SEAT CONNECT: Για να είσαι μόνιμα συνδεδεμένος

    SEAT CONNECT: Για να είσαι μόνιμα συνδεδεμένος

    15890 Επισκέψεις στο άρθρο

    Όπου και να πας, οι online υπηρεσίες του SEAT CONNECT σε συνδέουν με το αυτοκίνητό σου, έτσι ώστε να ελέγξεις, να διαχειριστείς και να απολαύσεις το SEAT σου όπου και αν βρίσκεσαι. Μέσω της εφαρμογής SEAT CONNECT και την διαδικτυακή πύλη MySEAT στο σύστημα Infotainment, μπορείς να διαχειριστείς ότι θέλεις! Από τις ρυθμίσεις ασφαλείας, την ασύρματη πρόσβαση και την online ψυχαγωγία, κάνοντας την ζωή σου πιο απλή.

    Ταυτόχρονα, το να είσαι πλήρως συνδεδεμένος, σου επιτρέπει να μην έχεις την παραμικρή έγνοια όπου και αν είσαι. Χάρη σε αυτό, Το σύστημα Επείγουσας Κλήσης καλεί αυτομάτως τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης αν εντοπίσει πως έχει προκληθεί ατύχημα, ενώ το κουμπί Έκτακτης Βλάβης θα σε φέρει σε επαφή με το κέντρο εξυπηρέτησης σε περίπτωση που χρειάζεσαι βοήθεια. Αντίστοιχα, με το κουμπί Εξυπηρέτησης Πελατών θα λύσεις όλες τις απορίες σου, καθώς επίσης μπορείς να προγραμματίσεις το σέρβις του SEAT σου όταν έρθει η ώρα.

    Σχεδόν ό,τι και να χρειαστείς μπορείς να το κάνεις σύρματα από το κινητό σου, από το να κλειδώσεις και να ξεκλειδώσεις το SEAT σου, μέχρι και να ελέγξεις την κατάσταση των φώτων, των θυρών και του κλιματιστικού. Χρήσιμο αρκετά το γεγονός ότι μπορείς να κάνεις εύρεση θέσης για να εντοπίσεις που το έχεις παρκάρει, ακόμα και να ειδοποιηθείς σε περίπτωση που εντοπιστεί πιθανή παραβίαση του οχήματος.

    Επιπρόσθετα, έχεις εύκολη και πλήρη συνδεσιμότητα σε όλες της πληροφορίες που χρειάζεσαι για μία διαδρομή, μέσω του συστήματος πολυμέσων του SEAT. Αυτές περιλαμβάνουν τα στοιχεία της κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο καθώς και ενημερώσεις για την κατάσταση των δρόμων. Έτσι, θα μπορείς να βρεις τα πιο κοντινά διαθέσιμα πάρκινγκ και τους σταθμούς ανεφοδιασμού, επιτρέποντας ακόμα και τον διαδικτυακό προγραμματισμό της διαδρομής – ταξιδιού. Κι όλα αυτά, μπορείς να τα χειριστείς ακόμα και με την φωνή σου.
     

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES