Εµπορίες ανταλλακτικών µε υπηρεσίες 4 Αστέρων

5737 Επισκέψεις στο άρθρο

Σε όλους έχει τύχει να χρειάζονται ανταλλακτικά. Κάποιοι δεν µπαίνουν στην διαδικασία να ψάξουν, κάποιοι άλλοι ωστόσο θέλουν να βρουν ανταλλακτικά µόνοι τους, έτσι ώστε να πετύχουν όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα και οικονοµία.

 
Αν ανήκεις στην δεύτερη κατηγορία, τότε ψάχνεις μια εμπορία που θα σου προσφέρει το καλύτερο (για την ανάγκη σου) ανταλλακτικό, το οποίο θα κάνει αξιόπιστα την δουλειά και φυσικά θα το πληρώσεις «χωρίς μεσάζοντα». Ψάχνεις δηλαδή μια εμπορία µε µεγάλη γκάµα, καταρτισµένο προσωπικό (για να σου προτείνει την καλύτερη επιλογή) και καλές τιµές.

Θα βρεις δηλαδή µία σύγχρονη επιχείρηση, η οποία σέβεται τον πελάτη και στοχεύει στην άριστη εξυπηρέτηση. Είναι µία επιχείρηση που εµείς θεωρούµε ότι προσφέρει υπηρεσίες «4 Αστέρων»!

Ωστόσο, επειδή στην αγορά πάντα υπάρχουν «παγίδες», ας δούµε αναλυτικά ποια είναι τα κριτήρια που όταν ένα κατάστηµα ανταλλακτικών διαθέτει τουλάχιστον τα µισά, τότε κατατάσσεται στα «4 αστέρων»:
 
1. Διαθέτει µεγάλη γκάµα και ποικιλία ανταλλακτικών. Με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσει τον πελάτη και θα εξασφαλίσει την εξυπηρέτηση του. Όπως λέγεται «το µάτι αγοράζει και το χέρι πληρώνει»! Σίγουρα ένα γεµάτο από ετοιμοπαράδοτα προϊόντα µαγαζί κερδίζει περισσότερους πόντους από ένα άδειο.
 
2. Έχει υψηλή τεχνογνωσία για τις µάρκες των ανταλλακτικών, τις οποίες διαθέτει στο κατάστηµά του. Βασικό χαρακτηριστικό, αφού δεν
είναι όλοι οι πελάτες πλήρως ενηµερωµένοι για την κάθε µάρκα και τις ιδιαιτερότητες της.

3. Εξελίσει και επενδύει στην εκπαίδευση και κατάρτιση του προσωπικού του. Ο συνεχόµενος εµπλουτισµός γνώσεων βοηθά στην εξέλιξη της ικανότητας ενός  και φυσικά στην τελειοποίηση του αντικειµένου του.
 
4. Καθοδηγεί  τον πελάτη στο να πάρει αυτό που πρέπει και όχι «παραπάνω» χωρίς να το έχει ζητήσει. Αν πράξει το αντίθετο; Χάνεται η εµπιστοσύνη & ο πελάτης.
 
5. Εξηγεί πλήρως τα πλέονεκτήµατα – µειονεκτήµατα κάθε ανταλλακτικού. Δεν είναι όλοι γνώστες! Είναι πιθανό λέξεις όπως µπουζί, φλάντζα, διαφορικό, για µερικούς να ακούγονται «κινέζικες».


6. Προσφέρει υψηλή ποιότητα σε εξαιρετικές τιµές και µε ευκολίες πληρωµής. Κακά τα ψέµατα η οικονοµική κρίση, αναγκάζει τον κόσµο να «µαζευτεί» οικονοµικά και να µειώνει τα έξοδα του. Πόσο µάλλον στον τοµέα των ανταλλακτικών.
Θέλει να γίνει η δουλειά σωστά, αλλά και οικονοµικά. Επίσης θέλει να πάρει µία έκπτωση ή και να πληρώσει σε δόσεις, αν η ζηµιά είναι µεγάλη.
 
7. Προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση, δηλαδή:
-Τηρεί τις ηµεροµηνίες παράδοσης που δίνει
-Δίνει συµβουλές καλής συντήρησης δωρεάν.
   -Προσφέρει υπηρεσίες µε ευγένεια και υποµονή
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός