Πως «ερωτεύεσαι» μία μάρκα;

3298 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/6/2020

Είσαι «οπαδός» της μάρκας του αυτοκινήτου σου; Αυτό μπορέι να μην είναι τυχαίο! Δες πως οι εταιρίες αυτοκινήτων στοχεύουν στην 100% «Ικανοποίηση του Κατόχου» τους, βάζοντας ψηλά στην λίστα των προτεραιοτήτων τους, τον σχεδιασμό των After Sales Υπηρεσιών τους.

 

Οι εταιρείες αυτές ΔΕΝ αρκούνται σε "κινήσεις εντυπωσιασμού" ή "απλές υπενθυμιστικές επικοινωνιακές φωτοβολίδες» (του τύπου 1 φορά τον χρόνο "me too" ενέργειες όπως ο «Χειμερινός δωρεάν έλεγχος»). Αντίθετα, κάθε μήνα, προσθέτουν αξία στην σχέση του κατόχου της μάρκας ο οποίος απευθύνεται στο ενημερωμένο, εκπαιδευμένο –και διαρκώς κάτω από καθεστώς ποιοτικού ελέγχου παροχής υπηρεσιών- εξουσιοδοτημένο δίκτυο της !

Αλλά ας δούμε πως "οδηγούν" οι επιτυχημένες μάρκες –μέσω του δικτύου τους- τoν κάτοχο τους σε εμπειρία καλύτερης εξυπηρέτησης και τελικά στην ποθητή πιστότητα.
Πως δηλαδή τον μετατρέπουν σε «πελάτη-οπαδό-διαφημιστή» της μάρκας !

Η εμπειρία και η δια βίου εκπαίδευση

Αυτό ίσως είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα εξουσιοδοτημένων συνεργείων. Ο έλεγχος του αυτοκινήτου σου γίνεται από ομάδα καταρτισμένων επαγγελματιών, που διαθέτουν την κατάλληλη τεχνογνωσία και  εξειδίκευση που διαθέτουν πάνω στη συγκεκριμένη μάρκα και μοντέλο. Παράλληλα δέχονται διαρκή εκπαίδευση,  ώστε να γνωρίζουν όλες τις μηχανολογικέ εξελίξεις και τις προηγμένες τεχνολογίες που έχουν σχεδιαστεί για το αυτοκίνητό σου. 

Πλέον επίσης το τεχνικό προσωπικό που εργάζεται στο επίσημο δίκτυο των εταιριών είναι άριστα εκπαιδευμένο και είναι σε θέση να επισκευάσει οποιαδήποτε βλάβη. Επίσης εκπαιδεύεται ώστε να μπορεί να δώσει αξιόπιστες συμβουλές για οποιαδήποτε απορία, που αφορά το αυτοκίνητο ή κάποιο ανταλλακτικό, λειτουργώντας ως Σύμβουλος – Μηχανικός.

Κρατούν το αυτοκίνητό σου 100% αυθεντικό

Στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία τοποθετούνται μόνο γνήσια ανταλλακτικά. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι όλα τα ανταλλακτικά φέρουν πάντα την υπογραφή της κατασκευάστριας εταιρίας. Συνεπώς, είναι τα προτεινόμενα ανταλλακτικά των εταιρειών για να διασφαλιστεί η εύρυθμη και σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου σου, ενώ παράλληλα καλύπτονται και από εργοστασιακή εγγύηση.

Βελτιώνουν τις υπηρεσίες τους μέσω της τεχνολογίας

Οι νέες υπηρεσίες, τεχνολογίες & καινοτομίες (που το 2020 θα δούμε –από κάποιες μάρκες- να απογειώνονται, προς όφελος των κατόχων τους)  μπορούν να κάνουν τη «ζωή του κατόχου» πιο εύκολη, αλλά και να του γλιτώσουν χρήματα. Πρόκειται φυσικά για τις υπηρεσίες οι οποίες συμβαδίζουν με την ψηφιακή εποχή, όπως τις καινούριες on call υπηρεσίες, απομακρυσμένη διάγνωση ή αναβάθμιση λογισμικού, διαδικτυακές πλατφόρμες ακόμα και τα mobile apps τα οποία το 2020 αναμένεται να αναπτυχθούν περαιτέρω (από "κλείνω συγκεκριμένη ώρα ραντεβού για το service μου", μέχρι "επικοινωνώ – διαχειρίζομαι αυτοκίνητο και data" όπως, από όπου και όποτε επιθυμώ ακόμη και "μέχρι βρίσκω ανταλλακτικό για το 15-ετίας μοντέλο μου") !


Προσφέρουν more value for money services

Διαθέτουν υπηρεσίες και πακέτα προσφορών, τα οποία είναι ευκαιρίες οικονομίας. Αυτά τα πακέτα, περιλαμβάνουν δωρεάν ελέγχουςvalue services και φυσικά ειδικά εκπτωτικά πακέτα για μεγαλύτερης ηλικίας αυτοκίνητα ή εκπτώσεις πιστότητας (που τις «εξαργυρώνετε» στο αμέσως επόμενο service σας). 

Στις υπηρεσίες αυτές προστίθεται φυσικά και ο δωρεάν εποχικός έλεγχος, η παροχή οδικής βοήθειας, οι extra υπηρεσίες «τηλεματικής» και connected services.
Σημειώνουμε πως στα περισσότερα δίκτυα εξουσιοδοτημένων συνεργείων προσφέρονται δωρεάν εποχικοί έλεγχοι ή προ-έλεγχοι ΚΤΕΟ ώστε οι αγοραστές να είναι ασφαλείς στο δρόμο ανεξαρτήτως εποχής. Οι έλεγχοι αυτοί συνοδεύονται και από καλές εκπτώσεις στα ανταλλακτικά και στην εργασία (έως και 50%), που πιθανότατα να χρειαστούν.  

Tags: AFTER SALES
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός