Προετοιμαστείτε για τις καλοκαιρινές σας διαδρομές με την Motorstar!

1708 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/9/2020

Το καλοκαίρι έφτασε, οι καιρικές συνθήκες αλλάζουν και οι απαιτήσεις για ασφαλείς μετακινήσεις γίνονται ακόμη μεγαλύτερες. Σκοπός της Motorstar και ύψιστη προτεραιότητα είναι να εξασφαλίσει για όλους τους κατόχους Opel την ασφαλή μετάβαση στον προορισμό τους.

 

Η Opel Motorstar, έχοντας ως προτεραιότητα την δική σας ασφάλεια και υγεία, παραμένει πάντα δίπλα σας!
Όπως κάθε χρόνο έτσι και αυτό το καλοκαίρι προσφέρει τον Τεχνικό Έλεγχο του αυτοκινήτου σας, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!                                     Καλέστε:  2310510888

Διανύουμε μια εποχή υψηλού κινδύνου, όσον αφορά στις ασθένειες του αναπνευστικού μας συστήματος και όχι μόνον. Η σωστή λειτουργία του κλιματιστικού λοιπόν, ειδικά τώρα είναι άκρως απαραίτητη καθώς είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη δική σας καλή υγεία αλλά και των επιβατών του αυτοκινήτου σας!

Συντηρώντας το σύστημα κλιματισμού αποφεύγεται η συσσώρευση μικροοργανισμών στο φίλτρο καμπίνας, εκεί ακριβώς που αναπτύσσονται τα μικρόβια και οι μύκητες. Η αλλαγή φίλτρου καμπίνας διασφαλίζει την άνετη και ασφαλή οδήγηση, χωρίς επιπτώσεις στην υγεία σας και δυσάρεστες οσμές στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Γι' αυτό και σας παρέχει έκπτωση 30%, για απολύμανση κλιματιστικού με αντικατάσταση φίλτρου καμπίνας.

Αν πάλι θέλετε να επωφεληθείτε, όμως δεν επιθυμείτε να μετακινηθείτε από το χώρο σας προσφέρουν τη δυνατότητα παραλαβής-παράδοσης από και προς το χώρο σας σε ώρες εργάσιμες . Θέλουν να παραμείνετε ασφαλής!! Η Ασφάλεια και η Εμπιστοσύνη είναι βασική υπόθεση για την Opel Motorstar!!

Η διάρκεια Δωρεάν Καλοκαιρινού Ελέγχου είναι από 1 Ιουνίου 2020 έως και 15 Ιουλίου 2020.

OPEL ΜΟΤΟRSTAR
Καλέστε:  2310510888
Δείτε με 1 κλικ: http://motorstar.opel-network.gr
Ακολουθήστε: https://www.facebook.com/OpelMotorStar/

Tags: AFTER SALES
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός