Μίνι, και στο service

Παρακάτω παρουσιάζουμε το κόστος service για τα πρώτα τρία χρόνια ή 45.000χλμ.10 δημοφιλών μίνι μοντέλων.

Το κόστος service 10 δημοφιλών μίνι μοντέλων

72629 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα μίνι είναι τα πιο οικονομικά στην απόκτηση καινούρια αυτοκίνητα. Τι γίνεται όμως μετά την αγορά; Παραμένουν οικονομικά και στη συντήρηση;

Παρακάτω παρουσιάζουμε το κόστος service για τα πρώτα τρία χρόνια ή 45.000χλμ.10 δημοφιλών μίνι μοντέλων.

Με τιμές που ξεκινούν από τα 7.000 ευρώ, τα μίνι μοντέλα είναι η πιο φθηνή λύση για όσους θέλουν να αγοράσουν ένα καινούριο αυτοκίνητο πόλης. Μάλιστα, ο κόσμος τα προτιμάει, όχι μόνο επειδή είναι φθηνά στην αγορά, αλλά και επειδή έχουν χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και άρα έξοδα σε βενζίνη, καθώς και μικρού κυβισμού κινητήρες, επομένως μικρά τεκμήρια στην εφορία και ασφάλιστρα.

Με τα παραπάνω λοιπόν ως δεδομένο, κάτι αντίστοιχο αναμένεται να ισχύει και για το κόστος συντήρησής τους, σε σχέση με τις επόμενες κατηγορίες αυτοκινήτου. Παρακάτω, παρουσιάζουμε το κόστος συντήρησης και κόστος ανταλλακτικών 10 δημοφιλών μίνι μοντέλων. Στις τιμές περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α., ενώ έχει υπολογιστεί και το κόστος της εργατοώρας. Όπως θα δείτε και εσείς, το κόστος των μίνι μοντέλων είναι μικρότερο από αυτό των μεγαλύτερων κατηγοριών ενισχύοντας έτσι τη θέση τους ως προσιτές προτάσεις αγοράς.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES