Το autospiti.gr είναι ένα portal, που διευκολύνει τον επισκέπτη του να βρει το κατάλληλο συνεργείο για το αυτοκίνητό του και τον επαγγελματία να προωθήσει σωστά και υπεύθυνα τις υπηρεσίες του.

autospiti.gr: Ο νέος «τρόπος» επισκευής του αυτοκινήτου

6286 Επισκέψεις στο άρθρο

Το autospiti.gr φέρνει σε επαφή πελάτες που θέλουν να κάνουν μία επισκευή ή εργασία συντήρησης στο αυτοκίνητό τους με έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες, που δραστηριοποιούνται στο χώρο του αυτοκινήτου.

Το autospiti.gr είναι ένα νέο site, όπου ο επισκέπτης του:

αναρτά χωρίς χρέωση (εντελώς δωρεάν) την εργασία που θέλει να κάνει στο αυτοκίνητό του,

λαμβάνει προσφορές για την εργασία του από επαγγελματίες μηχανικούς και

επιλέγει την καλύτερη προσφορά-συνεργείο.
    
Έτσι… απλά!

Εύκολα και γρήγορα ο επισκέπτης λαμβάνει πλήθος προσφορών για την εργασία που τον ενδιαφέρει χωρίς να τρέχει από συνεργείο σε συνεργείο για να αναζητήσει τον καλύτερο τεχνίτη στην καλύτερη τιμή.

Με πολύ απλά βήματα ο χρήστης επιλέγει το καλύτερο συνεργείο ή την πιο συμφέρουσα προσφορά, ενώ ο επαγγελματίας προωθεί σωστά και υπεύθυνα τις υπηρεσίες του, διευρύνοντας το πελατολόγιό του:

•Ο πελάτης αναρτά δωρεάν την εργασία που θέλει να κάνει 
•Οι επαγγελματίες ενημερώνονται στο email τους για την εργασία και αν τους ενδιαφέρει η δουλειά στέλνουν την προσφορά τους είτε μέσω του autospiti ή μέσω τηλεφώνου ή και με τους δύο τρόπους. 
•Ο πελάτης προκειμένου να επιλέξει επαγγελματία μελετά την προσφορά του ενώ έχει και την δυνατότητα να ελέγξει το προφίλ του υποψήφιου συνεργάτη-επαγγελματία (στην ειδική σελίδα που υπάρχει στο autospiti.gr για κάθε συνεργαζόμενο επαγγελματία) καθώς και τις κριτικές προηγούμενων πελατών που έχουν εξυπηρετηθεί από τον ίδιο επαγγελματία.
•Ο πελάτης επιλέγει το καλύτερο συνεργείο 

Ειδική Προσφορά ΜΟΝΟ για επαγγελματίες !
Το autospiti.gr ενδιαφέρεται να διευρύνει το δίκτυο του με έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες που προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Γι αυτό προσφέρει συνδρομή 1 έτους δωρεάν, ως προσφορά γνωριμίας χωρίς καμία περαιτέρω επιβάρυνση ή δέσμευση (η προσφορά ισχύει μέχρι το τέλος του έτους). 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210-2486300 ή στο email[email protected] 

Λεωφ. Πεντέλης 126, Χαλάνδρι
Τ.Κ. 152 34
τ. 210 2486300 f. 210 2483905