Πως η SEAT κάνει το να απολαμβάνεις το αυτοκίνητο σου τέχνη.

Πως η SEAT κάνει το να απολαμβάνεις το αυτοκίνητο σου τέχνη.

To να απολαμβάνεις το αυτοκίνητο, είναι τέχνη: Freedom by SEAT

23676 Επισκέψεις στο άρθρο

Υπηρεσίες μετά την αγορά με κορυφαίο σχεδιασμό από SEAT. Πλήρη πακέτα συντήρησης και εγγύηση που σου εξασφαλίζει peace of mind. Απολαμβάνεις το αυτοκίνητο σου στο maximum.

Το αυτοκίνητο δεν αποτελεί απλώς ένα μέσο μεταφοράς, ώστε να ολοκληρώνετε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και να κινείστε από το ένα σημείο στο άλλο.

Εκτός από τα όρια της ρουτίνας και της καθημερινότητας, το αυτοκίνητο συμβολίζει την ουσία της ενεργητικής κινητικότητας: Την αίσθηση της ελευθερίας.

Ελευθερία σημαίνει ζω την κάθε στιγμή στο έπακρον, απολαμβάνοντας το αυτοκίνητο μου και την ήμερα μου, χωρίς να βυθίζομαι στα άγχη και στο θόρυβο των ανησυχιών. Πως, όμως, μπορώ να έχω μια τέτοια νοοτροπία στη ζωή μου χωρίς να γνωρίζω πως κάποιος με στηρίζει και θα με καλύψει –αν και- όταν το χρειαστώ;

Κάποιος που γνωρίζει το αυτοκίνητο μου και διαθέτει το θεωρητικό και πρακτικό know-how ώστε να αντιμετωπίσει το οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει και να βρει λύσεις όταν αυτό χρειάζεται;

Η απάντηση είναι εύκολη και απλή: Κάτι τέτοιο είναι δυνατόν αν είσαι κάτοχος SEAT!

Η ισπανική μάρκα δεν περιορίζεται σε μια τυπική σχέση αγοραστή-πελάτη άλλα αποζητά στο να χτίσει μια ξεχωριστή σχέση εμπιστοσύνης και αμφίδρομου κέρδους, όχι ,όμως, με σκοπό μια συμβατική λειτουργικότητα, άλλα με μια ουσιώδη προσπάθεια να εξασφαλίσει πως θα σου επιτρέπει το να συνεχίζεις να απολαμβάνεις το αυτοκίνητο σου χωρίς κανένα άγχος.

Πως το κάνει αυτό; Μέσω ενός κορυφαίου σχεδιασμού after sales υπηρεσιών που καλύπτει “from day one” κάθε ανάγκη (ή και ανησυχία) του πελάτη και φροντίζει για οποιοδήποτε ζήτημα μπορεί να προκύψει στο δρόμο.

Με μια εξαιρετική εγγύηση που προσφέρει και την δυνατότητα επέκτασης, πλήρη πακέτα συντήρησης στις πιο οικονομικές και συμφέρουσες τιμές της αγοράς, η SEAT είναι δίπλα στους κατόχους και τους στηρίζει σε κάθε τους βήμα.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΤΕΟ

  • AUTOVISION

    AUTOVISION

    Σε κάθε Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου με το σήμα της  Autovision  ελέγχονται σχολαστικά, όλες οι κατηγορίες οχημάτων από ελαφρά οχήματα μεικτού βάρους έως 3,5τονων, δίκυκλα αλλά και βαρέα οχήματα άνω των 3,5τ. Στα ίδια κέντρα διενεργούνται ειδικοί τεχνικοί έλεγχοι όλων των κατηγοριών. Ως γνωστόν η Autovision, εκπροσωπεί το μεγαλύτερο πανελλαδικά δίκτυο ιδιωτικών ΚΤΕΟ με 52 σημεία σε όλη την Ελλάδα.
     10600 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  • EUROINS

    EUROINS

    Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
     2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ