42 χρόνια Νο1 εξυπηρέτηση!

1216 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/2/2020

Η Enginetech ιδρύθηκε το 1978 με αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία ανταλλακτικών. Σήμερα είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές στην Ελλάδα με πολύ σημαντικές συνεργασίες και ένας top expert στους κινητήρες υψηλών επιδόσεων.

 
Μια επιτυχημένη αγορά για ανταλλακτικά αυτοκινήτων πρέπει να πληρεί 2 βασικές προϋποθέσεις. Να είναι οικονομικά και να είναι τα κατάλληλα για το όχημα. ¶ρα προτού προβείς στην αγορά ανταλλακτικών οφείλεις να γνωρίζεις τα βασικά.

Επιπλέον πριν και μετά την αγορά του ανταλλακτικού πρέπει να συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό / μηχανικό. Έτσι, θα αποφύγετε την αγορά ανταλλακτικών που ενδέχεται να προκαλέσουν ζημιά στο αυτοκίνητο, αλλά και θα εξασφαλίσετε τη σωστή εγκατάστασή τους.

Ορισμένα ανταλλακτικά, όπως τα ανταλλακτικά της μηχανής του αυτοκινήτου, είναι μοναδικά. Για να αποφύγετε να αγοράσετε κάτι που ενδεχομένως να μην ταιριάζει με το όχημά σας, καλό είναι να απευθυνθείτε σε κάποιον top expert της αγοράς.

Στην Enginetech σας αντιμετωπίζουν ως μοναδικό! Συμβουλές & λύσεις για εσάς!

Ένας τέτοιος expert είναι και η Enginetech του κ. Χαλδαίου Στέλιου. Έχοντας αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1978 (5η δεκαετία δράσης !), φροντίζει ώστε να κρατάει ψηλά τον πήχη (όσον αφορά την καλή φήμη της επιχείρησης) μα και να την αναπτύσσει με βάση τις σημερινές ανάγκες κοινού και αγοράς.  Καλέστε:  2109583510

Η Enginetech είναι η εταιρία, που έκανε γνωστές στην ελληνική αγορά, μάρκες , όπως οι:
JE Pistons, ARROW precision, Wiseco, τις οποίες αντιπροσωπεύει μέχρι και σήμερα. Διαθέτει μία πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα αυτοκίνητα, ενώ παράλληλα και ανταλλακτικά για κινητήρες υψηλών επιδόσεων.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις τους θα βρείτε υπηρεσίες 4 αστέρων  για:
  • Μελέτη και σχεδίαση custom made προϊόντων.
  • Τεχνικές συμβουλές.
  • Μελέτη και προετοιμασία αγωνιστικών κινητήρων.

Σφυρήλατα πιστόνια, μπιέλες, εκκεντροφόροι, στρόφαλοι, βαλβίδες, κουζινέτα, ελατήρια, έμβολα και φλάντζες.
 
ENGINETECH
Καλέστε:  2109583510
Δείτε: http://www.enginetech.gr/


 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός