40 χρόνια έντιμη & αξιοπρεπής παρουσία στην αγορά

1103 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/7/2020

Η Filters Lubricants ιδρύθηκε το 1980 με αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία φίλτρων και λιπαντικών. Σήμερα είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές στην Ελλάδα με πολύ σημαντικές συνεργασίες με διεθνώς αναγνωρισμένα brands.

 
Μια επιτυχημένη αγορά για ανταλλακτικά αυτοκινήτων πρέπει να πληροί 2 βασικές προϋποθέσεις. Να είναι οικονομικά και να είναι τα κατάλληλα για το όχημα. Άρα προτού προβείς στην αγορά ανταλλακτικών οφείλεις να γνωρίζεις τα βασικά.

Επιπλέον πριν και μετά την αγορά του ανταλλακτικού πρέπει να συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό / μηχανικό. Έτσι, θα αποφύγετε την αγορά ανταλλακτικών που ενδέχεται να προκαλέσουν ζημιά στο αυτοκίνητο, αλλά και θα εξασφαλίσετε τη σωστή εγκατάστασή τους.

Ορισμένα ανταλλακτικά, όπως τα ανταλλακτικά της μηχανής του αυτοκινήτου, είναι μοναδικά. Για να αποφύγετε να αγοράσετε κάτι που ενδεχομένως να μην ταιριάζει με το όχημά σας, καλό είναι να απευθυνθείτε σε κάποιον top expert της αγοράς.

Στην Filters Lubricants σας αντιμετωπίζουν ως μοναδικό ! Συμβουλές & λύσεις για εσάς!

Ένας τέτοιος expert είναι η Filters Lubricants. Πρόκειται για εισαγωγική εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 1980 και από την ημέρα της ίδρυσης της έως και σήμερα εισάγει, εμπορεύεται και διανέμει, με συνέπεια και αξιοπιστία, φίλτρα και λιπαντικά μηχανημάτων, φορτηγών και αυτοκινήτων.  Καλέστε: 2102587123
 
Η ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της εξασφαλίζεται τόσο από τις εισαγωγές από Οίκους του εξωτερικού που είναι καθιερωμένοι στο χώρο τους με υψηλή τεχνογνωσία, όσο και από το επαρκές απόθεμα εμπορευμάτων και φυσικά από τις λογικές τιμές και την άμεση παράδοση. Παράλληλα, φροντίζει ώστε να κρατάει ψηλά τον πήχη (όσον αφορά την καλή φήμη της επιχείρησης) μα και να την αναπτύσσει με βάση τις σημερινές ανάγκες κοινού και αγοράς.       Καλέστε: 210 9583510
 
Η εταιρία δραστηριοποιείται στην χονδρική, αλλά και στην λιανική πώληση και συνεργάζεται με πολύ γνωστά brands στην ελληνική αγορά, μάρκες , όπως οι: Kengst, Selenia, Xenum, Eurolube. Bilstein, Bosch, Valeo. Hella κ.α . Έτσι λοιπόν διαθέτει μία πλήρη γκάμα ανταλλακτικών, φίλτρων, αλλά και λιπαντικών για όλα τα αυτοκίνητα,.

FILTERS LUBRICANTS
Καλέστε: 2102587123
Δείτε με 1 κλικ: http://filterslubricants.gr/
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός