Χρηστική εφαρμογή FordPass. Συνδέει το αυτοκίνητο σας με την κινητή σας συσκευή και επιτρέπει υπηρεσίες όπως απομακρυσμένο κλείδωμα του αυτοκίνητου .

Χρηστική εφαρμογή FordPass. Συνδέει το αυτοκίνητο σας με την κινητή σας συσκευή και επιτρέπει υπηρεσίες όπως απομακρυσμένο κλείδωμα του αυτοκίνητου .

Mόνο καφέ δεν ψήνει! Ψηφιακή εφαρμογή Fordpass

6281 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/5/2022

H Ford είναι μία after sales oriented μάρκα. Διαθέτει την καλύτερη εγγύηση της αγοράς, η μόνη με 8 έτη και χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό. Στη νέα εποχή digital υπηρεσιών της περιλαμβάνει και την χρηστικότατη ψηφιακή εφαρμογή FordPass. Για να την γνωρίσουμε.

ΚΡΗΤΙΔΗΣ Κ. @ ΣΙΑ Ο.Ε

Η Ford προσφέρει στους κατόχους της ένα από τα πιο ολοκληρωμένα πακέτα After Sales.

Όλος ο σχεδιασμός των υπηρεσιών που παρέχει στους κατόχους των μοντέλων της, μετά την αγορά τους, είναι διαμορφωμένος έτσι ώστε να διατηρεί τα επίπεδα ικανοποίησης τους, σε υψηλά επίπεδα (κάτι που αποτυπώνεται και στις διάφορες σχετικές έρευνες).

Πως ακριβώς αποτυπώνεται αυτό πρακτικά; Ποιά συγκεκριμένα βήματα κάνει η Ford για να εξασφαλίσει το “peace of mind” των κατόχων της;

 Αρχικά, η Ford προσφέρει την καλύτερη εγγύηση της αγοράς, συνοδεύοντας όλα τα μοντέλα της με εγγύηση 8 ετών και χωρίς να υπάρχει χιλιομετρικός περιορισμός.

Η οδική βοήθεια (μέχρι το πρώτο προγραμματισμένο service) παρέχεται δωρεάν ενώ προτείνονται και πλήρως λειτουργικά και ολοκληρωμένα πλάνα συντήρησης κάθε δύο χρόνια ή στα 30.000 χλμ., με την επιλογή για ένα ενδιάμεσο service κάθε έτος ή στα 10.000 χλμ..

Μάλιστα, υπάρχει και η υπηρεσία Ford Motorcraft 5+, η οποία περιλαμβάνει πλήρη και οικονομικά πακέτα υπηρεσιών για όλα τα οχήματα άνω των 5 ετών, με εποχιακούς ελέγχους σε προσιτές τιμές και ελαστικά αντικατάστασης που ξεκινούν από 35 ευρώ.

Εκτός από τις κλασσικές after sales υπηρεσίες, η αμερικανική μάρκα επεκτείνει τις υπηρεσίες της στην νέα digital εποχή.

Ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς και την γενικότερη κατεύθυνση προς την τεχνολογία και την ψηφιοποίηση, η Ford έχει λανσάρει και τη ψηφιακή εφαρμογή FordPass, που συνδέει το αυτοκίνητο με το κινητό τηλέφωνο του κατόχου του.

Mόνο καφέ δεν ψήνει, η ψηφιακή εφαρμογή Fordpass

- Κλείδωσε ή βάλτο μπρος (να ζεσταίνεται) από μακρυά
- Αν ανοίξει πόρτα ή παράθυρο, χωρίς να είσαι εκεί, παίρνεις …sms
- Σου «λέει» από πού να πάς (σε γλιτώνει από κίνηση & μποτιλιάρισμα)
- Τσεκάρει την κατάσταση του οχήματος. Ypενθυμίζει το next Service


 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Μεγάλη έρευνα Auto Check. Δηλώστε και Εσείς. Πόσο Ικανοποιημένοι Είστε ;
Το αυτοκίνητο σας είναι ζημιάρικο;
Σας γδέρνουν ζωντανό, όταν πάτε για σέρβις;
H αντιπροσωπεία αθέτησε τις υποσχέσεις της;
Κάντε αναφορά με 1 κλίκ εδώ!

Το αυτοκίνητο σας δεν σπάει, δεν λυγάει;
Οι τιμές που πληρώνετε για σέρβις είναι καλές;
Η αντιπροσωπεία σας εκπλήσσει ευχάριστα;
Επιβραβεύστε την με 1 κλίκ εδώ!

Δείτε πάνω από 5.000 αναφορές (για όλες τις μάρκες αυτοκινήτου) με 1 κλίκ εδώ