Επαγγελματικά Χημικά προϊόντα υψηλής απόδοσης

1890 Επισκέψεις στο άρθρο

H PRO-TECHellas/ BluechemGroupδραστηριοποιείται από το 1996 στον κλάδο της συντήρησης του αυτοκινήτου προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες με επαγγελματικά προϊόντα υψηλής ποιότητας.

 
Οι σειρές προϊόντων αφορούν το επαγγελματικό brand PRO-TEC καθώς και ταbrand Bluechem  και AUTOPROFIτου ίδιου ομίλου. Τα εν λόγω προϊόντα πληρούν τα υψηλότερα στάνταρ ποιότητας καθώς ο σχεδιασμός και η παραγωγή τους πραγματοποιείται κάτω από συνεχείς ελέγχους από τον Γερμανικό οργανισμό TÜV .

 Είναι ιδανικά για τον καθαρισμό και συντήρηση των συστημάτων λίπανσης, καυσίμου (βενζίνη-πετρέλαιο,LPG),ψύξης, μετάδοσης κίνησης και κλιματισμού σε επαγγελματικό επίπεδο. Την κύρια γκάμα συμπληρώνουν τα προϊόντα περιποίησης για το εξωτερικό και εσωτερικό μέρος του αυτοκινήτου, η σειρά για τις μοτοσυκλέτες (bikes),  ο τεχνικός εξοπλισμός και τα σπρέυ.

Διανέμονται σε πάνω από 90 χώρες κατακτώντας ταχέως την παγκόσμια αγορά στον τομέα της βελτίωσης, συντήρησης, καθαρισμού και περιποίησης του αυτοκινήτου, απαντώντας στις προκλήσεις της ολοένα αυξανόμενης τεχνολογίας με ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις.

Επίσης,  ο όμιλος BluechemGroup είναι o πρώτος στον οποίο απονεμήθηκε το πιστοποιητικό TUV΅ΆMadeinGermanyΆΆ για τα προϊόντα του , πουεπιβεβαιώνει την πρόσθετη αξία τους – από τις πρώτες ύλες μέχρι το τελικό προϊόν.

 Η σημερινή  ηγετική θέση της PRO-TECHellas/ BluechemGroupστο χώρο των χημικών είναι αποτέλεσμα τόσο της μοναδικής φόρμουλας των προϊόντων όσο και των εξειδικευμένων γνώσεων που κατέχει το έμψυχο δυναμικό της εταιρίας, πρόθυμο να δώσει ολοκληρωμένες λύσεις.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός