Γιατί πρέπει να πας στο συνεργείο της μάρκας σου

Γιατί πρέπει να πας στο συνεργείο της μάρκας σου

20601 Επισκέψεις στο άρθρο

Προσφέρουν µία σειρά από παροχές στους πελάτες τους, ενώ φυσικά έχουν και την κατάλληλη τεχνογνωσία για να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε θέμα προκύψει στο αυτοκίνητό σου. Δείτε ποια είναι τα αβαντάζ των εξουσιοδοτημένων συνεργείων.

ΚΡΗΤΙΔΗΣ Κ. @ ΣΙΑ Ο.Ε

To after sales αποτελεί τη συνισταμένη πολλών διαφορετικών παραγόντων, που περιστρέφονται γύρω από το αυτοκίνητο και ακολουθούν την πώλησή του, µε σκοπό την ικανοποίηση του πελάτη. Δύσκολος, αλλά σίγουρα σημαντικός στόχος, µε δεδομένο ότι η ικανοποίηση είναι αυτή που κτίζει την καλή σχέση μεταξύ εταιρείας και πελάτη και η οποία µε τη σειρά της θα τον κρατήσει σταθερό στη φίρµα. Γι αυτό το λόγο τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία προσφέρουν µια σειρά από παροχές στους πελάτες τους, ενώ φυσικά έχουν και την κατάλληλη τεχνογνωσία για να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε θέμα προκύψει στο αυτοκίνητό σου.

Κοινοποίησέ το »

 
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των εξουσιοδοτημένων συνεργείων είναι η τεχνογνωσία και η εξειδίκευση που διαθέτουν για το αυτοκίνητό σου. Ο έλεγχος του αυτοκινήτου σου γίνεται από ομάδα καταρτισμένων επαγγελματιών, µε διαρκή εκπαίδευση, εμπειρία και εξειδίκευση στη μάρκα σας, αλλά και µε τις πιο προηγμένες τεχνολογίες που έχουν σχεδιαστεί για το αυτοκίνητό σας. Επιπλέον ο πιστοποιημένος εξοπλισμός που διαθέτουν σε συνδυασμό µε τα γνήσια ανταλλακτικά, που είναι αποκλειστικά σχεδιασμένα για το αυτοκίνητό σου, εγγυώνται την σωστή συντήρηση του οχήματος σας, η οποία επικυρώνεται και µε πιστοποιητικά έγγραφα. 
 
Θα βρείτε γνήσια ανταλλακτικά


Στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία γίνεται χρήση γνήσιων ανταλλακτικών τα οποία φέρουν πάντα την υπογραφή της κατασκευάστριας εταιρίας. Δηλαδή τα κατασκευάζουν κορυφαίοι κατασκευαστές με τους οποίους οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν συμβόλαια. Συνεπώς, είναι τα προτεινόμενα ανταλλακτικά των εταιρειών για να διασφαλιστεί η εύρυθμη και σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου σου, ενώ παράλληλα καλύπτονται και από εργοστασιακή εγγύηση.
 
Θα κρατήσετε και την μεταπωλητική του αξία ψηλά
 
Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στο ενημερωμένο βιβλίο συντήρησης, το οποίο προσφέρουν τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία.  Αυτό είναι το καλύτερο χαρτί στην πώληση του αυτοκινήτου σας όταν έρθει η στιγμή να περάσει σε δεύτερο χέρι. Σε αυτό, καταγράφονται τα service του αυτοκινήτου (πότε και στα πόσα χιλιόμετρα), καθώς και τυχόν βλάβες-επισκευές που έχουν γίνει.

 

Κοινοποίησέ το »

 • loukia

  Θα γράψει κάποιος, κ.τ.λ. και τα αρνητικά;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  • autotriti

   Απάντηση: Μπορείτε να δείτε τη μεγάλη έρευνα … όπου οι ίδιοι οι ευχαριστημένοι ή οι …παθόντες καταγράφουν την εμπειρία τους. link

 • Γιώργος

  στο εξουσιοδοτημένο Suzuki Χανιώτης χρησιμοποιούν αναλώσιμα εκτός Suzuki, μου έβαλαν φίλτρα και λάδια μάρκας comline. Τα ξέρει αυτά η Suzuki ? όταν τους ρώτησα μου είπαν ότι καλύπτουν τις προδιαγραφές .......... Περιμένω λίγο ακόμα να τελειώσει η εγγύηση και άντε γεια !!!

 • Φίλιππος

  Τα μειονεκτήματα του συνεργείου της <<μαμάς>> δεν μας είπατε.. Πχ για service panda 4x4 σε εγγύηση έδωσα για το 2o ετήσιο service(+τακάκια πίσω που δεν χρειαζόταν) 380€!!! Ευτυχώς που το FIATάκι δεν έχει πολλά χρόνια εγγύηση και από φέτος ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ service αντιπροσωπειας!!!

 • loukia

  Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το link-απάντηση autoaccessories... Είμαι σαφώς ΥΠΕΡ των εξουσιοδοτημένων και εξειδικευμένων συνεργείων πάνω σε μία ή περισσότερες μάρκες, είτε ως όμιλος, είτε όχι... από εκεί και πέρα ΑΡΚΕΙ να μην γδέρνουν στις τιμές επειδή ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ για παράδειγμα, κ.τ.λ. κ.τ.λ. κ.τ.λ. να υπάρχουν παραπάνω από ένας γνώστης της μάρκας και όχι 'ΟΛΙΓΟΝ ΤΙ ΕΓΚΥΟΣ'... να χρησιμοποιούνται σαφώς αν το επιθυμεί και ο ιδιοκτήτης λόγω οικονομικού γνήσια ανταλλακτικά ακόμα και για το πιο απλό π.χ. φίλτρο λαδιού... ή το ίδιο ανταλλακτικό που να μην γράφει επάνω την μάρκα του οποιουδήποτε κατασκευαστή και ανεβάζει το κόστος καθότι όλοι να βγάλουν, κ.τ.λ. ή ακόμα και καλύτερο ανταλλακτικό, που αυτό και πάλι είναι θέμα ιδιοκτήτη λόγω οικονομικού... Όσο για την επέκταση της εγγύησης να πω ότι, δεν γίνεται να μην είναι συνολική όπως η αρχική και να καλύπτει π.χ. μόνο τα μηχανικά μέρη... δηλαδή αν χαλάσει κάτι ηλεκτρολογικό ή ηλεκτρονικό ή μηχανοτρονικό, που αυτά είναι και τα ακριβότερα σαν ανταλλακτικά, το όχημα είναι 4 ετών και με πραγματικά λίγα χιλιόμετρα, ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ; Να παρακαλάω να κοπεί κάνας στροφαλοφόρος άξονας για να έχω εγγύηση; Όλους μας αρέσει να αγοράζουμε φθηνά τα πάντα όλα ή και τζάμπα και να τα πουλάμε ακριβά, όσο πιο ακριβά γίνεται... ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΝΑΠΟΔΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.-

 • Vasilis82

  Εξαρταται!!! Απο την πολη τους τεχνικους και την εξιδικευση που εχουν σαν συνεργεια. Οποτε δεν ισχυει για μενα!