Next level after sales services: Εφαρμογές άνεσης κατόχων!
Next level after sales services: Εφαρμογές άνεσης κατόχων!
  • Next level after sales services: Εφαρμογές άνεσης κατόχων!
  • Next level after sales services: Εφαρμογές άνεσης κατόχων!

Next level after sales services: Εφαρμογές άνεσης κατόχων!

15871 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα αυτοκίνητα αλλά και οι κάτοχοί τους έχουν μπει σε μια νέα εποχή συνδεσιμότητας και online υπηρεσιών χρησιμοποιώντας τις next level mobile εφαρμογές των εταιρειών, οι οποίες προσφέρουν πλήθος χρήσιμων πληροφοριών και ευκολιών που θα σου λύσουν τα χέρια!

Ο σχεδιασμός των After Sales υπηρεσιών της νέας εποχής οδηγεί σε ένα καλοσυντηρημένο αυτοκίνητο, ενώ ταυτόχρονα ανταποκρίνεται στο καθολικό αίτημα της νέας τάσης για Save money & time Coaching. Ένα από τα μέσα επίτευξης των παραπάνω και οι εφαρμογές των μαρκών που δημιουργούν ένα «περιβάλλον διευκολύνσεων κατόχου»!

Πως μπορείς να κάνεις Save money & time Coaching, να κερδίσεις χρήμα και χρόνο με τις Mobile εφαρμογές άνεσης κατόχων;
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Τι σημαίνει Save Money Coaching στην καλή συντήρηση;

Αρχικά, οι After Sales υπηρεσίες των εταιρειών υπόσχονται μία καλή συντήρηση και σίγουρα όλοι μας θέλουμε το καλύτερο για το αυτοκίνητό μας. Το εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας εγγυάται πως το όχημα θα συντηρηθεί σωστά, με βάση πάντα τις οδηγίες του κατασκευαστή και τις συστάσεις. Για το λόγο αυτό, τηρείται πιστά το βιβλίο service, ένα ιστορικό του οχήματος που συμβάλει με τη σειρά του στην καλή μεταπωλητική αξία.

Μεταξύ άλλων, στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο θα βρεις τους πιο έμπειρους, με τη μεγαλύτερη τεχνική κατάρτιση μηχανικούς και τεχνικούς, οι οποίοι εκπαιδεύονται από την ίδια την εταιρεία, για να είσαι σίγουρος ότι το αυτοκίνητό σου βρίσκεται σε καλά χέρια. Αυτοί θα βρουν απευθείας τη λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, χωρίς να «πετάς» τα χρήματά σου δεξιά κι αριστερά, αλλά και χωρίς ανησυχίες, άγχος και ταλαιπωρία. Επιπλέον, μην ξεχνάς πως χρησιμοποιούνται μόνο τα original ανταλλακτικά του κατασκευαστή, τα οποία είναι δοκιμασμένα ώστε να προσφέρουν απόδοση σαν καινούρια, με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και αντοχή στη φθορά, αρκετά value for money για την τσέπη σου.
 

Τι σημαίνει Save Τime Coaching στη νέα εποχή υπηρεσιών;

Πολλοί θα αναρωτηθούν, μπορείς να κερδίσεις χρόνο στη νέα εποχή των After Sales υπηρεσιών; Ναι, και αρκετό μάλιστα. Γιατί πολύ απλά, μέσα από το κινητό σου μπορείς να κάνεις μία πλήρη ψηφιακή έρευνα ανάμεσα στα πακέτα, στις δυνατότητες που σου προσφέρουν αλλά και στις τιμές τους, εύκολα και πάνω από όλα γρήγορα. Μόλις βρεις αυτό που σου «ταιριάζει» το μόνο που έχεις να κάνεις είναι μερικά κλικ στην οθόνη, για να κλείσεις ηλεκτρονικά το ραντεβού σου, στην περιοχή που σε βολεύει, στην ώρα και στη μέρα που εσύ θέλεις. Και μετά από όλα αυτά, θα ενημερωθείς για τη διάγνωση του αυτοκινήτου σου «σαν να είσαι εκεί» και θα είσαι καθησυχασμένος, αφήνοντάς σου περισσότερο χρόνο να ασχοληθείς με κάτι άλλο.


Υψηλού επιπέδου after sales & next level Mobile εφαρμογές άνεσης κατόχων!
- Γλιτώνουν χρόνο (digital ενημέρωση & ηλεκτρονικό κλείσιμο ραντεβού)
- Εξοικονομούν χρήμα (digital έρευνα πακέτων-τιμών-προσφορών)
- Δημιουργούν αμεσότητα (ως και Video Check από το Service)
- Όλα στο κινητό μας τηλέφωνο
Οι μάρκες που προ-ηγούνται στις έρευνες ικανοποίησης, δημιουργούν και «περιβάλλον διευκολύνσεων κατόχου». 
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES