Γκάμα επιλογών – Stock και καλές τιμές!

1283 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/5/2020

Ψάχνετε ανταλλακτικό; Θέλετε να έχετε γκάμα επιλογών-λύσεων σε πολύ καλές τιμές; Ζητάτε άμεση παράδοση των προϊόντων; "Δ. Μούγιος & Σια Ο.Ε" ! One stop shop με μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών.

 
48 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας. Με πελατοκεντρική φιλοσοφία και καλό όνομα στην αγορά. Kύριο αντικείμενο της η εισαγωγή και το εμπόριο παντός τύπου ανταλλακτικών αυτοκινήτων.   Καλέστε:    2105126195 /  2105149125


Τόσο στο φυσικό όσο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα τους, θα βρείτε μια τεράστια γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα αυτοκίνητα. Τα 3 βασικά χαρακτηριστικά τους είναι το "όνομα", η ποιότητα και οι ανταγωνιστικές τους τιμές !

Η λειτουργική φιλοσοφία της επιχείρησης είναι πλήρως προσαρμοσμένη στην εξέλιξη της τεχνολογίας του αυτοκινήτου. Το καταρτισμένο προσωπικό της γνωρίζει για τα ανταλλακτικά που καλύπτουν παλιότερα μοντέλα αυτοκινήτου πιο "απλής τεχνολογίας" μα και ότι χρειάζεται να ξέρει όσον αφορά την πιο σύγχρονη τεχνολογία (υβριδική). Εμπλουτίζουν-διευρύνουν διαρκώς την γκάμα των προιόντων τους και με καινούριες συνεργασίες (με ευρωπαικούς οίκους) καλύπτουν διαθέτοντας επαρκές απόθεμα (stock) τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς.


Όλα τα αυτοκίνητα (είτε για συντήρηση, είτε για επισκευή) «ζητάνε» σε διάφορες φάσεις του «κύκλου ζωής τους» ανταλλακτικά. Άλλοι ιδιοκτήτες-κάτοχοι το «αφήνουν εν λευκώ» στο συνεργείο τους, άλλοι πιο «ψαγμένοι» θέλουν και ψάχνουν να βρουν ανταλλακτικά µόνοι τους, έτσι ώστε να πετύχουν όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα και οικονοµία.


Αν είστε ιδιώτης και ανήκετε στην δεύτερη κατηγορία, τότε ψάχνετε μια Τοp επιχείρηση-σύμβουλο που θα σας προσφέρει το καλύτερο (για την ανάγκη σας) ανταλλακτικό, το οποίο θα κάνει αξιόπιστα την δουλειά και φυσικά θα το πληρώσετε «χωρίς μεσάζοντα». Ψάχνετε δηλαδή μια επιχείρηση µε µεγάλη γκάµα, καταρτισµένο προσωπικό (για να σας προτείνει την καλύτερη επιλογή) και καλές τιµές. Χρειάζεστε δηλαδή µία σύγχρονη επιχείρηση, η οποία σέβεται τον πελάτη και στοχεύει στην άριστη εξυπηρέτηση. Μία επιχείρηση που προσφέρει υπηρεσίες «4 Αστέρων»!  Καλέστε:    2105126195 /  2105149125

Αν είστε επαγγελματίας
Δημιουργώντας έναν λογαριασμό, σε ειδική ενότητα του site τους, θα μπορείτε να ψωνίζετε ταχύτερα, να ενημερώνεστε για την κατάσταση της τρέχουσας παραγγελίας σας και να παρακολουθείτε τις παλαιότερες παραγγελίες σας.

Στο site - e shop της (είτε είστε ιδιώτης, είτε επαγγελματίας του κλάδου) θα βρείτε μια τεράστια γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα αυτοκίνητα. Με μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα, η οποία ανανεώνεται συχνά με νέα προϊόντα, μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα ότι ανταλλακτικό ψάχνετε ενώ σε περίπτωση που δεν μπορείτε να εντοπίσετε αυτό που θέλετε, επικοινωνείτε με το έμπειρο προσωπικό. Καλέστε:  210 5126195   210 5149125

Σημειώστε πως η "Δ. Μούγιος & Σια Ο.Ε" προσφέρει  δυνατότητες αυθημερόν και ΔΩΡΕΑΝ παράδοσης !

2 λόγια για την επιχείρηση
Η εταιρεία Δ. Μούγιος & Σια Ο.Ε αποτελεί την εξέλιξη της ατομικής επιχείρησης του Νικολάου Μούγιου, η οποία ξεκίνησε την πορεία της το 1972. Κύριο αντικείμενο της εταιρείας αποτελεί η εισαγωγή και το εμπόριο παντός τύπου ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται στην οδό Σερρών 56, στην Αθήνα.
        
Καλέστε:    2105126195 /  2105149125
Δείτε με 1 κλίκ: http://mougiosparts.gr/


 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός