One Stop Shop Υπηρεσίες Peugeot στην Θεσσαλία!

1751 Επισκέψεις στο άρθρο

Εξυπηρετηθείτε με ασφάλεια, είτε για test drive νέου μοντέλου Peugeot, είτε για τις After Sales υπηρεσίες της νέας εποχής της αγαπημένης σας μάρκας, Peugeot ΣΙΩΚΗΣ.

Η εταιρία Peugeot ΣΙΩΚΗΣ. με πολυετή λειτουργία στην πώληση καινούργιων αυτοκινήτων, και μία πλούσια γκάμα σε After sales υπηρεσίες είναι σε θέση να καλύψει τον πελάτη που αναζητά μία νέα Peugeot εμπειρία.

Στην Peugeot ΣΙΩΚΗΣ. μπορείτε να βρείτε μεταξύ όλων των νέων μοντέλων της μάρκας και το νέο Peugeot 3008 με ανανεωμένο i-Cockpit και ψηφιακή οθόνη αφής HD, καθώς και μία μεγάλη σειρά από after sales υπηρεσίες και προσφορές για την καλή συντήρηση του αγαπημένου σας Peugeot!

Με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της η Peugeot παρέχει ένα πρωτοποριακό πακέτο αναβαθμισμένων υπηρεσιών τόσο για την διευκόλυνσή σας ως κατόχου, όσο και για την σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου σας με στόχο την ασφάλεια σας αλλά και την διατήρηση της μεταπωλητικής του αξίας.

2 Λόγια για την Peugeot ΣΙΩΚΗΣ

Η εταιρεία ΣΙΩΚΗΣ, είναι μέλος του Επίσημου Δικτύου εμπόρων της PEUGEOT και δραστηριοποιείται στον κλάδο του αυτοκινήτου ως αποκλειστικός Έμπορος και Επισκευαστής των αυτοκινήτων PEUGEOT στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων.

Το δυναμικό της επιχείρησης εστιάζει στην ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της, όπου στεγάζονται:

-έκθεση αυτοκινήτων PEUGEOT νέων και μεταχειρισμένων,
-τμήμα γνήσιων ανταλλακτικών – αξεσουάρ &
-εξουσιοδοτημένο συνεργείο.

Σημειώστε πως στις εγκαταστάσεις τους λειτουργεί και υπερσύχρονο φανοποιείο για επαναφορά ή αποκατάσταση (μικρής ή μεγαλύτερης ζημιάς).

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: 3ο χλμ Τρικάλων - Ιωαννίνων 42100 Τρίκαλα
Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
Facebook: https://www.facebook.com/Peugeotsiokis/
Site : https://siokis.peugeot-hellas.gr/about-us/

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES