Service ζαντών και ελαστικών BMW

2760 Επισκέψεις στο άρθρο

Το Service ελαστικών BMW διασφαλίζει ότι τα ελαστικά, οι ζάντες και τα στοιχεία του πλαισίου είναι άψογα ευθυγραμμισμένα μεταξύ τους.

Eξειδικευμένο προσωπικό, του BMW Service, προτείνει στον κάτοχο της μάρκας που ήρθε η ώρα να αντικαταστήσει τα φθαρμένα του ελαστικά, τους τύπους ελαστικών μάρκας BMW που ταιριάζουν "γάντι" στο αυτοκίνητό του. Ουσιαστικά προτείνει μόνο αυτά που πληρούν τα αυστηρά πρότυπα ποιότητας της BMW.

Το εκπαιδευμένο προσωπικό ελέγχει και αντικαθιστά, με επαγγελματισμό, είτε πρόκειται για εφεδρικά ελαστικά είτε για πλήρη σετ ζαντών και ελαστικών.

Γνήσια σετ τροχών BMW

Αν θέλετε να αντικαταστήσετε ελαστικά ή ζάντες Τα ολοκληρωμένα σετ ζαντών και ελαστικών BMW, προσφέρουν τον ιδανικό συνδυασμό ασφάλειας καθώς  τα ελαστικά που έχουν την πιστοποίηση της BMW έχουν σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και ελεγχθεί ειδικά για τα αυτοκίνητα BMW. Αντίστοιχα οι γνήσιες ζάντες ελαφρού κράματος BMW ξεχωρίζουν χάρη στο χαμηλό τους βάρος, την εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής τους και την ελκυστική τους σχεδίαση. Συνδυάζουν επιβλητική εμφάνιση και κορυφαία ασφάλεια (συμβάλουν στην οδηγική απόλαυση) !

Και Premium φροντίδα με πρόγραμμα για Αποθήκευση Γνήσιων ζαντών και ελαστικών BMW

Στην BMW, με την υψηλής ποιότητας υπηρεσία αποθήκευσης ζαντών και ελαστικών, η οποία περιλαμβάνει και πλύσιμο και ζυγοστάθμιση των αποθηκευμένων τροχών, σας γλιτώνουν από περιττές δαπάνες και σας εξοικονομούν πολύτιμο χώρο.
Επίσης, με ειδικά προϊόντα καθαρισμού, κάνουν τις ζάντες σας να λάμπουν σαν καινούριες, ακόμα και μετά από μεγάλα χρονικά διαστήματα αποθήκευσης.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES