Τέλος η έγνοια για αγορά, ασφάλιση και service

Τέλος η έγνοια για αγορά, ασφάλιση και service

10059 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/11/2022

Σε απασχολούν οι υποχρεώσεις προς το αυτοκίνητό σου, όπως η ασφάλεια, το service ή η οδική βοήθεια; Ξέχασέ τα, αρκεί να επιλέξεις μια μάρκα που σε καλύπτει εξ ολοκλήρου.

Ικανοποίηση Κατόχου 2023
Τι λένε οι άλλοι κάτοχοι, για την μάρκα που σε ενδιαφέρει.
Πόσο Ικανοποιημένοι δηλώνουν.
Τι λένε για Βλάβες και Service της μάρκας. Δες με 1 κλίκ >>>

ΚΡΗΤΙΔΗΣ Κ. @ ΣΙΑ Ο.Ε

Ξέχνα αγορά, ασφάλιση και service

Οι σύγχρονοι ρυθμοί δεν αφήνουν πολλά περιθώρια να ξοδεύεις χρόνο που μπορείς να γλιτώσεις. Όλοι ψάχνουμε τρόπους να αυτοματοποιήσουμε τις δουλειές μας και να γίνονται τσακ-μπαμ. Υποχρεώσεις έχουμε και απέναντι στο αυτοκίνητό μας. Και μιλάμε για άμεσες, όπως τη σωστή συντήρησή του, αλλά και έμμεσες, όπως την ασφάλεια για παράδειγμα.
 
Από το πότε λήγει η ασφάλεια και η οδική βοήθεια μέχρι το πότε πρέπει να πάει για service συντήρησης, να περάσετε έλεγχο ΚΤΕΟ, κοκ., η σύγχρονη τάση (σε διάφορους κλάδους υπηρεσιών) που ακολουθούν οι πρωτοπόρες είναι ο σχεδιασμός και η προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων 360ο για τους αγοραστές των προϊόντων ή των υπηρεσιών τους.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Αγορά αυτοκινήτου όπως διακοπές σε all inclusive ξενοδοχείο

Λύση 360ο σημαίνει πως οι εταιρείες, που έχουν υψηλή ποιότητα after sales υπηρεσιών,  μπορούν να προσφέρουν λύσεις για όλα όσα αφορούν την αγορά και την συνύπαρξη του κατόχου με τα αυτοκίνητό του για τα επόμενα χρόνια. 


Υπηρεσίες πριν από την αγορά που έχουν να κάνουν με την χρηματοδότηση, συμβουλεύοντας τον υποψήφιο αγοραστή στην καλύτερη επιλογή με βάση τις δικές του εξατομικευμένες ανάγκες και υπηρεσίες «πακέτο» που περιλαμβάνουν στην χρηματοδότηση ασφάλιση, οδική βοήθεια, επέκταση εγγύησης ακόμα και τα service. 
 
Για να κάνουμε και έναν παραλληλισμό είναι σαν διακοπές σε all inclusive ξενοδοχείο. Πληρώνεις μία φορά στην αρχή και τα έχεις όλα μέσα, δωμάτιο, φαγητό και χρήση όλων των υπηρεσιών.

Κρατούν το αυτοκίνητό σου στην «πένα»

Φυσικά στα all inclusive πακέτα περιλαμβάνονται και οι υπηρεσίες διευκόλυνσης κατόχου. Πακέτα συντήρησης με βάση την ηλικία του αυτοκινήτου με επιλογές  αναλωσίμων και ανταλλακτικών σε διάφορες κατηγορίες τιμής και πάντοτε με εγγύηση για τις εργασίες και την ποιότητά τους, ώστε να βρίσκεται το όχημά σας στη βέλτιστη κατάσταση.
 
Δε σταματάμε εδώ όμως, καθώς οι εταιρείες με υψηλής αξίας brandname διαθέτουν και μια σειρά από high-end ψηφιακές εφαρμογές, για να έχεις απομακρυσμένη επικοινωνία με το αυτοκίνητό σου και την ίδια τη φίρμα. Έτσι δε χρειάζεται να ανησυχείτε για παράδειγμα πότε πρέπει να κάνετε service, αφού θα σας ειδοποιήσουν και εσείς απλά θα κάνετε δύο κλικ και θα κανονίσετε το πότε και που.
 

Κερδίζεις χρόνο και χρήμα

Επειδή στην τελική αυτό που μετράει είναι το τι κερδίζουμε εμείς, η απάντηση είναι απλή. Χρόνο και χρήμα. Χρήμα γιατί βρίσκεις το καταλληλότερο χρηματοδοτικό, ενσωματώνοντας από την αρχή υπηρεσίες θα σου κοστίσουν λιγότερο από το να τις αγόραζες μία-μία και γιατί πάντα θα μπορείς να εκμεταλλευτείς ειδικά προωθητικά προγράμματα που αφορούν το αυτοκίνητό σου. Χρόνο γιατί δε χρειάζεται να τρέχεις όλη την ώρα να εκπληρώσεις τις υποχρεώσεις σου, ούτε να σπαταλήσεις χρόνο σκεπτόμενος πως θα το κάνεις, ενώ φυσικά δεν έχεις άγχος «να έχεις το νου σου» όλη την ώρα.
 

Η ολιστική προσέγγιση των Mercedes και Audi

Η Mercedes και η Audi προσεγγίζουν την αγορά αυτοκινήτου με μια ολιστική φιλοσοφία, που θέλει ο κάτοχος ,από την αγορά έως και το τέλος του κύκλου ζωής του, να έχει ολοκληρωμένες λύσεις για όλα. 


Έτσι προσφέρουν πολλά διαφορετικά χρηματοδοτικά προγράμματα, ασφαλιστικά πακέτα και δυνατότητα επέκτασης εγγύησης από την αγορά. Προγράμματα που μπορείτε να τα συνδυάσετε μεταξύ τους, όπως επίσης και τις After Sales υπηρεσίες της  κάθε φίρμας. Έτσι μπορείτε να κλείσετε τα επόμενα service σας σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο και να εκμεταλλευτείτε την πλήρη σουίτα ψηφιακών υπηρεσιών, «myAudi» και «Mercedes me»,  που διαθέτουν.


Ξέχνα ασφάλιση, service και πως θα πληρώσεις

- Σαν διακοπές σε all inclusive ξενοδοχείο
- Κερδίζεις χρόνο και χρήμα
- Κρατάς το αυτοκίνητό σου στην «πένα»

Έχεις πάρει γραμμή τι δυνατότητες έχεις πλέον ή ακόμα «ζεις στα βουνά» και τρέχεις για τα πάντα;