Η συσκευασία του προϊόντος είναι έτσι φτιαγμένη, ώστε να μην επιτρέπει στο υλικό να ξεραθεί και τελικά να πεταχτεί.

Υδατοδιαλυτά χρώματα για το αυτοκίνητο

Διαβάστηκε από 3671 αναγνώστες

Θέλεις να βάψεις το αυτοκίνητό σου; Ψάχνεις τον τρόπο, την ποιότητα και το κόστος; Λύσεις υπάρχουν και μπορούν να σε βάλουν στο σωστό δρόμο.

 
Η σειρά WB900+, το υδατοδιαλυτό σύστημα βαφής από την De Beer Refinish, είναι ένα εύκολο σύστημα βαφής, το οποίο και δεν χρειάζεται ανάδευση, καταργώντας έτσι τις ογκώδεις και ακριβές μηχανές ανάδευσης.

Ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να ταιριάξει αποχρώσεις χρωμάτων, ενώ η συσκευασία του προϊόντος είναι έτσι φτιαγμένη, ώστε να μην επιτρέπει στο υλικό να ξεραθεί και τελικά να πεταχτεί.

Στο ίδιο κομμάτι, μπορεί κανείς να βρει βερνίκια και σκληρυντές, ώστε να έχει μια γκάμα προϊόντων που θα βοηθήσει στην κάλυψη των αναγκών.

Αποκλειστική διάθεση:  BISSIAS 
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΒΑΦΕΣ - ΧΡΩΜΑΤΑ - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

  • CAR WRAP με υπογραφή!

    Το 2002 ιδρύθηκε το εργαστήρι γραφικών τεχνών και εκτυπωτικών εφαρμογών SPRINT GRAPHICS. Η πολύχρονη εμπειρία της και η συνεχής επαγρύπνηση στα δρόμενα του CAR WRAP (ντύσιμο αυτοκινήτου), την καθιστά ένα από τα κορυφαία εργαστήρια αυτοκόλλητων μεμβρανών στην Ελλάδα.
    Τηλ. 2493029782
    Περισσότερα
  • Επανάσταση χρωμάτων

    Η εταιρεία μας Dream Color δημιουργήθηκε το 2000 και διαθέτει τα προϊόντα και την γνώση “know-how” για την εφαρμογή των πιο επαναστατικών και Extreme χρωμάτων στον κόσμο. Ένα επίσης μεγάλο κομμάτι των δραστηριοτήτων μας είναι αφοσιωμένο στον τομέα της νεροδιάλυτης βαφής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών. Περισσότερα