«Μάνα» είναι μόνο μία!

8243 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/2/2020

Τα εξουσιοδοτημένα συνεργία θα είναι πάντα στο πλευρό σου! Δες γιατί.

 
To after sales αποτελεί τη συνισταμένη πολλών διαφορετικών παραγόντων, που περιστρέφονται γύρω από το αυτοκίνητο και ακολουθούν την πώλησή του, µε σκοπό την ικανοποίηση του πελάτη. Δύσκολος, αλλά σίγουρα σημαντικός στόχος, µε δεδομένο ότι η ικανοποίηση είναι αυτή που κτίζει την καλή σχέση μεταξύ εταιρείας και πελάτη και η οποία µε τη σειρά της θα τον κρατήσει σταθερό στη φίρµα. Γι αυτό το λόγο τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία προσφέρουν µια σειρά από παροχές στους πελάτες τους, ενώ φυσικά έχουν και την κατάλληλη τεχνογνωσία για να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε θέμα προκύψει στο αυτοκίνητό σου.
 
Στο εξουσιοδοτημένο service έχουν την κατάλληλη τεχνογνωσία
 
Το μεγαλύτερο αβαντάζ των εξουσιοδοτημένων συνεργείων είναι η τεχνογνωσία και η εξειδίκευση που διαθέτουν για το αυτοκίνητό σου. Ο έλεγχος του αυτοκινήτου σου γίνεται από ομάδα καταρτισμένων επαγγελματιών, µε διαρκή εκπαίδευση, εμπειρία και εξειδίκευση στη μάρκα σας, αλλά και µε τις πιο προηγμένες τεχνολογίες που έχουν σχεδιαστεί για το αυτοκίνητό σας. Επιπλέον ο πιστοποιημένος εξοπλισμός που διαθέτουν σε συνδυασμό µε τα γνήσια ανταλλακτικά, που είναι αποκλειστικά σχεδιασμένα για το αυτοκίνητό σου, εγγυώνται την σωστή συντήρηση του οχήματος σας, η οποία επικυρώνεται και µε πιστοποιητικά έγγραφα. 
 
Ποιότητα και αξιοπιστία προσφέρουν μόνο τα γνήσια ανταλλακτικά

Στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία γίνεται χρήση γνήσιων ανταλλακτικών τα οποία φέρουν πάντα την υπογραφή της κατασκευάστριας εταιρίας. Δηλαδή τα κατασκευάζουν κορυφαίοι κατασκευαστές με τους οποίους οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν συμβόλαια. Συνεπώς, είναι τα προτεινόμενα ανταλλακτικά των εταιρειών για να διασφαλιστεί η εύρυθμη και σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου σου, ενώ παράλληλα καλύπτονται και από εργοστασιακή εγγύηση.
 
Εγγυήσεις μεγάλης διάρκειας
 
Κάθε καινούργιο αυτοκίνητο συνοδεύεται από την εργοστασιακή του εγγύηση, η οποία αφορά τα µμηχανικά του μέρη, την βαφή και την προστασία κατά της σκουριάς. Η πιο σημαντική εκ των τριών κύριων εγγυήσεων που δίνουν οι αντιπροσωπείες είναι αυτή για τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου. Η καθημερινή καταπόνηση των μερών αυτών, σε συνδυασμό µε την παρουσία πολλών εξαρτημάτων, αυξάνει την πιθανότητα βλάβης και καθιστά απαραίτητη την εγγύηση, η οποία θα γλιτώσει από σημαντικά κόστη τον αγοραστή.
 
Μάλιστα πολλές εταιρείες δίνουν την δυνατότητα στον αγοραστή επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης του οχήματος του, είτε δωρεάν, είτε µε κάποιο χρηματικό. Μάλιστα, στις περισσότερες περιπτώσεις η απόφαση αυτή πρέπει να παρθεί κατά την αγορά, ωστόσο υπάρχουν κάποιες εταιρείες που δίνουν την δυνατότητα επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης και μέχρι το τέλος της βασικής περιόδου εγγύησης.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι στις εγγυήσεις υπάρχουν συγκεκριμένοι  όροι και προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται ώστε να διατηρούν την ισχύ τους, όπως π.χ. να τηρείται στο ακέραιο τα διαστήματα περιοδικής συντήρησης του κατασκευαστή. Για να µη χάσεις την ισχύ της εγγύησης λοιπόν, τηρήστε όλα τα προβλεπόμενα.
 
Μένει ψηλά η μεταπωλιτική αξία του αυτοκίνητου σου 
 
Αυτό επιτυγχάνεται χάρις στο ενημερωμένο βιβλίο συντήρησης, το οποίο προσφέρουν τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία.  Αυτό είναι το καλύτερο χαρτί στην πώληση του αυτοκινήτου σου όταν έρθει η στιγμή να περάσει σε δεύτερο χέρι. Σε αυτό, καταγράφονται τα service του αυτοκινήτου (πότε και στα πόσα χιλιόμετρα), καθώς και τυχόν βλάβες-επισκευές που έχουν γίνει.

¶λλωστε είναι το πρώτο πράγμα που ζητάνε οι αγοραστές μεταχειρισμένου, και όχι άδικα αφού σε αυτό φαίνεται όλο το ιστορικό συντήρησης και άρα η μεταχείριση που είχε από τον πρώτο ιδιοκτήτη του.

Αν στο βιβλίο συντήρησης δεν φαίνεται πουθενά ότι έχουν αλλαχτεί τα τακάκια, ή ο συμπλέκτης και τα αμορτισέρ τι θα υποθέσει ο υποψήφιος αγοραστής;

Ακόμη και αν του δείξεις αποδείξεις από το ανεξάρτητο συνεργείο για την εργασία και τα ανταλλακτικά που τοποθέτησες, η εμπιστοσύνη έχει χαθεί ή δεν υπήρχε ποτέ..
 
Εξουσιοδοτημένο service για 13 λόγους:
 
 1. Πλήρης έλεγχος του αυτοκινήτου σου από ομάδα καταρτισμένων επαγγελματιών µε εμπειρία και εξειδίκευση στη μάρκα σου και τις πιο προηγμένες τεχνολογίες που έχουν σχεδιαστεί για το αυτοκίνητό σου.
 2. Σιγουριά ότι χρησιμοποιούνται γνήσια ανταλλακτικά σχεδιασμένα για το αυτοκίνητό σου.
 3. Διατήρηση ισχύς της εγγύησης του αυτοκινήτου σου.
 4. Εγγύηση σε ανταλλακτικά και εργασίες µε πιστοποιητικό έγγραφο
 5. Ενημερωμένο και αξιόπιστο βιβλίο service.
 6. Διατήρηση µεταπωλητικής αξίας.
 7. ¶μεση εξυπηρέτηση, στοκ προϊόντων.
 8. Το εξουσιοδοτημένο αποτελεί µμακροχρόνια επένδυση.
 9. Έγκριση από την ίδια τη µάρκα.
 10. Ηλεκτρονική βάση δεδομένων που υποστηρίζεται από όλα τα εξουσιοδοτημένα, συνεπώς βλέπουν το ιστορικό σας σε όποιο και αν πάτε.
 11. Ανταγωνιστικά πακέτα
 12. Μεγάλο δίκτυο συνεργατών
 13. Διαφάνεια στο κόστος επισκευής

Tags: AFTER SALES
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  • Autoaccessories

   Απάντηση: Μπορείτε να δείτε τη μεγάλη έρευνα … όπου οι ίδιοι οι ευχαριστημένοι ή οι …παθόντες καταγράφουν την εμπειρία τους. link

    
 • Γιώργος

  στο εξουσιοδοτημένο Suzuki Χανιώτης χρησιμοποιούν αναλώσιμα εκτός Suzuki, μου έβαλαν φίλτρα και λάδια μάρκας comline. Τα ξέρει αυτά η Suzuki ? όταν τους ρώτησα μου είπαν ότι καλύπτουν τις προδιαγραφές .......... Περιμένω λίγο ακόμα να τελειώσει η εγγύηση και άντε γεια !!!

    1
 • loukia

  Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το link-απάντηση autoaccessories... Είμαι σαφώς ΥΠΕΡ των εξουσιοδοτημένων και εξειδικευμένων συνεργείων πάνω σε μία ή περισσότερες μάρκες, είτε ως όμιλος, είτε όχι... από εκεί και πέρα ΑΡΚΕΙ να μην γδέρνουν στις τιμές επειδή ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ για παράδειγμα, κ.τ.λ. κ.τ.λ. κ.τ.λ. να υπάρχουν παραπάνω από ένας γνώστης της μάρκας και όχι 'ΟΛΙΓΟΝ ΤΙ ΕΓΚΥΟΣ'... να χρησιμοποιούνται σαφώς αν το επιθυμεί και ο ιδιοκτήτης λόγω οικονομικού γνήσια ανταλλακτικά ακόμα και για το πιο απλό π.χ. φίλτρο λαδιού... ή το ίδιο ανταλλακτικό που να μην γράφει επάνω την μάρκα του οποιουδήποτε κατασκευαστή και ανεβάζει το κόστος καθότι όλοι να βγάλουν, κ.τ.λ. ή ακόμα και καλύτερο ανταλλακτικό, που αυτό και πάλι είναι θέμα ιδιοκτήτη λόγω οικονομικού... Όσο για την επέκταση της εγγύησης να πω ότι, δεν γίνεται να μην είναι συνολική όπως η αρχική και να καλύπτει π.χ. μόνο τα μηχανικά μέρη... δηλαδή αν χαλάσει κάτι ηλεκτρολογικό ή ηλεκτρονικό ή μηχανοτρονικό, που αυτά είναι και τα ακριβότερα σαν ανταλλακτικά, το όχημα είναι 4 ετών και με πραγματικά λίγα χιλιόμετρα, ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ; Να παρακαλάω να κοπεί κάνας στροφαλοφόρος άξονας για να έχω εγγύηση; Όλους μας αρέσει να αγοράζουμε φθηνά τα πάντα όλα ή και τζάμπα και να τα πουλάμε ακριβά, όσο πιο ακριβά γίνεται... ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΝΑΠΟΔΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.-

   
 • Vasilis82

  Εξαρταται!!! Απο την πολη τους τεχνικους και την εξιδικευση που εχουν σαν συνεργεια. Οποτε δεν ισχυει για μενα!

   

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός