Ανταλλακτικά για Mercedes, Smart, Setra!

1355 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/5/2020

Η ASTRO GROUP A.E. διαθέτει γνήσια και after market ανταλλακτικά για επιβατικά μα και για Φορτηγά, Λεωφορεία Mercedes και Setra. Παρέχει άμεση και ταχύτατη εξυπηρέτηση!

 
Η μέση διάρκεια ιδιοκτησίας IX και επαγγελματικού αυτοκινήτου τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί κατά 60%. Αυτό οφείλεται και στην οικονομική κρίση, η οποία οδήγησε τους κατόχους συχνότερα στην αντικατάσταση εξαρτημάτων (ανταλλακτικά) και λιγότερο στην αγορά καινούριου αυτοκινήτου.  Αυτό φυσικά με την σειρά του δημιούργησε πεδίο δόξης λαμπρό για επιχειρήσεις που έχουν όνομα, αξιοπιστία, αμεσότητα και stock ! Δηλαδή επιχειρήσεις που μπορούν να ανταποκριθούν με αμεσότητα (και σε καλή τιμή) σε αυτή την αυξημένη ζήτηση.

Ταχύτητα και αξιοπιστία
 
Μία τέτοια εταιρία είναι η ASTRO GROUP A.E! Εδώ και 23 χρόνια προσφέρει γνήσια & after market ανταλλακτικά . Καλέστε:  2105155091
Με πλεονεκτήματα την ταχύτητα και την αξιοπιστία των λύσεων που παρέχει, προσφέρει την απαιτούμενη αμεσότητα και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της.  Στις εγκαταστάσεις της εταιρίας θα βρείτε ανταλλακτικά για αυτοκίνητα Ι.Χ. (Mercedes & Smart), λεωφορεία & φορτηγά (Μercedes, Setra) σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Με ένα απλό τηλεφώνημα φροντίζει για την άμεση παράδοση των ανταλλακτικών στο χώρο σας. Χωρίς καθυστερήσεις και άγχος!

Καθαρισμός προηγμένης νανο-τεχνολογίας

Ταυτόχρονα η ASTRO GROUP A. έχει την αποκλειστική διάθεση του καινοτόμου μη τοξικού καθαριστικού Blue Velvet, ένα προϊόν ευρεσιτεχνίας και αποτελεσματικό μέσο καθαρισμού για όλες τις επιφάνειες. Είναι ένα σύγχρονο συνθετικό προϊόν που συνδυάζει τις απολυμαντικές και απορρυπαντικές ιδιότητες, αποτελώντας το πλέον αποτελεσματικό μέσο καθαρισμού για το εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου, αλλά και του σαλονιού (ουρανός, δάπεδα, μοκέτες, καθίσματα). Καλέστε:  2105155091
Επιπλέον είναι βιοδιασπώμενο, δεν περιέχει χημικά στοιχεία που βλάπτουν τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ έχει μια μοναδική σύνθεση που το κάνει ένα άριστο καθαριστικό μέσο. Επίσης σχηματίζει καθαρά και διαυγή διαλύματα, παρουσιάζει μειωμένο αφρισμό και διαλύεται σε όλους τους τύπους νερού (απλό, ύδρευσης, υφάλμυρο, αλμυρό, βιομηχανικό). Δίνει λύσεις σε πολύ δύσκολες περιπτώσεις ρύπων παρουσιάζοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα.
 
ASTRO GROUP A.E.
Καλέστε:  2105155091
Δείτε με 1 κλικ:
https://astro-group.blogspot.com/

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός