Το Mobilo της Mercedes-Benz καλύπτει τα νώτα σας στο δρόμο με 10 κορυφαίες παροχές, όπου και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα ή την Ευρώπη, σε περίπτωση βλάβης, μικροατυχήματος ή ακόμα και βανδαλισμού του αγα

Το Mobilo της Mercedes-Benz καλύπτει τα νώτα σας στο δρόμο με 10 κορυφαίες παροχές, όπου και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα ή την Ευρώπη, σε περίπτωση βλάβης, μικροατυχήματος ή ακόμα και βανδαλισμού του αγαπημένου σας «αστεριού».

Mobilo: Ο φύλακας άγγελος των κατόχων Mercedes

16880 Επισκέψεις στο άρθρο

Με το Mobilo, ένα πλούσιο πακέτο υπηρεσιών φροντίδας και λύσεων κινητικότητας της Mercedes-Benz, το «αστέρι» διασφαλίζει ότι θα φτάσετε στον προορισμό σας ό,τι κι αν συμβεί στο δρόμο, δωρεάν, όλο το 24ωρο, από ατύχημα μέχρι φθορές ή ακόμα και βανδαλισμούς.

Τοp υπηρεσία – Λύση κινητικότητας Mobilo

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

-με επιτόπια βοήθεια (για μικρές επισκευές) ή ρυμούλκηση
-δωρεάν όλο το 24ωρο, σε Ελλάδα και Ευρώπη
-πληρωμένη μεταφορά  (με taxi, τρένο, αεροπλάνο) ή ξενοδοχείο ως 400 ευρώ/άτομο
-σας το φέρνουν επισκευασμένο (σε ακτίνα ως 50 χλμ)

Εδώ και δεκαετίες κυριαρχεί η φράση κλισέ στην Ελλάδα «ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο δρόμο», που έχει προβληματίσει γενιές και γενιές οδηγών. Σε αυτούς τους προβληματισμούς, η Mercedes-Benz έχει βάλει ένα τέλος, για όλους τους κατόχους των αυτοκινήτων της γερμανικήςpremiumφίρμας στην Ελλάδα, μέσω του Mobilo, ενός πληρέστατου πακέτου λύσεων κινητικότητας που σας λύνει τα χέρια και προσφέρει διεξόδους σε κάθε αναποδιά που μπορεί να προκύψει.

Τι είναι το Mobilo

Η Mercedes-Benz προσφέρει δωρεάν και όλο το 24ωρο τη λύση κινητικότητας Mobilo, λύνοντας τα χέρια των κατόχων Mercedes για οποιαδήποτε δυσκολία και αν αντιμετωπίσουν στο δρόμο. Η υπηρεσία αποτελεί ουσιαστικά το φύλακα άγγελο κάθε οδηγού.

Είτε βρίσκεστε στην Ελλάδα ή σε κάποια χώρα της Ευρώπης, δεν έχει σημασία, αφού οι ειδικοί της Mercedes-Benz φροντίζουν τα πάντα για εσάς ώστε να συνεχίσετε προς τον προορισμό σας, όπου κι αν βρίσκεστε, επισκευάζοντας το «αστέρι» σας επί τόπου ή παρέχοντάς σας, μεταξύ άλλων, όχημα αντικατάστασης ή ακόμα διαμονή και αεροπορικά εισιτήρια αν είστε μακριά. Και όλα αυτά απλά και μόνο εφόσον συνεχίσετε να εμπιστεύεστε την αγαπημένη σας Mercedes σε ένα από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Mercedes-Benz. Έτσι, θα απολαμβάνετε τις υπηρεσίες του Mobilo για έως και 30 χρόνια, ανανεώνοντας δωρεάν μετά από κάθε service του «αστεριού» σας. Win-win κατάσταση αφού μαζί με τη συντήρηση από τους έμπειρους, εκπαιδευμένους από την «μαμά» Mercedes-Benz τεχνικούς που κρατούν σταθερά ψηλά τις μετοχές του αυτοκινήτου σας, αφού το διατηρούν για όσο το δυνατόν περισσότερο σαν καινούργιο, επωφελείστε και του Mobilo εντελώς δωρεάν. Και όλα αυτά πάντα με την σφραγίδα της Mercedes-Benz.

Μην ξεχνάς πως τώρα έχεις την ευκαιρία με την κάρτα συντήρησης ServicePass,να κλείσεις από σήμερα έως και 4 από τα επόμενα service στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο Mercedes-Benz, με την τιμή που ισχύει σήμερα, και με μία μόνο συναλλαγή, ενεργοποιώντας αυτόματα το Mobilo, άρα έχεις με ένα σμπάρο… τέσσερα τρυγόνια. Πάρε προσφορά για το ServicePass πατώντας εδώ

Συνέχεια του άρθρου >>>

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  • EUROINS

    EUROINS

    Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
     2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ