176 χρόνια παράδοσης στην κατασκευή ανταλλακτικών

1006 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/9/2020

Η FEBI Bilstein είναι πρωτοπόρος εταιρία στην παγκόσμια αγορά ανταλλακτικών. Ξεκίνησε το 1844 ως μία οικογενειακή επιχείρηση με μακρά παράδοση και σήμερα έχει εδραιώσει την παρουσία της σε όλον τον κόσμο, προσφέροντας εναλλακτικές λύσεις σε γνήσια ανταλλακτικά, υψηλής ποιότητας.

 
H Febi Bilstein κατασκευάζει και διανέμει πάνω από 40000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων, σε πάνω από 140 χώρες. Η εταιρεία διατηρεί γραφεία σε 70 χώρες και στο υπερσύγχρονο κέντρο διανομών της, στην πόλη Ennepeta της Γερμανίας, υπάρχει πάντα απόθεμα πάνω από 100 εκατομμύρια ανταλλακτικών αυτοκινήτων, ετοιμοπαράδοτων για τους πελάτες της.

Η γερμανική εταιρία κατασκευάζει όλα τα σημαντικά ανταλλακτικά για την άριστη επισκευή όλων των σημερινών αυτοκινήτων, είτε πρόκειται για αυτοκίνητα, είτε για φορτηγά, λεωφορεία, ρυμουλκούμενα ή φορτηγά (LCV). Τα προϊόντα της αγγίζουν σε  ποιότητα, τα Original Euipment. Το όνομα της Febi είναι συνώνυμο με προϊόντα που ανταποκρίνονται στις υψηλότερες απαιτήσεις όσον αφορά την ποιότητα παραγωγής και την αξιοπιστία της εγκατάστασης.
 
Αναλυτικότερα τα προϊόντα που κατασκευάζει η Febi χωρίζονται στις εξής κατηγορίες:
 1. Υδραυλικό σύστημα διεύθυνσης και ανάρτηση.  Βραχίονες ελέγχου, ακρόμπαρα, υδραυλικές σφαίρες, αμορτισέρ και ελατήρια, μπαλάκια ακρόμπαρων, κ.α. Τα ανταλλακτικά αυτά είναι εφάμιλλα με τα γνήσια.
   
 2. Συστήματα κίνησης αυτοκινήτου και κινητήρας. Συστημάτων ψύξης και λίπανσης του κινητήρα, τμήματα του συστήματος καυσίμου, ιμάντες χρονισμού και καδένες, μπεκ, ντεπόζιτα, βάσεις και στοιχεία στεγανοποίησης.
   
 3. Τμήματα του συστήματος πέδησης.  Δίσκοι και τακάκια φρένων, αντλίες, μαρκούτσια, επιθέματα τριβής, δείκτες φθοράς τακακιών κ.λπ. Φτιάχνονται από υλικά που αντέχουν στη φθορά και χάρη στον καλά μελετημένο σχεδιασμό τους, είναι αποτελεσματικά και αθόρυβα.
   
 4. Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία.  Αισθητήρες, διακόπτες, ρελέ, μονάδες ελέγχου, ηλεκτροκινητήρες και άλλα στοιχεία των συστημάτων των αυτοκινήτων.
   
 5. Υγρά αυτοκινήτων.  Αντιψυκτικά υγρά, λάδια, υδραυλικά υγρά και σφραγιστικά σπειρωμάτων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός