Η Renault προσφέρει 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση σε όλα τα επιβατικά (ή 100.000 χλμ. όποιο επέλθει πρώτο).

Το πρόγραμμα περιοδικής συντήρησης των αυτοκινήτων Renault περιλαμβάνει πλήρες service στα 30.000 χλμ. ή κάθε 2 έτη (όποιο επέλθει πρώτο).

Με τη Renault Assistance ταξιδεύετε απροβλημάτιστα σε όλο τον κόσμο.

Επισκεπτόμενοι κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο Renault παίρνετε ένα χρόνο εγγύηση για τα ανταλλακτικά που τοποθετήθηκαν και τις εργασίες που έγιναν.

After Sales & υπηρεσίες από τη Renault

11961 Επισκέψεις στο άρθρο

Σκοπός των after sales υπηρεσιών των εξουσιοδοτημένων συνεργατών Renault είναι να παρέχουν άριστες υπηρεσίες, οικονομικές προσφορές και επιπλέον προγράμματα για την ικανοποίηση των πελατών τους.

Οι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες Renault παρέχουν μια σειρά από υπηρεσίες όπως και μια ευρεία γκάμα προσφορών και εκπτώσεων με σκοπό τη μέγιστη ικανοποίηση του αγοραστικού κοινού, καθώς και την καλύτερη δυνατή συντήρηση του αυτοκινήτου. Ας δούμε πιο αναλυτικά τα προγράμματα After Sales της γαλλικής εταιρείας, μέσω των εξουσιοδοτημένων συνεργατών της.

Ξέρετε ότι…
Η Renault συμμετέχει με ΟΛΟ τι δίκτυο της στη «Συμμαχία Αλληλεγγύης» του  autoτρίτη και έχει ειδικές εκπτώσεις για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες;

Εγγυήσεις- 3 χρόνια ξέγνοιαστα!
Με αιχμή του δόρατος τη σημαντική βελτίωση της ποιότητας των αυτοκινήτων Renault η οποία έχει σημειωθεί τα τελευταία χρόνια στα πλαίσια του Πλάνου Υπεροχής Renault (PER4) η Renault μπορεί πλέον, έμπρακτα, να διαβεβαιώσει τόσο τους υπάρχοντες όσο και τους δυνητικούς πελάτες Renault για την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία των προϊόντων της.
Η Renault προσφέρει 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση σε όλα τα επιβατικά και ελαφρά φορτηγά Renault (ή 100.000 χλμ. όποιο επέλθει πρώτο). Έτσι μπορείτε να απολαμβάνετε ξέγνοιαστα την οδήγηση του αυτοκινήτου σας αφού ό,τι και να σας συμβεί καλύπτεται πλήρως το κόστος τόσο των ανταλλακτικών όσο και της εργασίας. 
Επιπλέον δύο ακόμα προγράμματα καλύπτουν το Renault σας και τα οποία προβλέπουν:
• 3 χρόνια εγγύηση βαφής
• 12 χρόνια εγγύηση αντιδιαβρωτικής προστασίας

1 έτος εγγύηση για γνήσια ανταλλακτικά Renault
Εφαρμόζοντας την πάγια μεθοδολογία της Renault σε όλους τους τομείς που αφορούν στην επικοινωνία και την εξυπηρέτηση του πελάτη, τα γνήσια ανταλλακτικά Renault είναι διαθέσιμα μέσω ενός πλήρως ανεπτυγμένου και αποτελεσματικού συστήματος διαχείρισης και διανομής, όπου τα χρειάζεστε, τη στιγμή που τα χρειάζεστε και σε ανταγωνιστικές τιμές. 
Στους Εξουσιοδοτημένους Διανομείς ή Επισκευαστές του Δικτύου Renault θα ενημερωθείτε με κάθε λεπτομέρεια για τις υπηρεσίες Renault After Sales.
Σε κάθε περίπτωση, τα Γνήσια Ανταλλακτικά Renault, διαθέτουν την απαιτούμενη τεχνογνωσία από τη μεριά του κατασκευαστή, ώστε ο πελάτης να είναι ευχαριστημένος στο έπακρο, με τη λειτουργία του αυτοκινήτου του να παραμένει απρόσκοπτη. 
Κάθε γνήσιο ανταλλακτικό Renault που χρησιμοποιείται για την επισκευή ή τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας, συνοδεύεται από 1 έτος εγγύηση.

Τριετής οδική και ταξιδιωτική εξυπηρέτηση Renault Αssistance
Η Renault προσφέρει τριετή οδική και ταξιδιωτική εξυπηρέτηση Renault Αssistance, για οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν προκύψει αναλαμβάνοντας την αποκατάσταση της λειτουργίας του αυτοκινήτου σας. Εάν αυτή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί επιτόπου, τότε το αυτοκίνητο μεταφέρεται:
• άμεσα στο συνεργείο του Εξουσιοδοτημένου Διανομέα ή Επισκευαστή του Δικτύου Renault που επιθυμείτε, εφόσον το συμβάν έχει λάβει χώρα στην περιοχή μόνιμης κατοικίας σας ή 
• Στο πλησιέστερο δυνατόν συνεργείο του Εξουσιοδοτημένου Διανομέα ή Επισκευαστή του Δικτύου Renault, σε περίπτωση που βρίσκεστε σε περιοχή εκτός του τόπου μόνιμης κατοικίας σας.
Το πρόγραμμα παροχών της Renault Assistance έχει μερικές επιπλέον παροχές οι οποίες είναι: 
• διανυκτέρευση, 
• επιστροφή ή επαναπατρισμό αυτοκινήτου και επιβατών, 
• μεταφορά των επιβατών στον τόπο προορισμού τους, 
• νοσοκομειακή περίθαλψη, 
• όχημα αντικατάστασης, 
• νομική προστασία.
Η τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης της Renault Assistance ισχύει για την Ελλάδα και το εξωτερικό, όλο το 24ωρο κι όλο το χρόνο. Αν διαπιστώσετε βλάβη, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο Renault Info Line 800-11-11011. 

Προγραμματισμένη συντήρηση 
Το πρόγραμμα περιοδικής συντήρησης των αυτοκινήτων Renault περιλαμβάνει πλήρες service στα 30.000 χλμ. ή κάθε 2 έτη (όποιο επέλθει πρώτο). Ωστόσο, συνιστάται η αλλαγή λαδιών σε ενδιάμεσα διαστήματα (δηλαδή στα 15.000 χλμ. ή ένα έτος, στα 45.000 χλμ ή 3 έτη κ.ο.κ.) στην περίπτωση ιδιαίτερων συνθηκών χρήσης (π.χ. οδήγηση στην πόλη, υψηλές θερμοκρασίες κ.λπ.). Η ετήσια επίσκεψη συνιστάται επίσης, αφού κατά τη διάρκειά της πραγματοποιείται μια σειρά ενδελεχών ελέγχων που διασφαλίζουν τον πελάτη σε κάθε περίπτωση για την άριστη λειτουργική κατάσταση του αυτοκινήτου του. Το πρόγραμμα συντήρησης παραδίδεται αποκλειστικά για κάθε πλαίσιο στα χέρια του πελάτη, μέσω του φύλλου εγγύησης και υπηρεσιών κατά την παράδοση του καινούργιου αυτοκινήτου. 

Fix Packs που συμφέρουν
Στους εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές του Δικτύου Renault θα βρείτε τα Fix Packs, τα οποία είναι πακέτα εργασιών που περιλαμβάνουν ανταλλακτικά, εργασία και ΦΠΑ σε μια τιμή, με απόλυτη διαφάνεια, ώστε να γνωρίζετε επακριβώς τι πληρώνετε, ενώ θα έχετε και έκπτωση που μπορεί να φτάσει το 20%. 
Ενδεικτικά, αλλάξτε λάδια από 47¤*, εμπρός τακάκια από 64¤**, πίσω αμορτισέρ από 149¤*** ή ενημερωθείτε από τους συνεργάτες του Δικτύου Renault για τα υπόλοιπα διαθέσιμα Fix Packs.
Επιπλέον, η τιμολογιακή πολιτική στο κομμάτι του After Sales, έχει εστιάσει στην ικανοποίηση του πελάτη με το λιγότερο δυνατό κόστος. Για το λόγο αυτό, υπάρχουν προγράμματα στοχευμένα για πελάτες αυτοκινήτων μεγαλύτερης ηλικίας (π.χ. ανταλλακτικά ανακατασκευής για αυτοκίνητα άνω της 3ετίας, με διαφορά τιμής από εκείνα της πρώτης τοποθέτησης έως και κατά 40% και 1 χρόνο εγγύησης). 

*Η τιμή ισχύει για 4 λίτρα λιπαντικό ELF EVOLUTION 5W30, φίλτρο λαδιού, ροδέλα τάπας λαδιού, εργασία και ΦΠΑ. Η τιμή μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με το μοντέλο.
**Η τιμή αφορά σε CLIO II, Megane I & Megane II, 1.4 & 1.6, 16V και περιλαμβάνει προνομιακές τιμές Renault με εκπτώσεις έως 20% στα ανταλλακτικά και την εργασία. Η τιμή μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με το μοντέλο ή την έκδοση. Συμβουλευθείτε το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Renault.
***Η τιμή αφορά σε Scenic I, 1.4 & 1.6, 16V και περιλαμβάνει προνομιακές τιμές Renault με εκπτώσεις έως 20% στα ανταλλακτικά και την εργασία. Η τιμή μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με το μοντέλο ή την έκδοση. Συμβουλευθείτε το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Renault.

7 πλεονεκτήματα του εξουσιοδοτημένου δικτύου!
Σε κάθε στάδιο της ζωής του αυτοκινήτου σας, το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Renault εξασφαλίζει ένα υψηλό επίπεδο ποιοτικής εξυπηρέτησης:
1. Θερμή αλλά και επαγγελματική υποδοχή. Οι τεχνικοί σύμβουλοι σας ακούν προσεκτικά, κατανοούν τις ανάγκες σας και σας παρέχουν όλες τις απαραίτητες συμβουλές για τη σωστή χρήση και συντήρηση του αυτοκινήτου σας.
2. Χρήση Γνήσιων Ανταλλακτικών Renault τα οποία σας εξασφαλίζουν τη διατήρηση των υψηλών εργοστασιακών προτύπων ποιότητας, σχεδιασμού και ασφάλειας του Renault σας. 
3. Εγγύηση 1 έτους στα Ανταλλακτικά και την Εργασία για όλες τις επεμβάσεις που πραγματοποιούνται στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Renault.
4. Τεχνογνωσία και εμπειρία Renault. Οι τεχνικοί γνωρίζουν το αυτοκίνητό σας μέχρι την παραμικρή του λεπτομέρεια. Με συνεχείς τεχνικές εκπαιδεύσεις, ενημερώνονται για κάθε εργοστασιακή καινοτομία και εξέλιξη παρέχοντας συμβουλευτική και τεχνική υποστήριξη υψηλού επιπέδου.
5. Ειδικά εργαλεία και τεχνικός εξοπλισμός σχεδιασμένος ειδικά για το Renault σας.
6. Προτάσεις εναλλακτικής μετακίνησης προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.
7. Πακέτα εργασιών (προγράμματα Fix Pack ) που περιλαμβάνουν τις πιο συνηθισμένες εργασίες (service, τακάκια κ.λπ.). Η τιμολογιακή πολιτική είναι ξεκάθαρη και διαφανής ώστε να πραγματοποιείτε κάθε αναγκαία επέμβαση με απόλυτη εμπιστοσύνη.