Πως η SEAT κάνει το να απολαμβάνεις το αυτοκίνητο σου τέχνη.

Πως η SEAT κάνει το να απολαμβάνεις το αυτοκίνητο σου τέχνη.

To να απολαμβάνεις το αυτοκίνητο, είναι τέχνη: Freedom by SEAT

23471 Επισκέψεις στο άρθρο

Υπηρεσίες μετά την αγορά με κορυφαίο σχεδιασμό από SEAT. Πλήρη πακέτα συντήρησης και εγγύηση που σου εξασφαλίζει peace of mind. Απολαμβάνεις το αυτοκίνητο σου στο maximum.

ΚΡΗΤΙΔΗΣ Κ. @ ΣΙΑ Ο.Ε

Το αυτοκίνητο δεν αποτελεί απλώς ένα μέσο μεταφοράς, ώστε να ολοκληρώνετε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και να κινείστε από το ένα σημείο στο άλλο.

Εκτός από τα όρια της ρουτίνας και της καθημερινότητας, το αυτοκίνητο συμβολίζει την ουσία της ενεργητικής κινητικότητας: Την αίσθηση της ελευθερίας.

Ελευθερία σημαίνει ζω την κάθε στιγμή στο έπακρον, απολαμβάνοντας το αυτοκίνητο μου και την ήμερα μου, χωρίς να βυθίζομαι στα άγχη και στο θόρυβο των ανησυχιών. Πως, όμως, μπορώ να έχω μια τέτοια νοοτροπία στη ζωή μου χωρίς να γνωρίζω πως κάποιος με στηρίζει και θα με καλύψει –αν και- όταν το χρειαστώ;

Κάποιος που γνωρίζει το αυτοκίνητο μου και διαθέτει το θεωρητικό και πρακτικό know-how ώστε να αντιμετωπίσει το οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει και να βρει λύσεις όταν αυτό χρειάζεται;

Η απάντηση είναι εύκολη και απλή: Κάτι τέτοιο είναι δυνατόν αν είσαι κάτοχος SEAT!

Η ισπανική μάρκα δεν περιορίζεται σε μια τυπική σχέση αγοραστή-πελάτη άλλα αποζητά στο να χτίσει μια ξεχωριστή σχέση εμπιστοσύνης και αμφίδρομου κέρδους, όχι ,όμως, με σκοπό μια συμβατική λειτουργικότητα, άλλα με μια ουσιώδη προσπάθεια να εξασφαλίσει πως θα σου επιτρέπει το να συνεχίζεις να απολαμβάνεις το αυτοκίνητο σου χωρίς κανένα άγχος.

Πως το κάνει αυτό; Μέσω ενός κορυφαίου σχεδιασμού after sales υπηρεσιών που καλύπτει “from day one” κάθε ανάγκη (ή και ανησυχία) του πελάτη και φροντίζει για οποιοδήποτε ζήτημα μπορεί να προκύψει στο δρόμο.

Με μια εξαιρετική εγγύηση που προσφέρει και την δυνατότητα επέκτασης, πλήρη πακέτα συντήρησης στις πιο οικονομικές και συμφέρουσες τιμές της αγοράς, η SEAT είναι δίπλα στους κατόχους και τους στηρίζει σε κάθε τους βήμα.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »