Ψηφιακό πακέτο Mercedes Me: Χρηστική ψηφιακή υπηρεσία MercedesMe Service.

Ψηφιακό πακέτο Mercedes Me: Χρηστική ψηφιακή υπηρεσία MercedesMe Service.

Ψηφιακό πακέτο εφαρμογών MercedesMe ! Τοp Υπηρεσίες

6969 Επισκέψεις στο άρθρο

Ψηφιακό πακέτο εφαρμογών MercedesMe. Αποτελείται από 3 επιμέρους εφαρμογές: MercedesMe Connect, MercedesMe Store & MercedesMe Service. Ειδοποιήσεις για service, online ραντεβού και δυνατότητα «τηλεδιαγνώσης» από MercedesMe Service.

Η κινητικότητα επεκτείνεται. Ο παραδοσιακός τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο της αυτοκίνησης (πριν και μετά την αγορά αυτοκινήτου) έχει πάψει πλέον να ισχύει και πλέον ξεπροβάλλει ένας νέος, πιο μοντέρνος κόσμος ψηφιακών υπηρεσιών και εφαρμογών.

Η τάση οδηγεί σε συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη ανέπαφων υπηρεσιών που κάνουν πολύ πιο εύκολη τη ζωή του κατόχου και απλοποιούν ορισμένες διαδικασίες, προσφέροντας μια πιο χρηστική και ολοκληρωμένη σχέση μεταξύ ιδιοκτήτη και αυτοκίνητου (ενώ παράλληλα απογειώνει ικανοποίηση και πιστότητα στην μάρκα).

Η Mercedes είναι η premium μάρκα που κατατάσσεται υψηλά στις προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού και μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζει( εκτός από την κορυφαία μηχανολογική και τεχνολογική ποιότητα των μοντέλων της), η μέριμνα που δείχνει για την πλήρη ικανοποίηση και εξασφάλιση του “peace of mind” των κατόχων της.

Από την ολιστική νοοτροπία και προσέγγιση της προς τις υπηρεσίες μετά την αγορά, με τα λεπτομερή προγράμματα service και την πρόσφορα  γνήσιων ανταλλακτικών  και ελαστικών(Mercedes Originals), μέχρι τις high tech υπηρεσίες του ψηφιακού πακέτου της MercedesMe, η γερμανική μάρκα φροντίζει να είναι  δίπλα στους κατόχους της (στην πράξη και όχι απλά με “όρους marketing”).

Το ψηφιακό πακέτο MercedesMe επιτρέπει να μεταφέρετε τη σχέση σας με το αυτοκίνητο σας σε ένα ψηφιακό περιβάλλον, εδραιώνοντας μια σχέση εικονικής αλληλεπίδρασης μαζί του.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο κάτοχος είναι να εγγραφεί και να κατεβάσει την εφαρμογή στο Smart Phone του. Κατόπιν να ενεργοποιήσει το προσωπικό του MercedesID (κωδικό) με μια απλή επίσκεψη σε ένα Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο  Mercedes.


 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

To ψηφιακό πακέτο MercedesMe αποτελείται από 3 επιμέρους εφαρμογές που είναι προσανατολισμένες προς διαφορετικούς τρόπους διευκόλυνσης του κατόχου, ωστόσο αλληλοσυνδέονται και συνεργάζονται, ώστε να προσφέρουν στον κάτοχο την πιο ευχάριστη “360 εμπειρία”.

Το Mercedes me Connect είναι εφαρμογή διαχείρισης λειτουργιών του αυτοκίνητου, που μπορεί να συνδεθεί με το smart phone και παρέχει διάφορες απομακρυσμένες δυνατότητες  (από άνοιγμα - κλείσιμο των παραθύρων ως και κλείδωμα- ξεκλείδωμα).

Τo MercedesMe Store αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της δημοφιλούς μάρκας, στην οποία οι κάτοχοι μπορούν να βρουν ψηφιακά προϊόντα Mercedes, ενώ ίσως η πιο χρηστική εφαρμογή από τις 3 είναι η MercedesMeService.

Και αυτό γιατί η συγκεκριμένη εφαρμογή επιτρέπει τον προγραμματισμό, τον έλεγχο και την πραγματοποίηση των εργασιών συντήρησης του αυτοκίνητου,  ενώ εδραιώνει και μια ουσιώδη σχέση αλληλεπίδρασης μεταξύ συνεργείου και κατόχου, αν διαλέξει να ενεργοποιήσει και  την υπηρεσία τηλε-διάγνωση.

Peace of mind για κατόχους Mercedes το Ψηφιακό πακέτο εφαρμογών MercedesMe.

- Ολοκληρωμένο ψηφιακό πακέτο MercedesMe (άνεση κατόχου)
- Online ραντεβού & υπηρεσία τηλεδιάγνωσης (χρηστικότητα)
- Δυνατότητες τηλεδιάγνωσης  (όφελος σε χρόνο-χρήμα)
-Κλήση έκτακτης ανάγκης (ασφάλεια)

Για να δούμε, πιο αναλυτικα, πόσο χρηστική είναι η εφαρμογή MercedesMe Service.


 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES