και εγγύησης χιλιομέτρων. Επίσης σας επιτρέπει να ελέγξετε το αυτοκίνητο της επιλογής σας, από μηχανικό της αρεσκείας σας (στον χώρο της εταιρείας), ώστε να είστε 100% σίγουροι για την κατάσταση του.

Μπορείτε να ανταλλάξετε ή να πουλήσετε το δικό σας αυτοκίνητο

Στην Askianakis Auto μπορείτε να πραγματοποιήσετε ανταλλαγή του αυτοκινήτου σας, είτε με κάποιο άλλο μεταχειρισμένο από τον στόλο της, είτε με κάποιο καινούριο αυτοκίνητο αντιπροσωπείας. Στην πρώτη περίπτωση, αφού πρώτα εκτιμηθεί η αξία του αυτοκινήτου σας, το ποσό αυτό θα αφαιρεθεί από την αξία του αυτοκινήτου που θα διαλέξετε.

Στην Askianakis Auto μπορέιτε να πουλήσετε το αυτοκίνητο σας σε πολύ καλές τιμές. Η διαδικασία είναι απλή, γίνεται της μετρητοίς και διαρκεί 5 λεπτά! 

Πέρα από την ανταλλαγή, στην Askianakis Auto μπορείτε να πουλήσετε το αυτοκίνητο σας. Αγοράζει άμεσα, γρήγορα και προπάντων μετρητοίς, σε πολύ καλές τιμές! Βασική προϋπόθεση είναι, το όχημα σας να μην έχει ξεπεράσει την 15ετία και να είναι ατρακάριστο. Για την εκτίμηση της τιμής του αυτοκινήτου σας χρειάζονται η φυσική παρουσία του οχήματος για τον απαραίτητο τεχνικό έλεγχο, η άδεια κυκλοφορίας του, το ΚΤΕΟ και όλα τα συνοδευτικά πιστοποιητικά επισκευών και εργασιών του αυτοκινήτου ή οτιδήποτε άλλο αφορά το ιστορικό του οχήματος.

Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη, αφού την διεκπεραίωση των μεταβιβάσεων την αναλαμβάνει άμεσα και αξιόπιστα η ίδια η εταιρία, ενώ παράλληλα αναλαμβάνει να εξοφλήσει οποιαδήποτε οφειλή βαραίνει το αυτοκίνητό σας (τράπεζες, τέλη κυκλοφορίας και άλλες οφειλές).