Για Aνταλλακτικά Βmw – Mini. One stop shop!

1136 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/3/2020

Ξέρεις τι χρειάζεσαι; Αν ναι. Στην επιχείρηση Μοby Dick Hellas, βρίσκεις. Κάνεις την δουλειά σου. Οικονομικά. Έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο. Αν πάλι δεν ξέρεις. Με κοντά 4 δεκαετίες εμπειρίας, σε συμβουλεύουν, αποτελεσματικά.

 
Ένα από τα αποτελέσματα της οικονομικής κρίσης είναι και το ότι η μέση διάρκεια ιδιοκτησίας αυτοκινήτου αυξήθηκε κατά 60% την τελευταία δεκαετία. Ως αποτέλεσμα, οι κάτοχοι τους αντικαθιστούν περισσότερα εξαρτήματα (ανταλλακτικά) για να τα διατηρήσουν σε καλή λειτουργία. Σε πολλές περιπτώσεις μια αξιόπιστη και οικονομικότερη λύση δίνει η επιλογή μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτου.  Kαλέστε2102852469    

Όταν λέμε «μεταχειρισμένα» όλοι λίγο ως πολύ σκεφτόμαστε «χρησιμοποιημένα» (ή χαμηλότερης ποιότητας) μα –σε πάρα πολλές περιπτώσεις- κάνουμε λάθος. Υπάρχουν χιλιάδες επιλογές και «μεταχειρισμένα σαν καινούργια" (κάτι που ισχύει για τα πάντα από ένα αυτοκίνητο μέχρι ένα ανταλλακτικό του).Το που (και το πώς) επιλέγετε να ψωνίσετε τα ανταλλακτικά που χρειάζεστε, κάνει όλη τη διαφορά.

Γιατί έχει κτίσει όνομα η “Μοby Dick Hellas

Η Moby Dick Hellas δραστηριοποιείται στον κλάδο του εμπορίου καινούργιων και μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκίνητου, από το 1983. Με πολυετή παρουσία και know how στο κλάδο του μεταχειρισμένου ανταλλακτικού, έχει κτίσει όνομα! Την τελευταία 15ετία έχει αποκτήσει μεγαλύτερη εξειδίκευση στα Ανταλλακτικά Bmw – Mini.  Διαθέτει μεγάλη γκάμα  ανταλλακτικών. Σε 2 καταστήματα και με ένα site «εργαλείο αναζήτησης» (το οποίο ενημερώνεται τακτικά). Διαθέτει stock και ανταποκρίνεται άμεσα. Αποστέλει με αντικαταβολή και σε όλη την Ελλάδα. Συνεργάζεται και με συνεργεία και εμπόρους (χονδρική), ενώ ο «απλός κάτοχος» Bmw – Mini βρίσκει συμβουλευτική και ανταλλακτικά σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές !
Kαλέστε2102852469   

Ο Μπάμπης Παπαδάτος και το έμπειρο προσωπικό της επιχείρησης, βρίσκονται στην διάθεσή σας καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή από 7:30 – 17:00 και Σάββατο από 7:30 – 14:00.


MOBY DICK HELLAS
Κατάστημα Α'- Αναγεννήσεως 26 (Φανάρια Βλάχου)
Καλέστε: 2102852469-  2102835440

Κατάστημα Β' - Λεωφ. Αθηνών 377 (Πρώην Καβάλας)

Καλέστε:  2105910300 
Δείτε με 1 κλίκ: www.mobydickhellas.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός