Μόνο οφέλη τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία

2576 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα εξουσιοδοτηµένα συνεργεία µε τις παροχές τους και την ποιότητα των εργασιών τους σας εξασφαλίζουν οικονοµία, ασφάλειά, άριστη ποιότητα εργασιών και το κυριότερο ξέγνοιαστα χιλιόµετρα!

Tο after sales αποτελεί τη συνισταµένη πολλών διαφορετικών παραγόντων, που περιστρέφονται γύρω από το αυτοκίνητο και ακολουθούν την πώλησή του, µε σκοπό την ικανοποίηση του πελάτη. Δύσκολος, αλλά σίγουρα σηµαντικός στόχος, µε δεδοµένο ότι η ικανοποίηση είναι αυτή που κτίζει την καλή σχέση µεταξύ εταιρείας και πελάτη και η οποία µε τη σειρά της θα τον κρατήσει σταθερό στη φίρµα. Γι αυτό το λόγο τα εξουσιοδοτηµένα συνεργεία προσφέρουν µια σειρά από παροχές στους πελάτες τους, ενώ φυσικά έχουν και την κατάλληλη τεχνογνωσία για να αντιµετωπίσουν οποιοδήποτε «θέµα» προκύψει στο αυτοκίνητό σας.

Οι παροχές after sales των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών περιλαμβάνουν από εκπτώσεις μέχρι επέκταση εγγύησης.

 
Τι προσφέρουν οι εξουσιοδοτηµένοι επισκευαστές
 
Οι παροχές after sales των εξουσιοδοτηµένων επισκευαστών χωρίζονται σε πολλές κατηγορίες. Ωστόσο, οι πιο συνηθισµένες από αυτές είναι οι εξής:
  • Δωρεάν service για συγκεκριµένο χρονικό διάστηµα (υπό προϋποθέσεις)
  • Εκπτώσεις στα προγραµµατισµένα service
  • Προσφορές σε γνήσια ανταλλακτικά & αναλώσιµα υλικά
  • Ειδικά προνοµιακά πακέτα για οχήµατα έως και 15 ετών
  • Εγγύηση για τις εργασίες
  • Δυνατότητα επέκτασης
    εγγυήσεων
  • Δωρεάν τεχνικό έλεγχο
  • Ειδικούς εποχιακούς ελέγχους
Φυσικά, συχνά θα βρείτε και «πακέτα» προσφορών µε παραλλαγές όλων των παραπάνω, ανάλογα µε τις προδιαγραφές κάθε εταιρείας, τις ανάγκες των πελατών της αλλά και µε τα δεδοµένα του «στόλου» αυτοκινήτων που καλείται η εταιρεία να εξυπηρετήσει.
 
Στο εξουσιοδοτηµένο service έχουν το Know How
 
Το µεγαλύτερο αβαντάζ των εξουσιοδοτηµένων συνεργείων είναι η τεχνογνωσία και η εξειδίκευση που διαθέτουν για το αυτοκίνητό σας. Ο έλεγχος του αυτοκινήτου σας γίνεται από οµάδα καταρτισµένων επαγγελµατιών, µε διαρκή εκπαίδευση, εµπειρία και εξειδίκευση στη µάρκα σας, αλλά και µε τις πιο προηγµένες τεχνολογίες που έχουν σχεδιαστεί για το αυτοκίνητό σας. Επιπλέον ο πιστοποιηµένος εξοπλισµός που διαθέτουν σε συνδυασµό µε τα γνήσια ανταλλακτικά, που είναι αποκλειστικά σχεδιασµένα για το αυτοκίνητό σας, εγγυώνται την σωστή συντήρηση του οχήµατός σας, η οποία επικυρώνεται και µε πιστοποιητικά έγγραφα.
 
Το 13άρι του εξουσιοδοτηµένου Service:
  1. Πλήρης έλεγχος του αυτοκινήτου σας από οµάδα καταρτισµένων επαγγελµατιών µε εµπειρία και εξειδίκευση στη µάρκα σας και τις πιο προηγµένες τεχνολογίες που έχουν σχεδιαστεί για το αυτοκίνητό σας.
  2. Σιγουριά ότι χρησιµοποιούνται γνήσια ανταλλακτικά σχεδιασµένα για το αυτοκίνητό σας.
  3. Διατήρηση ισχύς της εγγύησης του αυτοκινήτου σας.
  4. Εγγύηση σε ανταλλακτικά και εργασίες µε πιστοποιητικό έγγραφο
  5. Ενηµερωµένο και αξιόπιστο βιβλίο service.
  6. Διατήρηση µεταπωλητικής αξίας.
  7. `Aµεση εξυπηρέτηση, στοκ προϊόντων.
  8. Το εξουσιοδοτηµένο αποτελεί µακροχρόνια επένδυση.
  9. Έγκριση από την ίδια τη µάρκα.
  10. Ηλεκτρονική βάση δεδοµένων που υποστηρίζεται από όλα τα εξουσιοδοτηµένα, συνεπώς βλέπουν το ιστορικό σας σε όποιο εξουσιοδοτηµένο και αν πάτε.
  11. Ανταγωνιστικά πακέτα
  12. Μεγάλο δίκτυο συνεργατών
  13. Διαφάνεια στο κόστος επισκευής