Οι Mercedes και οι Nissan θεωρούνται κορυφαίες, μεταξύ άλλων, στο τομέα της ασφάλειας. Πως τα πάνε από υπηρεσίες after sales;

Οι Mercedes και οι Nissan θεωρούνται κορυφαίες, μεταξύ άλλων, στο τομέα της ασφάλειας. Πως τα πάνε από υπηρεσίες after sales;

Road Safety, top. After Sales, what ;

6520 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/3/2022

Παίρνουν πρωτάθλημα στον νευραλγικό τομέα της ασφάλειας. Τα μοντέλα τους διακρίθηκαν στα σχετικά tests. Να δούμε και πως τα πάνε Mercedes, Nissan, "μετά την αγορά" των μοντέλων τους. Αυτό που αποκαλούμε after sales.

ΣΤΑΘΗΣ Σ. & Ν. FORD

Οι after sales υπηρεσίες για να είσαι safe και στο συνεργείο!

Οι after sales υπηρεσίες για να είσαι safe και στο συνεργείο!
- Mercedes: 2 έτη εγγύησης, χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό!
-8 χρόνια εγγύηση μπαταρίας (ηλεκτροκίνητα)
- Digital Services για να τσεκάρεις το service…από το σπίτι.
- Εγγύηση 3 ετών ή 100.000 χιλιομέτρων από τη Nissan


Οι επιδόσεις ή η οικονομία σημαντικές μας δεύτερες (ως προτεραιότητα)  καθώς ακόμα και αν είναι κλισέ και χιλιοειπωμένο αυτό που προέχει για όλους μας, είναι η ασφάλεια στον δρόμο.

Δύο εταιρείες έχουν προ πολλού θέσει την υποψηφιότητα τους για την πρωτιά στο συγκεκριμένο τομέα καθώς πέρα από τη premium φύση της πρώτης και την πρακτική και αξιόπιστη της δεύτερης, η ασφάλεια ανήκει στην κορυφή των προτεραιοτήτων τους.

Μιλάμε φυσικά για τη Mercedes και τη Nissan που πάνε την ασφάλεια σε άλλο επίπεδο, όπως φάνηκε και από τα σχετικά τεστ που πραγματοποιηθήκαν για τα μοντέλα του 2021.

Στα συγκεκριμένα τεστ, η ηλεκτρική EQS της Mercedes και ο leader της κατηγορίας  C-SUV, το Qashqai πέτυχαν εξαιρετικές επιδόσεις, θεμελιώνοντας τη θέση τους ως μοντέλα της γκάμας 2 εταιρειών με διαφορετικές προσεγγίσεις στην σχεδίαση και την κατασκευή άλλα ένα κοινό όραμα για την ασφάλεια στην οδήγηση.

Αν επιλέξεις λοιπόν να αγοράσεις έναν “αστακό” των συγκεκριμένων εταιρειών μπορείς να είσαι όσο προστατευμένος γίνεται. Τι γίνεται όμως στο κομμάτι των after sales υπηρεσιών τους; Μπορείς να νιώθεις  προστατευμένος και  … “after buy”;

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Mercedes: Δύο έτη εγγύησης, χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό!

Διετής εγγύηση από τη Mercedes σε όλα τα επιβατικά της ενώ για τα ηλεκτρικά προσφέρει και εγγύηση μπαταρίας.

Διετής εγγύηση από τη Mercedes σε όλα τα επιβατικά της ενώ για τα ηλεκτρικά προσφέρει και εγγύηση μπαταρίας.

  Η EQS είναι ένα αυτοκίνητο που τα πάει περίφημα στο τομέα της ασφάλειας καθώς το ηλεκτρικό sedan της Mercedes άγγιξε το τέλειο στην προστασία των ενηλίκων με επιδόσεις 96% στα σχετικά τεστ.

  Οι φίλοι της Mercedes μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι όμως και για ακόμα έναν λόγο: Τα μοντέλα της γερμανικής φίρμας , πέρα από ασφαλή, παρέχουν και ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών after sales που καλύπτουν και το μετά της αγοράς άλλα και τις τυχόν επιδιορθώσεις που ενδέχεται να χρειαστεί.

  Για όλα τα επιβατικά της οχήματα η Mercedes προσφέρει εγγύηση 2 έτων, δίχως χιλιομετρικό περιορισμό. Η εγγύηση παρέχεται από το δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργείων της Mercedes.

  Ειδικά για τα ηλεκτροκίνητα οχήματα  της σειράς EQ της Mercedes προσφέρεται επίσης διετής εγγύηση για όλα τα ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη. Ταυτόχρονα, η Mercedes προσφέρει και πιστοποιητικό μπαταρίας, το οποίο πρακτικά αποτελεί εγγύηση για την μπαταρία για χρονική διάρκεια 8 ετών ή για τα πρώτα 160.000 χιλιόμετρα ή αν πριν και αυτά τα δύο η απόδοση της είναι κάτω του 70%. Σε αυτή την περίπτωση και ανάλογα με την κατάσταση της μπαταρίας είτε επιδιορθώνεται είτε αντικαθιστάται.

  Παραλλήλα το δίκτυο Mobilo,, ένα πλούσιο πακέτο υπηρεσιών φροντίδας και λύσεων κινητικότητας της Mercedes-Benz, διασφαλίζει ότι θα φτάσετε στον προορισμό σας ό,τι κι αν συμβεί στο δρόμο, δωρεάν, όλο το 24ωρο, από ατύχημα μέχρι φθορές ή ακόμα και βανδαλισμούς.

  Η Mercedes αποτελεί την πιο δημοφιλή πολυτελή μάρκα και φροντίζει να επεκτείνει το premium αίσθημα και στις after sales υπηρεσίες της. Μέσω της εφαρμογής Mercedes Service App ο οδηγός μπορεί ανά πάσα στιγμή να είσαι συνδεδεμένος με τη  Mercedes του και να λαμβάνει άμεσο feedback για τα στοιχεία  του αυτοκίνητου ενώ μπορεί να κλείσει ραντεβού για service από την άνεση του σαλονιού του!
   

  Nissan: Εγγύηση 3 ετών ή 100.000 χιλιομέτρων

  Ο «βασιλείας της ασφάλειας» Nissan Qashqai επωφελείται από το πρόγραμμα εγγύησης της Nissan για τα πρώτα 3 έτη ( ή 100.000 χιλιόμετρα,όποιο έρθει πρώτο).

  Ο «βασιλείας της ασφάλειας» Nissan Qashqai επωφελείται από το πρόγραμμα εγγύησης της Nissan για τα πρώτα 3 έτη ( ή 100.000 χιλιόμετρα,όποιο έρθει πρώτο).

   Η ιαπωνική εταιρεία έχει καθιερωθεί ως μια εταιρεία που προσφέρει υψηλά επίπεδα αξιοπιστίας ενώ χαρακτηρίζεται και από την ασφάλεια την οποία φροντίζει να διέπει τα μοντέλα της. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τις σχετικές δοκιμές καθώς αναδείχτηκε ως το κορυφαίο C-SUV ως προς την ασφάλεια για το 2021.

   Ως προς τις υπηρεσίες after sales, η Nissan εξοπλίζει τα μοντέλα της με ένα πλήρες και ελκυστικό πακέτο υπηρεσιών για να σας διευκολύνει και στο περίπλοκο κομμάτι της συντήρησης.

   Συγκεκριμένα, όλα τα επιβατικά της Nissan καλύπτονται για εγγύηση  3 ετών ή 100.000 χιλιομέτρων ανάλογα με το ποίο λήξει πρώτο. Παράλληλα προσφέρεται οδική βοήθεια της Nissan για όσο κρατά και η εργοστασιακή εγγύηση, δηλαδή 3 έτη.

   Για τα μοντέλα μάλιστα, που είναι κάτω των 3 ετών που δεν έχουν συμπληρώσει 100.000 χιλιόμετρα δίνεται δυνατότητα επέκτασης για 2 ή 3 επιπλέον έτη με ευνοϊκού όρους.

   Ως προς τα χρώμα, η Ιαπωνική εταιρεία δίνει εγγύηση και πάλι 3 ετών χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό ενώ η εγγύηση Διάτρησης από Διάβρωση  ισχυέι για 6 ή 12 έτη ανάλογα με το μοντέλο.
   Τέλος, για τα γνησία ανταλλακτικά ή αξεσουάρ της Nissan προσφέρεται δωρεάν εγγύηση 1 έτους.
    

   Κοινοποίησέ το »
   Σχολίασέ το »

   Μεγάλη έρευνα Auto Check. Δηλώστε και Εσείς. Πόσο Ικανοποιημένοι Είστε ;
   Το αυτοκίνητο σας είναι ζημιάρικο;
   Σας γδέρνουν ζωντανό, όταν πάτε για σέρβις;
   H αντιπροσωπεία αθέτησε τις υποσχέσεις της;
   Κάντε αναφορά με 1 κλίκ εδώ!

   Το αυτοκίνητο σας δεν σπάει, δεν λυγάει;
   Οι τιμές που πληρώνετε για σέρβις είναι καλές;
   Η αντιπροσωπεία σας εκπλήσσει ευχάριστα;
   Επιβραβεύστε την με 1 κλίκ εδώ!

   Δείτε πάνω από 5.000 αναφορές (για όλες τις μάρκες αυτοκινήτου) με 1 κλίκ εδώ