Διαδίκτυο, αγγελίες, τηλέφωνο αλλά και ο παραδοσιακός τρόπος της έρευνας αγοράς, πόρτα-πόρτα είναι η επιλογή σας για την εύρεση ανταλλακτικού από μια βίδα ως και ολόκληρη μηχανή.

3 τρόποι για να βρεις ανταλλακτικά

46417 Επισκέψεις στο άρθρο

Κάποια στιγμή σίγουρα θα χρειαστούμε κάποιο ανταλλακτικό για το αυτοκίνητό μας είτε πρόκειται για μια απλή βίδα, είτε για κάποιο πολύπλοκο μηχανικό μέρος. Για να εξυπηρετηθούμε άμεσα και γρήγορα οι επιλογές μας είναι τρεις:
- Πόρτα – πόρτα στις γειτονιές ανταλλακτικών όπως Φραντζή, Λιοσίων, Κλεισθένους. Εξάλλου σε παλαιότερα τεύχη μας σας είχαμε ενημερώσει για αυτές τις γειτονιές και τι μπορείτε να βρείτε που,
- Μέσω Internet και αγγελιών που έχει γίνει και ο πιο διαδεδομένος πλέον τρόπος, αν και σε αυτή την περίπτωση δεν έχετε άμεση επαφή με το ανταλλακτικό που θέλετε
- Τηλεφωνικά. Αν έχετε όρεξη και ένα τηλεφωνικό κατάλογο βρίσκεται τους επαγγελματίες ανά περιοχή και κάνετε την επιλογή σας.


- Κάποια προσοχή χρειάζεται  όταν επιλέγετε e-shop ως προμηθευτή. 
Έχει παρατηρηθεί πως δουλεύουν από ένα γραφείο ή ακόμα και από το σπίτι τους, παίρνουν τα ανταλλακτικά από αλλού, με αποτέλεσμα αρκετές φορές  να προκύπτουν μεγάλες καθυστερήσεις για τον πελάτη.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός