MyMazda App: Ο έλεγχος του αυτοκινήτου στο χέρι σου
MyMazda App: Ο έλεγχος του αυτοκινήτου στο χέρι σου
MyMazda App: Ο έλεγχος του αυτοκινήτου στο χέρι σου
MyMazda App: Ο έλεγχος του αυτοκινήτου στο χέρι σου
  • MyMazda App: Ο έλεγχος του αυτοκινήτου στο χέρι σου
  • MyMazda App: Ο έλεγχος του αυτοκινήτου στο χέρι σου
  • MyMazda App: Ο έλεγχος του αυτοκινήτου στο χέρι σου
  • MyMazda App: Ο έλεγχος του αυτοκινήτου στο χέρι σου

MyMazda App: Ο έλεγχος του αυτοκινήτου στο χέρι σου

1082 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/12/2022

Με το MyMazda App θυμάστε πάντα πότε είναι το επόμενο προγραμματισμένο service, ενώ διαθέτει λειτουργίες που προσδίδουν ακόμη μεγαλύτερη σιγουριά, για να έχετε τον έλεγχος του αυτοκινήτου στα χέρια σας!

Ικανοποίηση Κατόχου 2023
Τι λένε οι άλλοι κάτοχοι, για την μάρκα που σε ενδιαφέρει.
Πόσο Ικανοποιημένοι δηλώνουν.
Τι λένε για Βλάβες και Service της μάρκας. Δες με 1 κλίκ >>>

ΣΤΑΘΗΣ Σ. & Ν. FORD

Αρκετοί θυμόμαστε τις στιγμές που αναγκαζόμασταν να πάμε πίσω στο αυτοκίνητο επειδή δεν ήμασταν σίγουροι αν το είχαμε κλειδώσει. Ή τις στιγμές στα οικογενειακά ταξίδια, που συνειδητοποιούσαμε ότι δεν είμαστε βέβαιοι για το πού έχουμε παρκάρει το αυτοκίνητο, μέσα σε μία άλλη μεγάλη πόλη. Αλλά και το χρόνο που χρειαζόταν να ψάξεις στο – vintage για τα σημερινά δεδομένα – έντυπο βιβλίο service για να βεβαιωθείς πότε έπρεπε να γίνει το επόμενο ραντεβού με το συνεργείο. Όλα αυτά τα ζητήματα ανήκουν στο παρελθόν, αφού πλέον βρισκόμαστε στην εποχή του MyMazda app.

Η εφαρμογή MyMazda, η οποία είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Apple AppStore και στο Google Play store, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2020. Αρχικά προσέφερε Συνδεδεμένες Υπηρεσίες σε όλη την Ευρώπη για το πλήρως ηλεκτρικό αυτοκίνητο Mazda MX-30.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Τα νέα μοντέλα Mazda προσφέρουν διαφορετική λειτουργικότητα μέσω της εφαρμογής

Πλέον όμως, τα νέα αυτοκίνητα Mazda προσφέρουν διαφορετική λειτουργικότητα μέσω της εφαρμογής. Για τα Mazda2, Mazda2 hybrid, Mazda MX-5, Mazda CX-3 και Mazda6 ο χρήστης μπορεί να δει μέσω του MyMazda app το ιστορικό επισκευών, το εγχειρίδιο του αυτοκινήτου, να κάνει αναζήτηση αντιπροσωπειών Mazda, να πληροφορηθεί για το ετήσιο πρόγραμμα του service, καθώς και για την οδική βοήθεια.
 
Τα Mazda3, Mazda CX-30, Mazda CX-5, και το πετρελαιοκίνητο στο άμεσο μέλλον Mazda CX-60, προσφέρουν ακόμη περισσότερα. Στην εφαρμογή μπορείτε να δείτε αν το αυτοκίνητο είναι κλειδωμένο, τη θέση στάθμευσής του, την εμβέλεια και την πίεση ελαστικών. Επιπλέον, σε περίπτωση που ενεργοποιηθεί το σύστημα συναγερμού του Mazda σας, η εφαρμογή στέλνει ειδοποίηση.
 

Ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών διαχείρισης μπαταρίας για τα ηλεκτρικά μοντέλα

Τα πλήρως ηλεκτρικά και PHEV οχήματα – το Mazda MX-30 και το Mazda CX-60 PHEV – προσφέρουν επίσης ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών διαχείρισης μπαταρίας. Αυτές οι λειτουργίες περιλαμβάνουν ειδοποιήσεις, εάν ο οδηγός ξεχάσει να συνδέσει το καλώδιο φόρτισης, τη δυνατότητα ελέγχου της φόρτισης, χρησιμοποιώντας χρονοδιακόπτη, την παρακολούθηση της προόδου φόρτισης και την ένδειξη εμβέλειας.
 
Η εφαρμογή MyMazda παρέχει επίσης στους οδηγούς πληροφορίες, σε πραγματικό χρόνο, σχετικά με τη διαθεσιμότητα και την τοποθεσία των σημείων φόρτισης, τους επιτρέπει να βλέπουν βασικές πληροφορίες όπως τύπους βυσμάτων και ώρες λειτουργίας, καθώς και στέλνει τον προορισμό απευθείας στο σύστημα πλοήγησης μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα.
 

Δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου ρυθμίσεων του κλιματισμού

Στις χρήσιμες λειτουργίες περιλαμβάνονται επίσης η δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου των ρυθμίσεων του κλιματισμού, με τον χρήστη να μπορεί να ορίσει τη θερμοκρασία της καμπίνας, να ενεργοποιήσει/απενεργοποιήσει τον αέρα για το ξεθάμπωμα του εμπρόσθιου παρμπρίζ και να ενεργοποιήσει την αντίσταση ξεθαμπώματος  του πίσω παρμπρίζ πριν καν εισέλθουν στο όχημα. Η δυνατότητα προθέρμανσης ή πρόψυξης της καμπίνας του αυτοκινήτου ενώ είναι συνδεδεμένο στην πρίζα μειώνει τη χρήση της μπαταρίας κατά την οδήγηση. Ως πρόσθετες εντολές τηλεχειρισμού περιλαμβάνονται το κλείδωμα θυρών και ανιχνευτής οχήματος για μεγαλύτερη ηρεμία του οδηγού, όταν αυτός είναι μακριά από το αυτοκίνητο.