Mopar: Winter Check-up για Fiat , Fiat Professional, Alfa Romeo, Abarth & Jeep

Mopar: Winter Check-up για Fiat , Fiat Professional, Alfa Romeo, Abarth & Jeep

23047 Επισκέψεις στο άρθρο

Αν θες να είσαι προετοιμασμένος για τα «βαριά» κρύα του χειμώνα που έρχονται, είσαι από αυτούς που θέλουν να διατηρήσουν το αμάξι τους στη βέλτιστη κατάσταση και έχεις Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Abarth ή Jeep, τότε επισκέψου το επίσημο δίκτυο της εταιρείας για ένα δωρεάν winter check-up 15 σημείων.

Δωρεάν χειμερινός έλεγχος 15 σημείων για να είσαι ξέγνοιαστος κι αυτόν τον χειμώνα

Η Mopar, το επίσημο δίκτυο υπηρεσιών After Sales των Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Abarth και Jeep, παραμένει πάντα πιστή στο ραντεβού της για δωρεάν εποχικό έλεγχο για όλα τα μοντέλα των εταιρειών της. Έτσι λοιπόν και φέτος, από τις 5 Δεκεμβρίου 2022 έως και 28 Φεβρουαρίου 2023 οι κάτοχοι των παραπάνω κατασκευαστών θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν ένα συνεργείο του επίσημου δικτύου, για να προβούν σε ένα winter check-up χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
 

Κοινοποίησέ το »

Στόχος η ασφάλεια και η σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου σας

Η κίνηση αυτή δεν έχει μόνο στόχο την ικανοποίηση των κατόχων αλλά και την ασφάλειά τους, αφού θα λάβουν εξειδικευμένες υπηρεσίες από το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό της Mopar, το οποίο θα ελέγξει το όχημα σε 15 σημεία συνολικά διασφαλίζοντας έτσι την καλή λειτουργία του. Σε αυτά τα σημεία συμπεριλαμβάνονται η κατάσταση του συστήματος πέδησης, τα επίπεδα των υγρών λειτουργίας του κινητήρα καθώς και ο απαραίτητος διαγνωστικός έλεγχος μέσω ειδικών εργαλείων. Όλα τα παραπάνω συμβάλλουν στη μέγιστη ασφάλεια, στη βέλτιστη απόδοση και στη λειτουργικότητα  του αυτοκινήτου, ακόμα και στη μεταπωλητική του αξία.
 

Από 5 Δεκεμβρίου έως και 28 Φεβρουαρίου 2023

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι κάτοχοι των Fiat, Fiat Professional, Alfa RomeoAbarth και Jeep για να επωφεληθούν από το δωρεάν Winter Check Up, είναι να απευθυνθούν στο επίσημο δίκτυο επισκευαστών, το χρονικό διάστημα έως και τις 28 Φεβρουαρίου 2023. Η συγκεκριμένη περίοδος δεν έχει επιλεχθεί τυχαία, αφού καλύπτει το μεγαλύτερο εύρος της χειμερινής εποχής.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>