Χωρίς “εκπτώσεις γνησιότητας” !

1362 Επισκέψεις στο άρθρο

Έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Απολαμβάνεις κορυφαίες επιδόσεις & άριστη λειτουργικότητα στην καθημερινότητα σου. Με 100% γνήσια ανταλλακτικά που δίνουν μεγαλύτερη διάρκεια «ζωής» & αραιότερα διαστήματα service για τη BMW σου, γλιτώνεις και από extra έξοδα.

Για να έχεις κορυφαίες επιδόσεις και άριστη λειτουργικότητα από την BMW σου σε καθημερινή βάση, πρωταρχικό ρόλο παίζει η αρμονική συνεργασία μεταξύ των διαφόρων εξαρτημάτων που ο αρχικός σχεδιασμός κάθε μοντέλου έχει επιλέξει και τοποθετήσει.

Γνήσια Φρένα BMW

Όλοι ξέρουμε πως σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης (π.χ. φρενάρισμα πανικού), μετράει ακόμη και το εκατοστό. Τα Γνήσια Φρένα BMW έχουν σχεδιαστεί με βάση τις ιδιαιτερότητες κάθε μοντέλου και τους παράγοντες που επιδρούν στην οδική συμπεριφορά του (αεροδυναμική, ABS, αμάξωμα, πλαίσιο, κινητήρας). Η χρήση ειδικών σύνθετων υλικών, που έχουν περάσει από εξονυχιστικούς ελέγχους και προσομοιώσεις, εξασφαλίζει κορυφαία ασφάλεια στο φρενάρισμα & μεγάλη διάρκεια ζωής των φρένων.

Λιπαντικά & Φίλτρα

Tα Γνήσια Λιπαντικά Κινητήρων BMW TwinPower Turbo υποστηρίζουν τα χαρακτηριστικά των σύγχρονων κινητήρων BMW εξασφαλίζοντας κορυφαίες επιδόσεις και μέγιστη απόδοση. Έχουν βελτιωμένη ρευστότητα για ευκολότερη εκκίνηση και σταθερές επιδόσεις, ενώ παράλληλα διαθέτουν τεχνολογία Active Cleaning και παρέχουν προστασία από διάβρωση και φθορές (για καθαρό κινητήρα με μεγάλη διάρκεια ζωής).

BMW SERVICE λιπαντικών & Φίλτρου καμπίνας

Ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW αντικαθιστά το χρησιμοποιημένο φίλτρο λαδιού της BMW σας πάντα με Γνήσιο Φίλτρο Λαδιού BMW. Το φίλτρο αυτό πληροί τις μέγιστες απαιτήσεις των σύγχρονων συνθετικών λαδιών και προστατεύει τον κινητήρα της BMW σας χάρη στις εξαιρετικές ιδιότητες φιλτραρίσματος και στεγανοποίησης που διαθέτει. Τα παλιά λάδια αντικαθίστανται με Γνήσια Λιπαντικά BMW (τα οποία συντελούν σε μειωμένη κατανάλωση καυσίμου & αραιότερα διαστήματα service). Αναπόσπαστο το Γνήσιο Φίλτρο Καμπίνας BMW που φροντίζει για καθαρό & υγιεινό περιβάλλον στο εσωτερικό της BMW σας για εσένα και τους συνεπιβάτες σου.


 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES