50 χρόνια κορυφαίος προμηθευτής στα ηλεκτρικά

4016 Επισκέψεις στο άρθρο

Η αναζήτηση ανταλλακτικών, ιδιαίτερα των ηλεκτρικών, μπορεί να γίνει ένας κακός «μπελάς». Ωστόσο η εταιρία ανταλλακτικών «Αεράκης» θα σου δώσει άμεσα και γρήγορα την πιο αξιόπιστη λύση.

 
Για να καταφέρεις να συνδυάσεις την υψηλή ποιότητα με την οικονομία ψάχνεις μία εμπορία ανταλλακτικών «4 Αστέρων», μία επιχείρηση που διαθέτει μία μεγάλη γκάμα, καταρτισμένο προσωπικό (για να σου προτείνει την καλύτερη επιλογή) και καλές τιμές.

Έχοντας οπότε ως δεδομένα τα παραπάνω, η εταιρία ανταλλακτικών Αεράκης είναι η καλύτερη επιλογή, ιδιαίτερα για εκείνους που ψάχνουν μίζες και δυναμό. Πρόκειται για τον πρωτοπόρο προμηθευτή και ανακατασκευαστή μίζας και δυναμό στην Ελλάδα και συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα εργοστάσια και προμηθευτές ηλεκτρολογικού υλικού στο κόσμο. Στις εγκαταστάσεις της θα βρείτε παραπάνω από 15.000 τεμάχια εμπορευμάτων , τα οποία είναι εξαιρετικής ποιότητας και σε οικονομικές τιμές. Παράλληλα διαθέτει και ένα εξοπλισμένο και πλήρως εκπαιδευμένοτεχνικό τμήμα, το οποίο μπορεί να επισκευάσει ή να ανακατασκευάσει την μίζα ή το δυναμό σας με εγγυημένα αποτελέσματα.
Για να μάθουμε περισσότερα επισκεφθήκαμε τις εγκαταστάσεις της εταιρίας στην Ιερά Οδό, όπου ο κ. Παντελής Αεράκης, ιδιοκτήτης της ΑΕΡΑΚΗΣ Π. Μον.ΕΠΕ, δέχτηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις μας.

Πόσα χρόνια δραστηριοποιείστε στον χώρο + Πείτε μας για την γκάμα των προϊόντων σας. Ειδικεύεστε κάπου συγκεκριμένα;
 
Η εταιρεία μας  ιδρύθηκε πριν περίπου 60 χρόνια από τον Νικόλαο Αεράκη και δραστηριοποιείται στο τομέα του ηλεκτρολογικού υλικού αυτοκινήτων , φορτηγών, σκαφών  -αγροτικών και επαγγελματικών μηχανημάτων- και ειδικότερα στην πώληση μίζας (starter) και δυναμό (alternator).

 Ξεκινήσαμε αποκλειστικά ως εταιρεία επισκευής και ανακατασκευής των αναφερθέντων ανταλλακτικών (μίζα-δυναμό) και με την πάροδο των ετών μετεξελιχθήκαμε σε  εμπορική-εισαγωγική εταιρεία ,  με την ίδια πάντα ειδίκευση.

Συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα εργοστάσια σε όλο τον κόσμο και τους γνωστότερους διεθνώς προμηθευτές ηλεκτρολογικού και ηλεκτρονικού υλικού οχημάτων. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους παγκοσμίας φήμης κατασκευαστές BOSCH, VALEO, MARELLI, CARGO (μέλος ομίλου BOSCH), MAHLE, WOODAUTO, UNIPOINT, WILSON, EFFEL, ZEN, ZM, MOBILETRON, καθώς και πολλά άλλα ανερχόμενα, αξιόπιστα και πρωτοπόρα στον τομέα παραγωγής τους εργοστάσια.
 
Ποιοι είναι οι στόχοι της εταιρείας σας;
 
Στόχος μας, είναι  πάντα η ποιοτική, οικονομική και άμεση κάλυψη των αναγκών των πελατών μας . Αυτό το επιτυγχάνουμε έχοντας τους καλύτερους συνεργάτες-προμηθευτές σε παγκόσμια κλίμακα -όπως προανέφερα- και διαθέτοντας απόθεμα (stock) εμπορευμάτων ικανό να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε ζήτηση του δικτύου των πελατών μας σε πανελλήνια κλίμακα.
 
Ποια είναι τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των προϊόντων σας;

Με μία φράση , η βέλτιστη σχέση ποιότητας-τιμής. Επίσης  δίνουμε την δυνατότητα επιλογής -στον πελάτη- εναλλακτικών λύσεων , δηλαδή : ανταλλακτικό καινούργιο γνήσιο (1ης τοποθέτησης), καινούργιο after market (imitation) ή και γνήσιο ανακατασκευής. Το σημαντικό όμως είναι η ενιαία εγγύηση ποιότητας σε ότι παρέχουμε. 
 
Μπορείτε να μας πείτε λίγα πράγματα για το πώς «κινείται» η αγορά αυτήν την εποχή;

Προφανώς και η αγορά του ανταλλακτικού του αυτοκινήτου έχει επηρεαστεί όπως κάθε τομέας της οικονομίας μας. Όμως το αυτοκίνητο και γενικότερα το κάθε μέσο μεταφοράς αποτελεί πρώτιστη αναγκαιότητα του ιδιώτη (πόσω μάλλον του επαγγελματία) άρα έστω και με δυσκολία ο κόσμος προσπαθεί να διατηρεί σε αξιόπιστο επίπεδο λειτουργίας το όχημα του.

Τι πρέπει να προσέχει ο καταναλωτής;

Ο καταναλωτής πρέπει να μην αμελεί την συντήρηση του οχηματός του και να μην μεταθέτει την επίσκεψη στο συνεργείο όταν αντιλαμβάνεται ότι κάποιο θέμα υπάρχει στην λειτουργία του αυτοκινήτου. Επίσης να μην έχει ως μοναδικό κριτήριο επιλογής του ανταλλακτικού, μόνο την τιμή, αλλά να ρωτάει και να μαθαίνει για την ποιότητα και την αξιοπιστία του ανταλλακτικού που του προσφέρεται. Να γνωρίζει ότι το φθηνότερο ανταλλακτικό - μακροπρόθεσμα - δεν είναι πάντα η πιο οικονομική λύση! 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός