H Peugeot μέσω του εξουσιοδοτημένου δικτύου της προσφέρει πακέτα συντήρησης για  μοντέλα της 5+ ετών με τιμή από 59 ευρώ. Τα Skoda Clever Packs εξασφαλίζουν ιδανική σχέση αξίας και απόδοσης, καθώς είν

H Peugeot μέσω του εξουσιοδοτημένου δικτύου της προσφέρει πακέτα συντήρησης για μοντέλα της 5+ ετών με τιμή από 59 ευρώ. Τα Skoda Clever Packs εξασφαλίζουν ιδανική σχέση αξίας και απόδοσης, καθώς είναι διαθέσιμα από 71 ευρώ και συνοδεύονται από 2ετή εγγύηση.

Συντήρηση αυτοκινήτων 5+ . Ότι κάνεις – παίρνεις

3442 Επισκέψεις στο άρθρο

Ποιος δεν θα ήθελε να διατηρεί την ζωτικότητα του ακόμη και «αν τα χρόνια περνάνε»; Το ίδιο ισχύει και για το αυτοκίνητό σου. Γι αυτό και η συντήρηση τους και μετά την πρώτη 5ετία είναι πολύ σημαντική. Σήμερα θα δούμε τι κάνουν οι Skoda και Peugeot.

Ποιος δεν θα ήθελε στα 50 του να έχει σώμα και ψυχή 20άρη; Ρητορική ερώτηση, καθώς όλοι μας (θα) το θέλουμε. Όμως για να συμβεί αυτό, θέλει γυμναστική, σωστή διατροφή, έλεγχο της κατάστασής μας και να ακούμε τις συμβουλές των ειδικών. 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »


Τι σχέση έχουν τώρα αυτά με το service του αυτοκινήτου μας; Μα είναι ακριβώς το ίδιο. Αν θέλουμε το αυτοκίνητό μας να βρίσκεται στα καλύτερά του και να λειτουργεί σαν να έχει λιγότερα από τα μισά του χρόνια, θέλει σωστή συντήρηση, χρήση των ενδεδειγμένων από τον κατασκευαστή αναλώσιμων-υγρών, συχνό έλεγχο, αλλά και να ακούμε τις συμβουλές των ειδικών. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ειδικοί είναι οι πιστοποιημένοι τεχνικοί και μηχανικοί του εξουσιοδοτημένου δικτύου, που έχουν εκπαιδευτεί στο αυτοκίνητό σας.

•    Ότι κάνεις – παίρνεις. 5+ (το προσέχεις, το μοσχοπουλάς)
•    Από 59 ευρώ η Peugeot, από 71 η Skoda
•    2 χρόνια εγγύηση η Skoda, μόνο 1 η Peugeot
•    Δώρο 1 χρόνο οδική βοήθεια από Peugeot

Διαθέτουν ειδικά οικονομικά προγράμματα συντήρησης για μοντέλα άνω των 5 ετών. Πιο προσιτά αυτά της Peugeot και με δώρο την οδική, με διπλάσια εγγύηση ανταλλακτικών αυτά της Skoda.  Εσύ θέλεις λίγο πιο οικονομικό service ή μεγαλύτερη εγγύηση;

Δεν παλιώνει, απλά μεγαλώνει  

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, το αυτοκίνητό μας αν το προσέξουμε δεν θα «παλιώσει», όσο χρονών και αν φτάσει. Και φυσικά οι ανάγκες ανάλογα με την ηλικία του διαφοροποιούνται, καθώς πέρα από εποχικούς ελέγχους ή τα μικρά και μεγάλα service, το αυτοκίνητό σας θα ζητήσει και κάποια «long life» ανταλλακτικά που αλλάζονται μία στα δέκα χρόνια, όπως π.χ. δίσκο-πλατό ή μια αντλία νερού. 

Γι αυτό λοιπόν οι εταιρείες που θέτουν υψηλά στάνταρ στις After Sales υπηρεσίες τους και θέλουν ικανοποιημένους κατόχους, έχουν σχεδιάσει πακέτα συντήρησης και σειρές ανταλλακτικών, με πιο προσιτές τιμές ειδικά για μοντέλα άνω των 5 ετών. Παρακάτω λοιπόν αναλύουμε αυτά τα πακέτα των Peugeot και Skoda.
 

Προσιτό service για Peugeot με δώρο την οδική βοήθεια

Προσιτό service για Peugeot με δώρο την οδική βοήθεια

    H Peugeot μέσω του εξουσιοδοτημένου δικτύου της προσφέρει δύο πακέτα συντήρησης για όλα τα μοντέλα της άνω των 5 ετών, το «ECOEXPERT» και το «Service GO», τα οποία χαρακτηρίζονται από τις προσιτές τιμές τους.
    Το «ECOEXPERT» αφορά στην ουσία το λεγόμενο «μικρό service», που περιλαμβάνει αλλαγή λαδιών, φίλτρο λαδιού και τεχνικό έλεγχο με κόστος 59 ευρώ, ενώ το «Service GO», προσφέρει την αντικατάσταση μιας σειράς αναλωσίμων ανταλλακτικών απαραίτητα για την καλή λειτουργία των αυτοκινήτων (λάδια, μπουζί, φίλτρο καυσίμου-αέρα-κλιματισμού-λαδιού καθώς και ένα λεπτομερή τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου με 135 ευρώ (η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ, εργασία και ανταλλακτικά). 

    Αξίζει να αναφέρουμε ότι και με τα δύο προγράμματα, προσφέρεται δωρεάν η οδική βοήθεια για ένα χρόνο που καλύπτει βλάβη ή ατύχημα και ένας χρόνος εγγύηση σε ανταλλακτικά που πιθανώς χρειαστούν. 

    Σημειώστε πως ο σχεδιασμός ταν After Sales υπηρεσιών της Peugeot, περιλαμβάνει τη σειρά γνήσιων ανταλλακτικών ανακατασκευής, τα οποία έχουν έως και 40% μειωμένη τιμή συγκριτικά με τα καινούρια.
     

    Τα έξυπνα πακέτα της Skoda από 71 ευρώ!

    Τα έξυπνα πακέτα της Skoda από 71 ευρώ!

      Το επίσημο δίκτυο επισκευαστών της Skoda προσφέρει στους κατόχους οχημάτων άνω των 4 ετών τα πακέτα «Clever Packs». Τα «έξυπνα» πακέτα συντήρησης είναι ειδικά σχεδιασμένα ανάλογα με την ηλικία του αυτοκινήτου σας και συνδυάζουν αποκλειστικά γνήσια ανταλλακτικά και εργασία, με προσιτό κόστος και σύμφωνα πάντα με τα υψηλά στάνταρ προδιαγραφών που θέτει η μάρκα. 

      Τα Clever Packs διακρίνονται σε 2 κατηγορίες, ανάλογα με την ηλικία του οχήματος σας, για οχήματα από 4 ετών έως 10 ετών και για οχήματα άνω των 10 ετών, ενώ σε κάθε περίπτωση συνοδεύονται από δύο χρόνια εγγύηση.  

      Μάλιστα με στόχο την ακόμη μεγαλύτερη ικανοποίηση του κατόχου, τα Skoda Clever Packs εξασφαλίζουν ιδανική σχέση αξίας και απόδοσης, καθώς είναι διαθέσιμα από 71 ευρώ, μία ασφαλώς ανταγωνιστική τιμή, ενώ παράλληλα υπάρχουν και ειδικές τιμές στα ανταλλακτικά που θα χρειαστείτε σε βάθος χρόνου. 
       

      Κοινοποίησέ το »
      Σχολίασέ το »

      προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES