Πακέτα υπηρεσiών κατόχου για μοντέλα άνω των 5 ετών. Από τις κορυφαίες μάρκες στις after υπηρεσίες τους: SEAT και Ford.

Πακέτα υπηρεσiών κατόχου για μοντέλα άνω των 5 ετών. Από τις κορυφαίες μάρκες στις after υπηρεσίες τους: SEAT και Ford.

Τα καλύτερα πακέτα υπηρεσιών για αυτοκίνητα 5+ ετών

6916 Επισκέψεις στο άρθρο

Δυο εταιρείες με κορυφαίες after υπηρεσίες της αγοράς: Ford με την κορυφαία εγγύηση της αγοράς στα 8 έτη και SEAT με 2+2. Πως τα πάνε στις επιμέρους after υπηρεσίες ; Δίνουν την ίδια μέριμνα και για τα μοντέλα ηλικίας άνω των 5 ετών;

Μπορεί και λειτουργεί σαν καινούργιο. Και μετά τα πρώτα 5 χρόνια του. Δες πως το κάνουν SEAT & FORD.

Δυο εταιρείες που εμπνέουν αξιοπιστία σε όλο το εύρος των αυτοκινητιστικών δραστηριοτήτων τους είναι η  Ford και η SEAT. Με σταθερή παραγωγή δημοφιλών και αγαπημένων μοντέλων άλλα και άρτια μηχανική και εφευρετική τεχνογνωσία, οι δυο εταιρίες έχουν θεσπίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με το ελληνικό αγοραστικό κοινό.

Και αυτή η σχέση δεν έχει χτιστεί μόνο πάνω στην αγάπη που έχουν δείξει οι Έλληνες οδηγοί στα μοντέλα των δύο εταιριών άλλα και στην μέριμνα που δίνουν οι εταιρείες για να κρατούν τους κατόχους ικανοποιημένους και μετά την αγορά.

Η Ισπανική μάρκα εξοπλίζει όλα της τα μοντέλα της με εγγύηση 2 ετών και δυνατότητα επέκτασης για ακόμα 2 έτη,
αποδεικνύοντας την πίστη που έχει στις κατασκευές που κυκλοφορούν με την πιστοποίηση του brand της. Το όνομα της SEAT άλλωστε είναι συνυφασμένο με fun to drive, αξιόπιστα μοντέλα που θα σε κρατήσουν ικανοποιημένο αμέσως μετά την αγορά άλλα και μακροπρόθεσμα.

Η Ford, από την άλλη, προσφέρει την κορυφαία εγγύηση της αγοράς, δίνοντας 8 έτη εργοστασιακής εγγυήσης χωρίς να υπάρχει χιλιομετρικός περιορισμός!

Για να δούμε όμως τι προσφέρουν οι δυο μάρκες για τα παλαιότερα μοντέλα τους. Είναι το ίδιο αξιόπιστοι σε όλο το εύρος των after-υπηρεσιών τους;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

SEAT & Saving money: Νέα σειρά οικονομικών ανταλλακτικών για παλαιότερα μοντέλα

Μέσω του προγράμματος SEAT Economy, ο κάτοχος μοντέλου SEAT διαθέτει μια έξυπνη και οικονομική λύση για να πετύχει την καλύτερη λειτουργία του οχήματος του.

Μέσω του προγράμματος SEAT Economy, ο κάτοχος μοντέλου SEAT διαθέτει μια έξυπνη και οικονομική λύση για να πετύχει την καλύτερη λειτουργία του οχήματος του.

    Η SEAT έχει After Sales σχεδιασμό και για τα μεγαλύτερα, ηλικιακά, μοντέλα της. Φροντίζει να παρέχει στους κατόχους την κατάλληλη αρωγή ώστε να εξασφαλίζεται πως το αυτοκίνητο τους θα λειτουργεί στο 100%, διατηρώντας τις αρχικές επιδόσεις του και κρατώντας την μεταπωλητική αξία του σε υψηλά επίπεδα.

    Γι αυτό και στις έρευνες Ικανοποίησης Κατόχου, η δημοφιλής μάρκα, τα πηγαίνει πολύ καλά.

     

    Τα ανταλλακτικά SEAT economy αποτελούν την σειρά ανταλλακτικών της ισπανικής μάρκας που στοχεύει να προσφέρει κορυφαία ποιότητα σε προσιτές τιμές για το αυτοκίνητο σας.

    Παρέχεται αποκλειστικά σε κατόχους μοντέλων με ηλικία άνω των 5 ετών και συνοδεύεται από την κορυφαία τεχνογνωσία των μηχανικών του εξουσιοδοτούμενου δικτύου.

     

    Οι ειδικοί της SEAT ελέγχουν το αυτοκίνητο και προτείνουν ανταλλακτικά που θα μπορέσουν να βελτιώσουν το όχημα, χώρις όμως να χρειάζεται να ξοδεύεστε υπερβολικά, για την απόκτηση τους.

     

    Η έξυπνη και οικονομική λύση ανταλλακτικών της SEAT συνοδεύεται και από την παροχή διετούς εγγύησης καλής λειτουργίας για ανταλλακτικά και εργασίες, οι οποίες πραγματοποιούνται σε εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της δημοφιλούς μάρκας.

    Ford Motorcraft 5+ κρατά ασφάλεια & αξία στα αυτοκίνητα άνω των 5 ετών

    Πρόγραμμα Motorcraft 5+ από τη Ford: Μερίμνα για συντήρηση - εργασίες, ελαστικά και ΚΤΕΟ για όλα τα μοντέλα της Ford με ηλικία άνω των 5 ετών.

    Πρόγραμμα Motorcraft 5+ από τη Ford: Μερίμνα για συντήρηση - εργασίες, ελαστικά και ΚΤΕΟ για όλα τα μοντέλα της Ford με ηλικία άνω των 5 ετών.

      Η Ford δεν φροντίζει μόνο για τις after υπηρεσίες των καινούριων μοντέλων, αλλά παρέχει και τους κατόχους παλαιότερων μοντέλων ελκυστικά πακέτα υπηρεσιών συντήρησης-εργασιών.

       

      Το πακέτο Ford Motorcraft 5+ στοχεύει στο να διατηρήσει χαμηλά το  κόστος συντήρησης και ταυτόχρονα
      υψηλή τη μεταπωλητική αξία του Ford σας με ξεκάθαρες τιμές και χωρίς κρυμμένες χρεώσεις. Το πακέτο υπηρεσιών αφορά μια σειρά ελέγχων που περιλαμβάνει συντήρηση και επισκευές, τα ελαστικά του οχήματος καθώς και ελέγχους ΚΤΕΟ.

       

      Ως προς την συντήρηση και τις επισκευές, το πακέτο Motorcraft 5+ προσφέρει ελέγχους που ξεκινούν από τα 100 ευρώ! Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται από άρτια εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους από τη Ford τεχνικούς συμβούλους και μηχανικούς χρησιμοποιώντας τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και γνήσια ανταλλακτικά από τη Ford.

       

      Μερίμνα δίνεται και για τα ελαστικά του οχήματος, με τους πιστοποιημένους τεχνικούς της Αμερικανικής Εταιρείας να σας καθοδηγούν για το τι είδους ελαστικού θα ήταν το καταλληλότερο με για το όχημα σας( εξασφαλίζεται μεγιστοποίηση της ασφάλειας άλλα και καλύτερη κατανάλωση καυσίμου). Η Ford Motorcraft προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα ελαστικών από 35 ευρώ το ένα (τελική τιμή με ΦΠΑ, τοποθέτηση και ζυγοστάθμιση).

       

      Τα οχήματα που κυκλοφορούν για πάνω από 4 έτη, υποχρεούνται δια νόμου να περάσουν ΚΤΕΟ και έτσι η Ford καλύπτει και αυτήν την ανάγκη των πελατών της. Μάλιστα, δεν πρόκειται απλά για έναν τυπικό έλεγχο ρουτίνας άλλα για μια προσπάθεια να εντοπιστούν όντως τυχόν προβλήματα, ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια, το οκ του ελέγχου και φυσικά η υψηλή του μεταπωλητική αξία.

      Στις  περιπτώσεις που το όχημα σας χρειαστεί επισκευή, το πακέτο Motorcraft της Ford προσφέρει λύσεις σε ελκυστικές τιμές. Η προσφορά αυτή περιλαμβάνει γνήσια ανταλλακτικά, χρήση ειδικών εργαλείων και εξοπλισμού άλλα και την καλύτερη σχέση τιμής-κόστους  ανταλλακτικών και  εργασιών.

       

      Κοινοποίησέ το »
      Σχολίασέ το »

      προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ

      προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΤΕΟ

      • AUTOVISION

        AUTOVISION

        Σε κάθε Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου με το σήμα της  Autovision  ελέγχονται σχολαστικά, όλες οι κατηγορίες οχημάτων από ελαφρά οχήματα μεικτού βάρους έως 3,5τονων, δίκυκλα αλλά και βαρέα οχήματα άνω των 3,5τ. Στα ίδια κέντρα διενεργούνται ειδικοί τεχνικοί έλεγχοι όλων των κατηγοριών. Ως γνωστόν η Autovision, εκπροσωπεί το μεγαλύτερο πανελλαδικά δίκτυο ιδιωτικών ΚΤΕΟ με 52 σημεία σε όλη την Ελλάδα.
         10600 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
      Eλαστικά αυτοκινήτου , Τιμές ελαστικών, Δόσεις , Premium Eλαστικά, Quality Ελαστικά, Discount Ελαστικά, Εμπορίες ελαστικών Αττικής, Bridgestone, Pirelli, Michelin, Hankook, Continental, Goodyear, Dunlop, Toyo, Yokohama, Cooper, General, Tire, Vredestein, Fulda, Falken, BFGoodrich, Lassa, Tristar, Insa, Turbo, Rotalla, Torque, Nankang, Imperial, Maxxis, Achilles, Aeolus, Alliance, Annaite, Antares, Aoteli, Aplus, Apollo, Aptany, Arivo, Atlas, Atturo, Austone, Autogreen, Autogrip, Avon, Barkley, Barum, Berlin , Tires, BFGoodrich, BKT, Blacklion, Blackstar, Bridgestone, Camac, Ceat, Centara, Chengshan, Coker, Comforser, Compasal, Compass, Continental, Cooper, CST, Dayton, Debica, Deli, Tire, Delinte, Diamond, Back, Diplomat, Double, Coin, Doublestar, Dunlop, Duraturn, Duro, EP, tyres, ESA, Tecar, Eurotyre, Event, Evergreen, Falken, Federal, Fedima, Firemax, Firestone, Fortuna, Fortune, Fulda, Fullrun, General, Tire, Gislaved, Giti, Goalstar, Goform, Goodride, Goodyear, Gremax, Grenlander, Gripmax, GT-Radial, Habilead, Haida, Hankook, Headway, Heidenau, Hifly, Hilo, Horizon, Imperial, Infinity, Insa, Turbo, Interstate, Journey, Tyre, Joyroad, Kama, Kapsen, Kelly, Kenda, Khefren, Kinforest, King, Meiler, Kings, Tire, Kingstar, Kleber, Kormoran, Kumho, Landsail, Lanvigator, Lassa, Laufenn, Leao, Lexani, Linglong, Mabor, Marshal, Mastersteel, Matador, Maxtrek, Maxxis, Mazzini, Meteor, Michelin, Milestone, Minerva, Mirage, Momo, Nankang, Neolin, Nexen, Nitto, Nokian, Nordexx, Nortenha, Novex, Onyx, Orium, Ovation, Pace, Paxaro, Petlas, Pirelli, Pneumant, Powertrac, Premiorri, Presa, Prestivo, Radar, Retro, Riken, Roadcruza, Roadhog, Roadmarch, Roadstone, Rockstone, Rosava, Rotalla, Routeway, Rovelo, Royalblack, Saetta, Sailun, Sava, Sebring, Security, Seiberling, Semperit, Silverstone, Sonar, Speedways, Sportiva, Star, Performer, Starco, Starfire, Starmaxx, Sumitomo, Sunfull, Sunitrac, Sunny, Sunwide, Superia, Syron, T-Tyre, Taurus, Tecnica, Three-A, Tigar, Toledo, Tomket, Torque, Tourador, Toyo, Tracmax, Trazano, TRI-ACE, Triangle, Tristar, Tyfoon, Unigrip, Uniroyal, VEE-Rubber, Viatti, Viking, Vitour, Voyager, Vredestein, Wanda, Wanli, Westlake, Windforce, Winrun, Yokohama, Zeetex, Zeta, Αναρτήσεις, Ζυγοστάθμιση, Ευθυγράμμιση, Ζάντες, Θερινά ελαστικά, All season ελαστικά, Suv ελαστικά, 4Χ4 ελαστικά, Runflat ελαστικά, Χειμερινά ελαστικά, 4 εποχών ελαστικά,195/50/15, 225/45/17, 195/55/16, 205/55/16.