Nέα Smart Packs & digital υπηρεσίες Audi!

1027 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/9/2020

Οι νέες, καινοτόμες AfterSales υπηρεσίες για κατόχους μοντέλων Audi, που ανακοινώθηκαν από την Kosmocar, υπόσχονται απόλυτη ικανοποίηση, ευκολία και κέρδος στη συντήρηση των αυτοκινήτων τους. Με τα νέα πακέτα service "SmartPacks" και τις ψηφιακές After Sales υπηρεσίες της.

 
Tα Smart Packs!
Τα Smart Packs είναι δύο ειδικά σχεδιασμένα πακέτα service, πάντα με την εγγύηση και την τεχνογνωσία του κατασκευαστή, τα οποία αφορούν σε οχήματα ηλικίας άνω των 5 και  10 ετών,  με όφελος έως 30% στα ανταλλακτικά και στην εργασία.
Τα SmartPacksπροσφέρουν ιδανική σχέση αξίας και απόδοσης, λόγω τόσο της κορυφαίας ποιότητας των γνησίων ανταλλακτικών Audi σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή όσο και της εγγύησης 2 ετών, που συνοδεύει όλες τις εργασίες.

Και οι υπηρεσίες νέας εποχής, της Audi!
Παράλληλα, με τα Smart Packs, η Kosmocar-Audi προσφέρει στους κατόχους μοντέλων Audi την υπηρεσία My Service Now, με online προγραμματισμό ραντεβού για service, γρήγορα και εύκολα, από τον υπολογιστή, το τάμπλετ ή το κινητό τηλέφωνο.
Πλέον, ο κάτοχος μπορεί με ένα κλικ να κλείσει σε πραγματικό χρόνο ραντεβού για service όποια ημέρα και ώρα επιθυμεί και ταυτόχρονα να ενημερωθεί για το σχετικό κόστος των εργασιών/υπηρεσιών που έχει επιλέξει.

Η όλη διαδικασία είναι πολύ απλή, με εισαγωγή του αριθμού κυκλοφορίας ή του αριθμού πλαισίου καθώς και των διανυθέντων χιλιομέτρων του αυτοκινήτου, την επιλογή του εξουσιοδοτημένου Συνεργάτη Audi Service της προτίμησης του κατόχου, του πακέτου εργασιών και υπηρεσιών, του συμβούλου service, της ημερομηνίας και της ώρας του ραντεβού, καθώς επίσης και του εναλλακτικού τρόπου μετακίνησης, εφόσον είναι επιθυμητό. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο κωδικός του ραντεβού θα εμφανιστεί στην οθόνη της συσκευής του πελάτη και θα του αποσταλεί η σχετική ενημέρωση μέσω e-mail.

Η Kosmocar-Audi αναβαθμίζει τις υπηρεσίες After Sales που παρέχει στους χιλιάδες πελάτες της, με στόχο να τους προσφέρει μία ακόμα πιο ολοκληρωμένη εμπειρία άνεσης, ασφάλειας και ευκολίας, απόλυτα αντάξια της premium εμπειρίας οδήγησης που προσφέρουν τα μοντέλα της Audi.

 Οι νέες υπηρεσίες είναι πλήρως εναρμονισμένες με την προσαρμογή της οικονομίας και της καθημερινότητας σε μία «νέα κανονικότητα», με ιδιαίτερη έμφαση στους κανόνες υγιεινής και ατομικής προστασίας.

Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι πολύ δημοφιλείς After Salesυπηρεσίες που παρουσιάστηκαν νωρίτερα στη χρονιά.
Συγκεκριμένα, στη διάθεση των κατόχων μοντέλων της Audi είναι άμεσα οι εξής υπηρεσίες, στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service της Kosmocar:

Pick-up & Delivery: όπου η παραλαβή για το service και επιστροφή-παράδοση του οχήματος, γίνεται στο χώρο που θα υποδείξει ο πελάτης, με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτησή του.

Online Service - ο πελάτης ενημερώνεται με sms και αποκτά πρόσβαση online για ενημέρωση για τις επιπλέον εργασίες που ενδεχομένως προκύψουν κατά τον έλεγχο στο συνεργείο και το κόστος αυτών και δίνει τη σχετική έγκριση.

Clean Plus - καθαρισμός και απολύμανση του συστήματος κλιματισμού, έλεγχος της απόδοσής του, αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας και τοποθέτηση φίλτρου ενεργού άνθρακα, δωρεάν έλεγχος βασικών σημείων (μπαταρία, μάκτρα υαλοκαθαριστήρων, ελαστικά, φρένα- τακάκια και δισκόπλακες - και χειρόφρενο).
Κοινός παρονομαστής όλων των υπηρεσιών είναι η ασφάλεια, η κορυφαία εξυπηρέτηση, η άνεση και η ευκολία την οποία η Kosmocar-Audi θέλει να προσφέρει σε όλους τους πελάτες της.

Αν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες για τις νέες υπηρεσίες
μπορείτε να τις βρείτε στο δίκτυο της Kosmocar σε όλη την Ελλάδα ή στο διαδίκτυο, στη σχετική ιστοσελίδα της Kosmocar-Αudi https://www.audi.gr/gr/web/el/service/audi-new-innovative-services.html