Τρία από τα πιο ήσυχα B-SUV και οι after sales υπηρεσίες τους!

Τρία από τα πιο ήσυχα B-SUV και οι after sales υπηρεσίες τους!

Τα πιο ήσυχα αυτοκίνητα στο δρόμο. Είναι ήσυχα και after sales;

4174 Επισκέψεις στο άρθρο

Οι μετρήσεις του AutoΤρίτη Test Center μελέτησαν και ανέλυσαν τα πιο ήσυχα μοντέλα της μικρής κατηγορίας SUV και εμείς καταγράφουμε αν εκτός από ήσυχα στο δρόμο, είναι ήσυχα και …για την τσέπη σας μετά την αγορά.

Β-SUV Ήσυχα στο δρόμο και οικονομικά, after sales!

- Citroen C3 Αircross: 2 χρόνια εγγύηση, χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων!
- Audi Q2: Πολυτελείς υπηρεσίες after sales
-Ford Puma: 8 έτη εγγύησης το B-SUV με τα πιο φθηνά service

Ανάλογα τον οδηγό, το βασικό κριτήριο για την επιλογή ενός αυτοκινήτου μπορεί να διαφέρει. Έτσι κάποιος θα έκρινε ως το πλέον απαραίτητο τις επιδόσεις ενώ κάποιος άλλος την χαμηλή κατανάλωση καυσίμου ή την μεγάλη αυτονομία.
Πολλοί είναι αυτοί όμως που πρώτα από όλα τοποθετούν την άνεση και τη βολικότητα ενός αυτοκινήτου. Με λίγα λόγια το πόσο εύκολα και ακούραστα θα σε μεταφέρει ένα αυτοκίνητο.

 Και κάτι τέτοιο είναι απολύτως λογικό για κάποιον που μπορεί να διανύει καθημερινά αποστάσεις πολλών χιλιομέτρων και προτιμά να μην πιάνεται στο κάθισμα ή να αισθάνεται τον παραμικρό κραδασμό που προσφέρουν “απλόχερα” οι ελληνικοί δρόμοι.

Η ησυχία κατά την διάρκεια του ταξιδίου είναι μία από τις πιο σημαντικές παραμέτρους της άνεσης σε ένα ταξίδι και για αυτό όλο και περισσότερες εταιρείες επενδύουν σημαντικά πόσα στην βελτίωση της ηχομόνωσης. 

Αυτό φαίνεται και από το ότι κορυφαία μοντέλα της κατηγορίας όπως το οδηγοκεντρικό Ford Puma, το πολυτελές Audi Q2 και ο βασιλείας της άνεσης C3  έχουν όλα εξαιρετικές επιδόσεις ως προς τα τεστ ησυχίας και ανήκουν στα Top B-SUV με το λιγότερο θόρυβο.

Πόσο άνετο μπορεί όμως να είναι ένα μοντέλο που δεν καλύπτεται από καλή εγγύηση και οι εταιρείες δεν προσφέρουν τις κατάλληλες υπηρεσίες διευκόλυνσης μετά την αγορά;

Έτσι, εμείς σας αναλύουμε τις after sales υπηρεσίες των πιο ήσυχων μοντέλων της B-SUV κατηγορίας  για να γνωρίσετε την άνεση σε όλο της το φάσμα.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »



 

Citroen C3 Αircross: Με 2 χρόνια εγγύηση, χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων!

Ένα από τα πιο άνετα B-SUV της κατηγορίας, το C3 Aircross έρχεται και με ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών after sales από την Citroen.

Ένα από τα πιο άνετα B-SUV της κατηγορίας, το C3 Aircross έρχεται και με ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών after sales από την Citroen.

    Ίσως ένα από τα συνολικά πιο άνετα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν, το C3 Aircross είναι ένα B-SUV που φαντάζει σχεδόν ιδανικό για κάποιον που εκτιμά την άνεση και την βολικότητα σε ένα αυτοκίνητο.

    Οι μεγάλοι του χώροι το καθιστούν ιδανικό για οικογένειες, η ανάρτηση του το κάνει να «πετάει» πάνω στο οδόστρωμα ενώ τα advanced comfort καθίσματα απογειώνουν τη συνολική εμπειρία. Αν σε όλα αυτά προσθέσει κανείς τα μόλις 67,4 db (θορύβου) που επιτρέπει να εισέλθουν στην καμπίνα, έχουμε μια από τις πιο άνετες προτάσεις της κατηγορίας.

    Η άνετη πρόταση της  Citroen δεν σταμάτα με την αγορά του μοντέλου καθώς η γαλλική εταιρεία προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες που θα βοηθήσουν τον καταναλωτή στο δύσκολο κομμάτι της συντήρησης,. Η εγγύηση της Citroen για όλα τα μοντέλα της αφόρα τα επόμενα δύο έτη ενώ το πολύ θετικό στοιχείο είναι η πως η εγγύηση αυτή ισχύει χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό.

    Έτσι, είτε προσέχετε το Citroen σας και το χρησιμοποιείτε για τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας είτε θέλετε να κάνετε όσα ταξίδια επιθυμείτε εντός και εκτός πόλης, η εγγύηση της γαλλικής εταιρείας σας καλύπτει και στις δύο περιπτώσεις! Η παροχή και η κάλυψη της διετούς εγγύησης δίνονται μάλιστα αποκλειστικά από το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Επισκευαστών της Citroen Ελλάς.

    Στάνταρ είναι επίσης η εργοστασιακή εγγύηση  για τα επόμενα 5 έτη μετά την αγορά και αποτελεί συνέχεια της βασικής εγγύησης δύο ετών ενώ η Citroen παρέχει και μια σειρά ψηφιακών υπηρεσιών.

    Μέσω της εφαρμογής My Citroen, ο ιδιοκτήτης έχει στο κινητό του όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται σχετικά με θέματα συντήρησης, χιλιόμετρα που έχει διανύσει ή ημερομηνίες για τις επόμενες επισκέψεις στο συνεργείο. Μάλιστα, η εφαρμογή έχει την δυνατότητα να προτείνει ένα ειδικό πλάνο συντήρησης που ταιριάζει στον κάθε οδηγό ανάλογα με το στυλ οδήγησης του!

    Τέλος, μέσω της εφαρμογής My Citroen ο κάτοχος του C3 Aircross μπορεί να ζητήσει μία εκτίμηση κόστους ή να κλείσει ένα ραντεβού στο συνεργείο Citroën της προτίμησης του.
     

    Audi Q2:Fixed και LongLife Service

    Πολυτελές όχημα άλλα και πολυτελείς after sales υπηρεσίες από την Audi που σου κλείνει ξενοδοχείο σε περίπτωση που το αμάξι σε αφήσει μακρυά από το σπίτι σου!

    Πολυτελές όχημα άλλα και πολυτελείς after sales υπηρεσίες από την Audi που σου κλείνει ξενοδοχείο σε περίπτωση που το αμάξι σε αφήσει μακρυά από το σπίτι σου!

      To Q2 είναι ένα πολυτελές, άνετο SUV που διακρίνεται από τις υπηρεσίες after sales της Audi, μια από τις εταιρείες που προσφέρει ανταγωνιστικές προτάσεις στον τομέα του after-sale ,καθώς πέρα από εξειδικευμένες υπηρεσίες εγγυήσεις και service, κυκλοφορεί γνησία ανταλλακτικά και πλήθος ψηφιακών διευκολύνσεων.

      Αρχικά, προσφέρεται η εγγύηση κινητικότητας Audi Longlife Mobility που δίνεται σε όλα τα μοντέλα Audi ανεξαρτήτως ηλικίας, χιλιομέτρων ή χρόνου κατοχής με μόνη προϋπόθεση να διενεργείται το πρόγραμμα συντήρησης του Audi σας στο δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Audi Service .

      To πρόγραμμα ανταποκρίνεται στην πολυτελή φύση της γερμανικής μάρκας καθώς περιλαμβάνει εκτός από τα βασικά (ρυμούλκηση, αποστολή ανταλλακτικών), παροχή αυτοκίνητου εξυπηρέτησης χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων, διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο για οδηγό και επιβάτες καθώς και συνέχιση του ταξιδίου με εναλλακτικά μέσα!

      Ταυτόχρονα, διατίθεται και η πιο φθηνή υπηρεσία Fixed Service που αφόρα οχήματα που δεν ξεπερνούν τα 15.000 χλμ. ανά έτος και κινούνται κυρίως εντός αστικού ιστού.

      Διατίθεται επίσης δωρεάν τριετής εγγύηση ελαστικών ενώ μέσω της εφαρμογής Audi Interactive Service που ψηφιοποιεί την επικοινωνία γύρω από το Service, ο κάτοχος μπορεί  να ενημερώνεται ανά πάσα στιγμή για όποια συμπεράσματα και εργασίες προκύψουν κατά τον έλεγχο του οχήματος.  Μάλιστα, η Audi συνοδεύει τις προτάσεις της από φωτογραφίες και βίντεο καθώς και οικονομικές προτάσεις για να εγκρίνει ο ιδιοκτήτης.
       

      Ford Puma: Οδηγοκεντρικό και το πιο φθηνό SUV για service

      Κορυφαίο σε επιδόσεις αλλά και σε οικονομία καθώς το Puma χρειάζεται μόλις 340 ευρώ service για την πρώτη πενταετία ενώ καλύπτεται και από την 8 χρόνων εργοστασιακή εγγύηση της Ford!

      Κορυφαίο σε επιδόσεις αλλά και σε οικονομία καθώς το Puma χρειάζεται μόλις 340 ευρώ service για την πρώτη πενταετία ενώ καλύπτεται και από την 8 χρόνων εργοστασιακή εγγύηση της Ford!

        Πέρα από τον εκρηκτικό του χαρακτήρα στο δρόμο, το Puma τα πήγε πολύ καλά και στο τεστ ήχου καθώς άφηνε μόλις 66.2 db εντός της καμπίνας. Οι φίλοι του μοντέλου που συνδυάζουν εκρηκτικότητα και άνεση θα χαρούν να μάθουν πως το Puma είναι και είναι και το πιο φθηνό SUV για service καθώς το κόστος service 5ετίας είναι μόλις 340 ευρώ.

        Η Ford είναι μια από τις εταιρίες που πρωτοστατούν στην ανάπτυξη των after sales υπηρεσιών τους,  καθώς έχει τη μεγαλύτερη εργοστασιακή εγγύηση στα μοντέλα της στα 8 έτη(κάτι που προφανώς ισχύει και για το Puma).

        Η συχνότητα των εργασιών συντήρησης που προτείνεται είναι για κάθε δύο χρόνια ή 30.000 χλμ., με την επιλογή για ένα ενδιάμεσο έλεγχο κάθε 1 έτος ή 10.000 χλμ.

        Η παράδοση και παραλαβή του αυτοκίνητου γίνεται στην τοποθεσία προτίμησης του κατόχου ενώ η Ford προσφέρει μια ελκυστική σειρά από ψηφιακές υπηρεσίες. Υπάρχει, λοιπόν, η δυνατότητα να κλείσετε ηλεκτρονικά το ραντεβού service ανάλογα με τις ώρες που σας βολεύει ενώ ηλεκτρονικό μπορεί να είναι και το βιβλίο ιστορικού service.
         

        Κοινοποίησέ το »
        Σχολίασέ το »

        προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES