Το Mobilo της Mercedes-Benz καλύπτει τα νώτα σας στο δρόμο με 10 κορυφαίες παροχές, όπου και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα ή την Ευρώπη, σε περίπτωση βλάβης, μικροατυχήματος ή ακόμα και βανδαλισμού του αγα

Το Mobilo της Mercedes-Benz καλύπτει τα νώτα σας στο δρόμο με 10 κορυφαίες παροχές, όπου και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα ή την Ευρώπη, σε περίπτωση βλάβης, μικροατυχήματος ή ακόμα και βανδαλισμού του αγαπημένου σας «αστεριού».

Mobilo: Ο φύλακας άγγελος των κατόχων Mercedes

13426 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/10/2021

Με το Mobilo, ένα πλούσιο πακέτο υπηρεσιών φροντίδας και λύσεων κινητικότητας της Mercedes-Benz, το «αστέρι» διασφαλίζει ότι θα φτάσετε στον προορισμό σας ό,τι κι αν συμβεί στο δρόμο, δωρεάν, όλο το 24ωρο, από ατύχημα μέχρι φθορές ή ακόμα και βανδαλισμούς.

Εδώ και δεκαετίες κυριαρχεί η φράση κλισέ στην Ελλάδα «ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο δρόμο», που έχει προβληματίσει γενιές και γενιές οδηγών. Σε αυτούς τους προβληματισμούς, η Mercedes-Benz έχει βάλει ένα τέλος, για όλους τους κατόχους των αυτοκινήτων της γερμανικήςpremiumφίρμας στην Ελλάδα, μέσω του Mobilo, ενός πληρέστατου πακέτου λύσεων κινητικότητας που σας λύνει τα χέρια και προσφέρει διεξόδους σε κάθε αναποδιά που μπορεί να προκύψει.

Τι είναι το Mobilo

Η Mercedes-Benz προσφέρει δωρεάν και όλο το 24ωρο τη λύση κινητικότητας Mobilo, λύνοντας τα χέρια των κατόχων Mercedes για οποιαδήποτε δυσκολία και αν αντιμετωπίσουν στο δρόμο. Η υπηρεσία αποτελεί ουσιαστικά το φύλακα άγγελο κάθε οδηγού.

Είτε βρίσκεστε στην Ελλάδα ή σε κάποια χώρα της Ευρώπης, δεν έχει σημασία, αφού οι ειδικοί της Mercedes-Benz φροντίζουν τα πάντα για εσάς ώστε να συνεχίσετε προς τον προορισμό σας, όπου κι αν βρίσκεστε, επισκευάζοντας το «αστέρι» σας επί τόπου ή παρέχοντάς σας, μεταξύ άλλων, όχημα αντικατάστασης ή ακόμα διαμονή και αεροπορικά εισιτήρια αν είστε μακριά. Και όλα αυτά απλά και μόνο εφόσον συνεχίσετε να εμπιστεύεστε την αγαπημένη σας Mercedes σε ένα από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Mercedes-Benz. Έτσι, θα απολαμβάνετε τις υπηρεσίες του Mobilo για έως και 30 χρόνια, ανανεώνοντας δωρεάν μετά από κάθε service του «αστεριού» σας. Win-win κατάσταση αφού μαζί με τη συντήρηση από τους έμπειρους, εκπαιδευμένους από την «μαμά» Mercedes-Benz τεχνικούς που κρατούν σταθερά ψηλά τις μετοχές του αυτοκινήτου σας, αφού το διατηρούν για όσο το δυνατόν περισσότερο σαν καινούργιο, επωφελείστε και του Mobilo εντελώς δωρεάν. Και όλα αυτά πάντα με την σφραγίδα της Mercedes-Benz.

Μην ξεχνάς πως τώρα έχεις την ευκαιρία με την κάρτα συντήρησης ServicePass,να κλείσεις από σήμερα έως και 4 από τα επόμενα service στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο Mercedes-Benz, με την τιμή που ισχύει σήμερα, και με μία μόνο συναλλαγή, ενεργοποιώντας αυτόματα το Mobilo, άρα έχεις με ένα σμπάρο… τέσσερα τρυγόνια. Πάρε προσφορά για το ServicePass πατώντας εδώ

Οι 10 top παροχές του Mobilo

Το Mobilo της Mercedes-Benz καλύπτει τα νώτα σας, όπου και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα ή την Ευρώπη, σε περίπτωση βλάβης, μικροατυχήματος ή ακόμα και βανδαλισμού του αγαπημένου σας «αστεριού» έχοντας μια χρυσή δεκάδα λύσεων κινητικότητας, που καλύπτει τις ανάγκες σας σε κάθε περίπτωση. Από την επί τόπου βοήθεια και την υπηρεσίας μεταφοράς του αυτοκινήτου σας στο κοντινότερο εξουσιοδοτημένο συνεργείο ή το σημείο που θα υποδείξετε, μέχρι την κάλυψη αεροπορικών εισιτηρίων για εσάς και τους συνταξιδιώτες σας, το Mobilo της Mercedes-Benz βρίσκεται στο πλευρό του οδηγού ως ο απόλυτος λύτης δύσκολων καταστάσεων, ούτως ώστε να μετακινείστε πάντα ξέγνοιαστοι και χωρίς τον προβληματισμό του «τι μπορεί να συμβεί στο δρόμο» που προαναφέρθηκε. Παρακάτω αναφέρονται οι 10 λύσεις κινητικότητας που περιλαμβάνει το Mobilo:

  Κοινοποίησέ το »

 1. Άφιξη και αναχώρηση του τεχνικού με την Mercedes-Benz να αναλαμβάνει τα έξοδα για τη μετάβαση στον τόπο της βλάβης

 2. Επί τόπου βοήθεια για τις μικρές επισκευές που γίνονται αμέσως

 3. Ρυμούλκηση στον κοντινότερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz.

 4. Ταξί, υπηρεσία οδηγού και δημόσια μέσα μεταφοράς ως προσωρινή λύση για την κινητικότητά σας.

 5. Υπηρεσία επιστροφής του οχήματος σε εσάς σε ακτίνα 50 χλμ.

 6. Όχημα αντικατάστασης για όσο διαρκεί η επισκευή, έως 3 εργάσιμες ημέρες.

 7. Αεροπορικό/σιδηροδρομικό εισιτήριο ή λεωφορείου: Μετ' επιστροφής έως 400€ κατ' άτομο, για όλους τους συνεπιβάτες.

 8. Ξενοδοχείο: διανυκτέρευση για εσάς και όλους τους συνταξιδιώτες σας, έως 3 εργάσιμες ημέρες έως 400€ κατ' άτομο.

 9. Επιστροφή του οχήματος στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz της περιοχής σας.

 10. Οργανωτική υποστήριξη, αν για παράδειγμα έχετε νομικά ζητήματα ή προβλήματα γλώσσας στο εξωτερικό.

Με το πάτημα του κουμπιού «Mercedes me» που βρίσκεται στην πλαφονιέρα συνδέεστε απευθείας με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της Mercedes-Benz.

Πώς ζητάω βοήθεια: Με το πάτημα ενός κουμπιού ή ένα τηλεφώνημα!

Τα νεότερα μοντέλα της Mercedes εφοδιάζονται με το πλήκτρο κλήσης έκτακτης ανάγκης (SOS) ή το πλήκτρο «Mercedesme» στην πλαφονιέρα. Εφόσον αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, λοιπόν, απλά πατάτε το κουμπί «Mercedesme» και πραγματοποιείται αυτόματα μια κλήση στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών (CustomerAssistanceCenter), εκεί όπου το καταρτισμένο προσωπικό θα σας προσφέρει τη βοήθεια που χρειάζεστε. Επιπλέον, σε περίπτωση ατυχήματος το σύστημα κλήσης έκτακτης ανάγκης κάνει αυτόματα μια κλήση και σας συνδέει με το κέντρο διαχείρισης της Mercedes-Benz ώστε να μην χαθεί χρόνος και να έρθει το συντομότερο δυνατόν βοήθεια προς εσάς.

Ένας ακόμα εύκολος τρόπος είναι μέσω της εφαρμογής Mercedesme, εκεί όπου ο οδηγός έχει ανά πάσα στιγμή πρόσβαση στην οδική βοήθεια και στην εξυπηρέτηση Mercedes-Benz από την οθόνη του κινητού του πατώντας μόνο μερικές επιλογές στην οθόνη.

Εναλλακτικά, καλώντας δωρεάν στο 00800 1 777 7777 από σταθερό τηλέφωνο ή στο +30 211 211 1 556 από κινητό με αστική χρέωση η Mercedes-Benz είναι δίπλα σας ανά πάσα στιγμή και για οποιοδήποτε πρόβλημα αφορά το αυτοκίνητό σας.

Όπου και να βρίσκεστε στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη, μην ξεχνάτε πως έχετε στη διάθεσή σας ένα από τα πυκνότερα δίκτυα τεχνικής εξυπηρέτησης της Ευρώπης με περισσότερους από 3.000 εξουσιοδοτημένους επισκευαστές Mercedes-Benz σε περισσότερες από 40 ευρωπαϊκές χώρες.

Κοινοποίησέ το »

Advertisement