Προσφορές καλής συντήρησης από την Peugeot!

1323 Επισκέψεις στο άρθρο

Mε βάση την ενημέρωση που λάβαμε από την Peugeot, η δημοφιλής μάρκα, με σκοπό να ικανοποιήσει την αυξημένη ζήτηση των κατόχων της για συντήρηση και επισκευή των οχημάτων τους στην καρδιά της χειμερινής περιόδου, προσφέρει ειδικές εκπτώσεις τόσο στα ανταλλακτικά όσο και στην εργασία από σήμερα έως το τέλος Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, προσφέρει έκπτωση 25% στα ανταλλακτικά συντήρησης ή επισκευής και 15% στην εργασία, ως το τέλος Φεβρουαρίου,αποκλειστικά και μόνο στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Peugeot σε όλη την Ελλάδα!

Πως θα επωφεληθεί της ειδικής έκπτωσης ο κάτοχος!
Για να επωφεληθεί από τις προσφορές της Peugeot, ο κάτοχος μοντέλου της μάρκας, πρέπει απλά να επισκεφθεί τον επίσημο ιστότοπο της μάρκας (https:/offers.peugeot-hellas.gr), για να συμπληρώσει τα στοιχεία του και τα στοιχεία του οχήματός του. Στη συνέχεια, με τον μοναδικό κωδικό έκπτωσης που θα λάβει στο κινητό του (μήνυμα και email) μπορεί να απευθυνθεί στον επίσημο επισκευαστή της προτίμησής του, ώστε να προγραμματίσει τη συντήρηση ή την επισκευή του οχήματός του.