44 χρόνια φροντίζει για το Opel σας

1268 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/5/2020

Η Mavridis Auto Parts δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και εμπορία ανταλλακτικών για αυτοκίνητα Opel. Παρέχει πλήρη κάλυψη ανταλλακτικών, άμεση παράδοση και ανταγωνιστικές τιμές.

 
Όλα τα αυτοκίνητα (είτε για συντήρηση, είτε για επισκευή) «ζητάνε» σε διάφορες φάσεις του «κύκλου ζωής τους» ανταλλακτικά. Άλλοι ιδιοκτήτες-κάτοχοι το «αφήνουν εν λευκώ» στο συνεργείο τους, άλλοι πιο «ψαγμένοι» θέλουν και ψάχνουν να βρουν ανταλλακτικά µόνοι τους, έτσι ώστε να πετύχουν όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα και οικονομία.
 
Αν ανήκεις στην δεύτερη κατηγορία, τότε ψάχνεις μια εμπορία που θα σου προσφέρει το καλύτερο (για την ανάγκη σου) ανταλλακτικό, το οποίο θα κάνει αξιόπιστα την δουλειά και φυσικά θα το πληρώσεις «χωρίς μεσάζοντα». Ψάχνεις δηλαδή μια εμπορία µε μεγάλη γκάμα, καταρτισμένο προσωπικό (για να σου προτείνει την καλύτερη επιλογή) και καλές τιμές. Χρειάζεσαι δηλαδή µία σύγχρονη επιχείρηση, η οποία σέβεται τον πελάτη και στοχεύει στην άριστη εξυπηρέτηση. Είναι µία επιχείρηση που προσφέρει υπηρεσίες «4 Αστέρων»!     Kαλέστε:   2103426363

Εξειδικευμένη εμπειρία ανταλλακτικών,
για ανταλλακτικά μοντέλων της
OPEL!


H Mavridis Auto Parts δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και εμπορία ανταλλακτικών αυτοκινήτων OPEL. Στις εγκαταστάσεις της εταιρίας θα βρείτε μια τεράστια γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα μοντέλα της γερμανικής μάρκας, ανεξαρτήτως χρονολογίας.

Από το 1976, χρονολογία που ιδρύθηκε, στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει σε κάθε πελάτη την άριστη εξυπηρέτηση. Έτσι λοιπόν, με μια επίσκεψη στο κατάστημα, αλλά και στο eshop που διατηρεί (ανανεώνεται καθημερινά με νέα προϊόντα), μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα ότι ανταλλακτικό ψάχνετε, ενώ σε περίπτωση που δεν μπορείτε να εντοπίσετε αυτό που θέλετε, επικοινωνείτε με το έμπειρο προσωπικό και δίνετε απλά τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου σας και το ανταλλακτικό που σας ενδιαφέρει θα βρεθεί άμεσα.

Τα προϊόντα της είναι γνήσια ή εφάμιλλα των γνησίων, βάσει της κοινοτικής οδηγίας 461/2010 Block Exemption π ου ορίζει πως «ανταλλακτικά και εξαρτήματα κατάλληλα για την επισκευή και συντήρηση οχημάτων είναι: "όλα όσα κατασκευάζονται σύμφωνα με τα πρότυπα που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση».

Αποστολή προϊόντων σε όλη την Ελλάδα.

MAVRIDIS AUTO PARTS
Kαλέστε:
   2103426363
Δείτε με 1 κλικ: https://www.mavridisparts.gr/

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός