Opel & Premium υπηρεσίες από τον Κρητίδη

5837 Επισκέψεις στο άρθρο

Απολαύστε premium εξυπηρέτηση με ασφάλεια, στις εγκαταστάσεις του ΚΡΗΤΙΔΗΣ Κ. & ΣΙΑ ΟΕ. Είτε για test drive μοντέλου Opel, είτε για τις After Sales υπηρεσίες της νέας εποχής της αγαπημένης σας μάρκας, Opel ΚΡΗΤΙΔΗΣ.

Μία top επιλογή είναι η επιχείρηση ΚΡΗΤΙΔΗΣ Κ. & ΣΙΑ ΟΕ., η οποία διαθέτει πλούσια εμπειρία στον χώρο, καθώς αποτελεί εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Opel από το 1985.

Η εταιρεία  Opel ΚΡΗΤΙΔΗΣ Κ. & ΣΙΑ ΟΕ. με 36 χρόνια λειτουργία στην πώληση αυτοκινήτων, και μία πλούσια γκάμα σε After sales υπηρεσίες είναι σε θέση να καλύψει τον πελάτη που αναζητά μία νέα Opel εμπειρία.

Αξιοπιστία και Eμπιστοσύνη
Η εταιρεία Κρητίδης & Σία ΟΕ έχει έδρα του την Αθήνα και το προσωπικό της αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνικούς που αποστολή τους είναι να σας παρέχουν βέλτιστη εξυπηρέτηση και να παραμένουν πάντα στη διάθεσή σας εάν χρειάζεστε συμβουλή ή υποστήριξη. Όπως μπορεί να φανταστεί κανείς μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας η εξειδίκευση είναι απόλυτη.

Κινούμενος απ` την αγάπη του για την μάρκα Opel ο ιδρυτής της εταιρείας, Κρητίδης Γιάννης, θέλησε να ιδρύσει ένα συνεργείο αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση των αυτοκινήτων Οpel, βασισμένο στον σεβασμό και την συνέπεια.
Η εταιρεία δεν επαναπαύεται, αντιθέτως φροντίζει ώστε το προσωπικό της να εκπαιδεύεται συνεχώς, να ενημερώνεται και να προσαρμόζεται στις νέες τεχνολογίες και τις ανάγκες των αυτοκινήτων της Opel.

Πιστοποιημένο Συνεργείο LPG- CNG:
  • Για συντήρηση του Opel με εργοστασιακό LPG ή CNG
  • Για εγκατάσταση LPG ή CNG, με 0% προκαταβολή & έως 12 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα
  • Πιστοποιημένος εγκαταστάτης από τη ΔΕΠΑ

Μεταξύ άλλων το συνεργέιο Κρητίδης& Σία ΟΕ σας παρέχει τις εξής υπηρεσίες:
  • Μηχανολογικό Έλεγχο-Διάγνωση
  • Ηλεκτρολογικός Έλεγχος
  • Προετοιμασία Κ.Τ.Ε.Ο.
  • Κάρτα Ελέγχου Καυσαερίων
  •  Εποχιακό Ελεγχο


Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση:  Κασομούλη 89, Αθήνα, Αττικής
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES